10

Анонимен

преди 2 години

Дали не е новия възкръснал спасител адвентистите от седмия ден да кажат?

9

бай Тъпчо

преди 2 години

Ние на село с мълниите си живеем откак са помним бе.Овчар с мълния да не се е срещал, значи никакъв овчар не е.Преди повече от 20г двама от нашите слизали надолу по склона и като блеснало, и единия на една страна пък другия на друга хвърлило.По-стария на място си загина, пък по-младия са отърва ама още пелтечи и с едното око червено гледа.А пък тая кълбовидната съм виждал 3-4 пъти ама ей такива като сливи-обикалят и светят да те търсят ама са блъскат някъде и изчезват.Божа работа бе!

8

Анонимен

преди 2 години

ако се беше ваксинирал нямаше да пострада

7

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е, че човека вярва, че кръстчето го е спасило, по хората ходи. Личи си от година и половина.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 - Стига са прави на остроумен ...

5

Анонимен

преди 2 години

А прокуратурата разследвала ли е? По-вероятно е, да те разследва прокуратурата след удър от мълния, отколкото да разлседва ГЕРБ-аджия след сигнал з апрестъпление ....

4

Кълбовидна Мълния

преди 2 години

Преди години се говореше, че имало кълбовидни мълнии, които като паднат и започват да обикалят по земята и ако се движиш идват да те ударят. За това ако видиш кълбовидна мълния, трябва да стоиш мирно и да не мърдаш.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - много хора, ударени от мълния оцеляват, защото тялото е 90% вода, кожата е проводима също и електричеството успява да мине относително лесно (ако не си чувал за скин ефект, време е да попрочетеш преди да пишеш С ГЛАВНИ БУКВИ).

2

Анонимен

преди 2 години

'знаете, че има светкавици и Светкавици' ---- пази боже да не е СВЕТКАВИЦИ или светкавицИ с обратен заряд, или СветкавицИ с двоен заряд, или пък най-опасния вид - СвЕтКаВиЦи тъй като не се знае зарядат им.

1

Ходеща Антена

преди 2 години

Блутут чипа във ваксината привлича мълнии.