33

Venceremos

преди 2 години

"Няма пандемия от коронавируса. Вирус има, а реакцията към него е фашизъм", заяви пред журналисти Мангъров.

32

от Плевен

преди 2 години

Синковеца тази 2021/22 година ще бъде в 12-ти клас, но благодарение на тези мерки с covid-19 той, уви нищо не научи, нищо! От 24 ученика по списък са ходили най-много 4 или 5 ученика; даскалката отваря прозореца, пуши си цигара, играе си на телефона, а учениците правят това което им се иска - класическо безделие. Наскоро сина се усети за ситуацията и ме пита, а какво ще прави след като се дипломира защото той дефакто нищо не може и да прави, освен да безделничи. Това е благодарение на системата.

31

начална учителка

преди 2 години

И този министър не става за нищо, всички гербави калинки директорки са на работа. Промяна в образованието няма и не се очаква. Ще търпим отново некадърността и посредствеността, а повярвайте, когато в един колектив има напрежение и недоволство, това се отразява и на децата. Колкото и да се опитваме да не става така.

30

Анонимен

преди 2 години

Министър Денков, изненадващо е, че най-важното за вас е да има максимум присъствено /в период на пандемия и пик/, а не опазване на здравето и живота! НЕ САМО здравето на учителите е важно, а и на децата и родителите!! А как смятате да създадете безопасна среда в училищата, само с онлайн за 11 и 12 клас ли? Родителите не искат ваксини, не искат тестове, не искат и маски, а вие говорите за максимум присъствено. Безотговорно е. Сори, но не на всеки му се играе на руска рулетка, камо ли да ме задължавате!!

29

Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

Докога с тези недомислени глупости? Най-малките, примерно от 1 до 4 клас, както и най-големите от 11 и 12 клас трябва най-последни да минат онлайн. Причината е ясна. Как ги мислят нещата, умът ми не го побира

28

Е, па...

преди 2 години

Точно 12 клас, които ще се явяват на матури, е супер неудачно първи да минат на онлайн обучение. За тях специално, присъствена учебна година е от решаващо значение. Обаче, интересно как, точно от МОН не го отчитат това? Много са странни с неадекватните си мерки!

27

Учител

преди 2 години

"Измирането на тия нискоинтелигентни индивиди, които в България са се цанили за учители ще бъде изключително благоприятно за образователната система."По принцип не съм съгласен с вас, но пък вие сте живо доказателство за нивото на продукта на нашата образователна система.

26

Не е страшно

преди 2 години

До Страшно е - а *** ако я пипне ковид сигурно нищо няма да и стане. Стига глупости, страничните ефекти след прекаран ковид са повече от колкото след ваксинация срещу ковид. Баба ми на 81 години с не знам колко операции и проблеми с кръвното се ваксинира преди няколко месеца. Е жива си е жената и в добро здраве.

25

Анонимен

преди 2 години

До 9 И като се ваксинират всички кво, бе? Ще си обменят щастливо вируса и ще се молят да не се окажат суха съчка, която да изгори я от ваксината, я от вируса? Я, че това не е ли съвсем същото като да не се ваксинират, но с един риск по-малко?

24

Иван

преди 2 години

Ваксината е за подсилване на имунитета. За хората със слаба имунна система е важно. Но кажете ми какъв е смисъла млад човек, спортуващ, сремящ се всекидневно да поддържа оптимален имунитет, да се ваксинира. Полза няма да има, но може да си навреди.

23

Страшно е

преди 2 години

Хора, пазете се! Майка ми се подлъга покрай цалата тази кампания и се ваксинира. Имаше проблеми със сърцето, влошиха се, точно след ваксината. Една приятелка също е с оплаквания от сериозни неразположения. Не си струва да си прецаквате здравето.

22

Анонимен

преди 2 години

Ваксърче, не случайно си се нарекъл Отлично. То всички с Харвардски дипломи сте еднакво нагли, високомерни и готови да тъпчете Конституционните права в името на далаверата. Като не ти харесва българското образование отивай в Харвард. Ти нали си природно Ентелегентен.

21

Анонимен

преди 2 години

Всъщност 11 и 12 клас по принцип рядко посещават училище, така че мярката е.. доста умерена, така да се каже :))

20

Отлично

преди 2 години

Измирането на тия нискоинтелигентни индивиди, които в България са се цанили за учители ще бъде изключително благоприятно за образователната система.

19

Анонимен

преди 2 години

Пипнат ли децата ще са аут. И то не само политически, но и физически. Казвам го като родител. Между другото, тия не бяха ли харесвани защото щели да махнат мерките, да не затварят бизнеси, да не налагат задължителни ваксини? Какви ги говореха, а какви излязоха!

18

Анонимен

преди 2 години

А 12 клас защо? Не им е важна година ли?

17

До Иван

преди 2 години

Иване, Иване, кой къде те фане... Лъжеш като разпрано ***.

16

Иван

преди 2 години

Трима приятели се ваксинираха миналия месец. Три седмици не знаеха на кой свят са - световъртеж, гадене повръщане, сърдечни болки. А какви ли ще са трайните последствия. Бихте ли си го причинили?

15

Анонимен

преди 2 години

До 12 Какви заложници и какви ваксини и заведения са те загонили пък тебе бре. Ти изобщо знаеш ли какво искаш?? Аман от инфантили, които само мрънкат и нищо градивно.

14

Анонимен

преди 2 години

Следващата мярка е да се накарат студенти и ученици да са напълно ваксиниране, ако желаят да посетят учебното заведение! Докато не прекарат задължителното ваксиниране няма да се спре. Инжектиране с препарат при който никой не носи отговорност при злополука! Не вярвам на Българското правителство, нито на което и да е друго в света. Интереса никога не е бил за сметка на обиконовеният човек и това което в най-добро за него, а интереса на Висшата класа и Олигарсите в Световен мащаб!