180

JJIvanov warnings

преди 2 години

наблюдения на починали от декември 2019 подават зверски отравяния от хлор токсични води ползвани за пиене и готвене ,.вкл за чай и кафе..След оплакване на отровените следва неадекватна лекарска терапия.Лекарите вместо да направят проучвания за причинители на заболяването ,Предписват ежедневно приемане на опасни субстанции рекламирани като лекарства..НАд 80% от лекарите имат видими отравяния от вода от чешмите..

179

ИМА мед мафия

преди 2 години

В България медицинската мафия тероризира населението десетки години нагло !!!Милиони се отравят ежедневно с хлор токсична вода течаща от чешмите.Да се ползват кани с биогеохимичен филтър. Продават се по 25 - 35 лева. Пречистват добре водата в Англия спасяват от медно токсични съединения ..Милиони българи са жертви на ежемесечно ограбване .Средно 20 - 30% от пенсиите им отиват за ненужни лекарства. Колкото повече и по трайно болни има толкова повече милиарди се ограбват от народа за мед мафия

178

Много правилно

преди 2 години

До Анонимен 205 Вярно е! Много възрастни хора Псуват и казват ,че всичко е лъжа и не се ваксинират, а и по-млади! Е, всичко е въпрос на разбиране и на оцеляване(късмет)!

177

...

преди 2 години

Това е хубаво. Щото и без друго нямаме пари да издържаме пенсионната и здравната система. Необходимо е да умрат около 800 000 души за да можем да спрем да теглим кредити за да попълваме дуплките в бюджета.

176

Анонимен

преди 2 години

Първи по курупция в ЕС. Дават пари за Ковид в ЕС. 2+2=4

175

Анонимен

преди 2 години

Има много неща на които не се обръща внимание.Първи сме ,защото имаме миграция на младите в последните 30 години,което е много притиснително.Но така или иначе благодарение на миграцията ,у нас има доста възрастно население в сравнение другите държави.Същото важи и за Северна Македония на пример.Когато имаш висок процент възрастно население имаш и по-висока смъртност.Това комбинирано с ниски пенсии,лошо хранене,ниско образование е фактор за висока смъртност.

174

България

преди 2 години

е първа по смъртност, точка . Няма нужда да намесвате квото и да е друго

173

Анонимен

преди 2 години

12 години Герб до това въведе ние да ходим да си купуваме кислорода и да ни изписват болни ,а Бойко да дава 305 милиона за ваксини който се изхвърлят

172

Момиче

преди 2 години

Нормално е, то ние така или иначе сме първи по смъртност. В допълнение некадърност и безхаберие на всяко ниво. В болниците е кошмар. Народа е болен - кофти въздух, мръсотия, храната е ужасна, водата не става за пиене....като добавим и стреса. Тук не е ок да си беден, а масово сме такива.

171

Анонимен

преди 2 години

щото сте много умни в бг-то затова.от всичко разбирате и резултата е налице

170

Анонимен

преди 2 години

Средната възраст на населението в България е 43 години( това преди няколко години). В Израел например, в момента е 30 години. Като сравним и качеството на здравеопазването при нас и останалите европейски страни, та ние и преди тази измислена пандемия бяхме на първо място. Високата смъртност от коронавирус се дължи на ниското качество на лечение в БГ(провалено здравеопазване), поради бедност и стрес, българина е с изключително лош здравен статус и съпътстващи болести, и висока средна възраст.

169

Хммм

преди 2 години

Е и ....Да сте чували за демография?България е една от страните с най - висок процент население над 65 години. В Дания например процентово възрастните са наполовина ...проста логика. А като се вземе предвид че поради магарешки инат и сме на последно място по ваксинирани... От нас си зависи .Ама дай да си чешиме езиците и плюеме

168

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на нито една статистика направена в България!

167

Анонимен

преди 2 години

България загива. Няма спасение. Вече оглавяваме 30 % от черните класации. България като титаник. И

166

Боже , боже

преди 2 години

Колко политиканстване и глупости в този форум и основно на базата на комплексарщина. Да, за месеци първа по смъртност беше и Италия и Швеция и Кралството и Чехия и...коя ли държава не се изреди. И какво от това ? Чета пресата на няколко езика, ама такова самооплюване никаде няма. Какво е объркано във вас бе хора?

165

Анонимен

преди 2 години

Затова почти нямаме мигранти......Те бягат от същите страни като нашата. Да не са луди да остават тук!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Затова мисля да си заминавам в една нормална държава. Вече не става въпрос само за заплащането, всичките ми познати образовани хора живеят навън единствено заради нормалността.........

163

Анонимен

преди 2 години

Това е следствие на доброто здравеопазване в последните.......години.

162

Анонимен

преди 2 години

починали с коронавирус ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА починали ОТ коронавирус! Ех да беше беше жив Гьобелс щеше да порозовее от срам колко безобиден е бил той!

161

Анонимен

преди 2 години

Браво на генералската хунта на Радев - отново първи по смъртност в ЕС...това било "промятата" !!!