17

Анонимен

преди 2 години

Защо подписахте актуализацията на бюджета,мишкии? Некой не можеше да ви задължи.И така щеше да остане стария бюджет. Сега ще тласкате хората към фалити.

16

Анонимен

преди 2 години

Като цялата държава всичко спря.те лекарите отдавна са спряли да работат.просто едни обикновенни бизнесмени които си перът парите.по така наречените програми.просто отиват *** работа да отчетът деиност и да се подпишат или да се чекират.операции правят само на техни хора и мулти милярдери.другите ги пращат за зелен хаивер.ако им дадеш 1000 лева ще ти измислят 10000болести.а другите набират средства в феизбук да си платът операцията в чужбина защото държавата всичко и е взела и ги е обрекла.

15

Анонимен

преди 2 години

Факт е че тези пари някъде потъват.щом няма за медицинските сестри и сенитарите на първа линия.отиват по програма фар.ели правителството не отпуска пари или шефовете си ги пъхат в джобчето.маи маи се надпреварват кои пръв ще изяде дръвцето и ще лежи в пазарджишкия затвор.

14

аззз

преди 2 години

На мен не ми е ясно,защо трябва да се финансират изобщо болниците?Нали са частни дружества?Като им трябват пари да си теглят от банките!!

13

д-р Ох Боли

преди 2 години

Хахах. Тия дето подправят изследвания и амбулаторни листове, за да лапнат по-сочна клинична пътека от Касата, тръгнали да обясняват какви похвати използва тя... чудя се има ли нещо в тая държава, което да не се краде.......

12

Анонимен

преди 2 години

На български доктор, извинете лекар му вярвам само ако започне да ми обяснява какви финти/системи има как се крадат пари от НЗОК! За болнична анамнеза има вече интернет-доктор или чичко гоогле!

11

ману

преди 2 години

"Това е резултат от различните хватки и методи, които прилага НЗОК", обясни д-р Иван Маджаров."...Божеее, точно па вие ли ще говорите за хватки...вие за това ставате доктори,да клатите НЗОК.

10

Анонимен

преди 2 години

До 6: От една мафия са всички. Такива мр.ъсни пари не искам. Не се продавам.

9

ДОКТОРЕ

преди 2 години

КОЛКО И КАК СЕ ОТКРАДНАХА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ОТ ЛЕКАРИ-ЗАЩО НЕ НИ РАЗКАЖЕШ ЗА ТОВА-А САМО-ПАРИТЕ СА МАЛКО-ЖАЛКО

8

Анонимен

преди 2 години

Намалете надписването и пари ще има

7

Анонимен

преди 2 години

А защо не протестират лекарите, какво чакат?

6

Просто е

преди 2 години

Прости сме

5

999 до 4

преди 2 години

Тестовете се правят предимно в Лабораториите, не в болниците! ТАКА ЧЕ, СПОКО, ПАНДЕМИЯТА НЯМА ДА СВЪРШИ, АКО ЛЕКАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО- МАЛКО ПАРИ. УЧИ И ТИ ЗА ЛЕКАР И *** ДА РАБОТИШ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ - ДА ПОЛУЧАВАШ МНООООГО ПАРИ!

4

ооо

преди 2 години

E докога ще ги получават ти пари...или свикнаха намазани с мед.....в момента продават толкова фалшиви сертификати за ваксиниране че ще избият парата споко.БЯЛА МАФИЯ

3

Анонимен

преди 2 години

Ще свърши пандемията в БГ

2

Анонимен

преди 2 години

Предполагам и морала е много висок като почнеш от болниците до армията, направо исторически връх!

1

поздрави от вТ

преди 2 години

То и без това не достигат до редовите лекари. А кебапчии като този дето не лягат на под кило водка няма какво да се пънат ...