40

жоро

преди 2 години

"Ако не днес, утре ще победим , другари! Нашето дело е право дело, другари !

39

Анонимен

преди 2 години

нинова мандата нети е гуменомеханична играчка да си го криеш по дупките връщай го и пиши оставка никой не те ще

38

Анонимен

преди 2 години

след два месеца никой няма да има нужда от бсп и тая крадлива терористична организация заминава на бунището където одавна и е мястото

37

Анонимен

преди 2 години

Слави че докара Борисов ноември ,запомнете )

36

Време за промяна

преди 2 години

До Реалист: "но факт е, че ГЕРБ си управляваха държавата добре"? За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова.

35

Реалист

преди 2 години

До 37. Уф, тая тайна я дъвчете от време оно. Колко е вярна, не знам, щото други правеха коалиция с ДПС, но факт е, че ГЕРБ си управляваха държавата добре. За разлика от пълния хаос сега.

34

ognyanz

преди 2 години

Предвиждам, че ако след изборите ИТН не е първа политическа сила (най-вероятно) Слави ще обяви, че ИТН остава в опозиция, защото така е решил Суверена. Сигурно едва тогава на тези, които гласуват за ИТН ще им стане ясно, че докато съставянето на правителство на промяната зависи от Слави и сценаристите му, редовно правителство няма да има.

33

Гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, точно за задкулисни договорки става дума. Първо оня клепар да бъде преизбран с помощта на служебното правителство и после вече ще се разберат за правителство.

32

Анонимен

преди 2 години

БКП и ИТН са хвани единия удари другия!

31

Анонимен

преди 2 години

Откраднаха ти скъсаните шушони, жалък сиромах....

30

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Крадливо племе е ДПС и Герб !

29

Dinosaurus

преди 2 години

БСП се правят на наивни и ощипани. Една наивна партия на 100-годишна възраст

28

Анонимен

преди 2 години

БСП и ретроградна и антинародна партия. След 9 дена отново ще празнува кървавия 9 септември и ще ни обяснява какво ни е отнела демокрация?!!!

27

Пян Гъ

преди 2 години

Не е важно дали аз, или някой друг критикува БСП. Важни са фактите: след управление на БСП - самостоятелно или в коалиция - следват фалити на банки, задлъжняване, инфлация, безработица, международна изолация, социални бунтове. Това сме видели от БСП - другото са фантазии и пропагнда. Ако някой се върже де, но без мен.

26

Асан

преди 2 години

Коя е тая другарка... За сефте я чувам :)))

25

Анонимен

преди 2 години

Ами решават от принципа на мнозинството в парламента. А вие защо не подкрепите герб? Това не беше ли на инат? Нали уж беше за благото на народа?

24

До

преди 2 години

Коментар 25,явно не си ми на години,нито на образованието,нито на интелекта,това което аз получавам е моят труд,дано и ти дойдеш на моите години, и стаж и получиш по малко от мен,тогава ще си говорим.явно си тъпкан с мангизи от родителите ни те свършват.едно помни от мен,че с честен труд всичко се постига,а с твоя който си тръгнал няма да стигнеш далеч.не всичко е пари приятелю,и бедни и богати сме хора на този свят.

23

до анонимен

преди 2 години

За 32 години лидерите на БКП/БСП се превърнаха в най-големите капиталисти и олигарси! Изнесоха държавния валутен резерв - Осем Милиарда Долара, Подписаха планът Ран, разориха Бг и я доведоха до две национални катастрофи - първата при Луканов, втората при Виденов! Да не говорим за Осем годишното управление на "Триглавата Ламя" - БКП, ДПС, НДСВ!!!!!!! Край на доверието, "другари"!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 И това отврани много честни хора с леви убеждения от БСП и въобще от левата идея за много години напред. Много подобни и провалени хора сега са пак в БСП от общински съветник , бивши кметове и нагоре.Как да гласуваш са това БСП повече.

21

Анонимен

преди 2 години

Тази гопожа Анастасова ми беше директорка на училището в Младост, което завърших преди години. Щом Нинова я е взела за депупат то БСП са неспасяема партия. Тая жена за нищо не става!