53

Анонимен

преди 2 години

МОГАТ КОЛКОТО СЛАВИ

52

Анонимен

преди 2 години

И всичко стана паприкаш...

51

българин

преди 2 години

Замисляте ли се,защо в изродския ислямски свят,безчовечността винаги побеждава?Къде се корени се корени този зловещ религиозен абсуд?

50

Анонимен

преди 2 години

Талибани малибани, прелетни прици, утре някой ще дойде и ще екстерминира завинаги като някви си гризачи и ко толкоз?

49

Крети

преди 2 години

Стига с това СДС то беше Клон на БКП също като БСП, всичките бяха хрантутниц на БКП!

48

Анонимен

преди 2 години

До 54Да преди СДС държавицата беше супер. Бършеше си гяза с вестник ( което толкова комично, колкото и тъжно). В магазините беше празно, месо на седлица 1 път е добре, на всякъде клюкари, всипко се оправяше с корупция шушу мушу , всички около партията имаха привилегии, за да подкрепят режима и да доносничат като женчовции и тн. Цяло лято пекохте пипер , правихте консерви и кото намерите ... да не ви свирят г1зовете зимата..Голяма държава няма що... кво точно откраднаха СДС ? Компотите ли :)

47

Христо Христов

преди 2 години

"Техният говорител призова квалифицираните афганистанци да не напускат, като заяви, че страната има нужда от "експерти" като лекари и инженери." - а у нас тиквата пращаше всички да емигрират. Затова Афганистан оцеля след 20г натовска окупацшя, а преди това съветска, а България е на път да се затрие след 15 г европейско розвитие.

46

Анонимен

преди 2 години

Ако талибаните не могат да управляват да им дадем Баце. Той там ще управлява една буквално счупена държава.

45

Анонимен

преди 2 години

СДС-талибаните направиха същото преди повече от четвърт век - изкормиха държавицата,крадейки и разрушавайки де що можаха.АнатемаНаАлФашагата!

44

Славчо Тошков

преди 2 години

Не е ясно как талибаните ще се оправят, като нЕмат космонаФти.

43

Анонимен

преди 2 години

Същите мошеници като всички политици в света.Никъде в Корана не пише за автомати, автомобили, камиони или електричество.

42

Крети

преди 2 години

Шефа на Талибаните е бил 3 години в Гуантанамо. САЩ са го обучил и човека знае какво да прави сигурен съм!

41

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен47 повече. там соцалното развитие е спрело на ниво александър македонски. тоест, мъжете държат калашници и оная си работа, останалите - стари, млади и ханъми, бачкат иначе секир башка

40

Анонимен

преди 2 години

Не са спечелили война. Никога не са се били долу на фронто, кято мъже. Криеха се 20г в пещерите и чакаха. Сащ опитаха да помогнат на Афганистанския народ ,но очевидно приличат на наши етноси . На такива няма как да помогнеш. А оръжието, което оставиха е да се бори с Идил. Които не се обичат с талибсните. А ако талибаните решат друго... просто дроновете, ще направят всичко на ламарина.

39

Анонимен

преди 2 години

Каква значи "могат да управляват", те могат да режат глави и това засега е достатъчно...

38

Анонимен

преди 2 години

Кога 20 години единствената ти работа е да държиш калашник,не знам какво би правил ако ти вземат калашника.

37

IQ 3.14

преди 2 години

До АТАКИСТнерде майдан нерде афган. пинал ли си, артик?тия крайно леви интернационализми ги варди за пред сервитута на кварталния локал

36

IQ 3.14

преди 2 години

До АТАКИСТне се предава, а се продава. защо на всички видеоматериали талибаните са с китайски какалашници?

35

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименсамо у нас търговците си гонят клиентите и после реват. цената за внос на газ за зимата е ясна отпреди 6 месеца, щото не се планира от днес за утре, като у нас. това, че у нас шумкарите може спекулативно да продължат да вдигат цените до момента в който се повтори виденовата зима е меко казано очаквано. само че тоя път вместо слави трифонов ще са виво монтана, и лехчевската ловна дружинка, че чалгопопулистите малко се пообраха

34

Анонимен

преди 2 години

Могат да управляват колкото учиндолските съжалявам за мрачния пример.