8

Дедо

преди 2 години

В историята на това му се казва " Пирова победа". Държава от която всеки иска да избяга, в която народ няма и пpocтотията е повсеместна.Халал да им е държавата пустиня с лунапарк!

7

Анонимен

преди 2 години

Всъщност талибаните налагат в Афганистан тоталитарен режим на тяхната секта (партия). По нищо не се различават от комунистите. Вече свободни избори в Афганистан няма да има. Избори въобще няма да има. Ще управляват само талибаните. Докато някой не ги свали от власт с оръжие в ръка.

6

Анонимен

преди 2 години

"Неприетите и върнати от Европа мигранти щели да бъдат съдени"...............Още отсега започнаха с удобните съчинения за да дадат коз на Брюксел да задължава членките да приема нелегални имигранти.

5

талибани=терористи

преди 2 години

Според разбиранията на талибаните жената не е човек. Като се роди дете името на майката не се записва в регистъра, а само името на бащата. Когато умре жена, на надгробната ѝ плоча не се записва името ѝ. Жената няма право да излиза от вкъщи без придружител от мъжки пол. Няма право да излиза навън ако не е облечена по талибански. Талибаните забраниха музиката. Вече музика може да се слуша само тайно вкъщи. Забраниха смартфоните. Може да се използват само телефони с копчета. Голяма "свобода"...

4

Българин

преди 2 години

Честита независимост!

3

Хайде

преди 2 години

сега пак постановки. Никой няма да връщаме, всички ще приемаме щото там щели да ги съдят. Ми да ги съдят!

2

Ние

преди 2 години

Защо ли това много ми прилича на събитията след 09.09.1944 г. Просто защато КОМУНИСТИТЕ на се различават много от талибаните.

1

Анонимен

преди 2 години

Така е като не се биха сега... години наред ,ще умеят в мъки. Свобода или Смърт !