25

Анонимен

преди 2 години

Eдинствената ни надежда за ядрена война. Да удари Япония и Южна Корея, пък да видим по-нататък кой ще се включи. Защото всеки се ежи, но не му стиска.

24

за 22, 25

преди 2 години

КНДР, е държава в Източна Азия, заемаща северната част на Корейския полуостров с площ от 120 540 km². На юг КНДР граничи с Република Корея (238 km), с която до 1948 година образуват една страна. Строго охраняваната граница между двете корейски държави следва 38-ия паралел.[3] На север КНДР граничи с Китай (1416 km) и Русия (19 km).

23

ало спокойния

преди 2 години

Много лъжи много нещо. Сопри се малко. А колкото до "общата граница с Русия" вземи я коартата и погледни с кого граничи СК. Всичките фенове на СК сте малограмотни и лъжци. Опорки и пак опорки.

22

Ха-ха

преди 2 години

Досега САЩ не са нападали страна с работещо ядрено оръжие.Още повече,че е напълно неизвестно какви са количествата и качествата на това оръжие.Изобщо единствената надежда на САЩ е Малкият Ким да умре от преяждане.Ама като гледам сестричката колко е зла-пишман ще станат...

21

Спокоен

преди 2 години

И къде е драмата? Имат си реактор, пускат си го, спират си го. Нейна си работа. Нито е бомбила с ядрено оръжие някого, че да сме подозрителни. А относно "глада" там, аз не съм бил никога в Пхенян (в Сеул съм бил за кратко), но според официални данни северна Корея е топ 10 на световните износители на плодове. Ама те имат обща граница с Русия - световния производител на пшеница. Свинското от Китай. И имат с какво да плащат.

20

Анонимен

преди 2 години

С Корея е два пъти колкото България и отвсякъде заобиколена с море. Плодородни долини и прекрасна възможност за риболов. Друга държава на нейно място такова селско стопанство щеше да има, че можеше да изхрани югоизточна Азия. Тия умирали от глад щото имало ембарго. Да ви таковам у глупаците. Прсто на КИМ не му дреме за народа нали той е нахранен. И за кво са му тия бомби? На гол тумбак пищови.

19

Анонимен

преди 2 години

A NIE UMNICITE DEAKTIVIRAXME 4 REAKTORA I SIGA RIVEM CHI TOKA SKYP TOVA E

18

Анонимен

преди 2 години

A BG UMNICITE DEAKTIVIRAXME CELI 4 REAKTORA I SEGA NAMA TOOOK ZVERSKI SKYP I SCHTE GORIM GUMI I OTPADYCI ZIMYS

17

Анонимен

преди 2 години

Прираст: 0,732 % (оценка, 2008)Грамотност: (2008) Дефиниция: граждани на възраст над 15 години, които могат да четат и пишат Средно: 99% Мъже: 99% Жени: 99%Достъп до питейна вода: 100% от населението (2004)1965 са били 12 милиона, 2003 са 23 милионаТолкова по папагалското "били зле".

16

НакиМоното Ръкава

преди 2 години

И как да нахрани народа си като има ембарго от почти цял свят? И въпреки това пак са 100 пъти по добре от нас работещи бедняци в "преснижния" ЕС. Има къде да живеят дишат чист въздух и нямат имигранти и болести.

15

Анонимен

преди 2 години

Ядрената програма на Северна Корея е Гарант за Независимостта и !!!! Ако Не бе ядрена сила Северна Корея до сега да бе смазана, както Сърбия, Афганистан, Либия, Сирия , Ирак ......!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

И за какво да ги нападат краварите, ***? Да абят бомби и да си затриват народа. Тия сами ще се затрият от глад и тормоз. Само Кимще дебелее още повече.

13

Анонимен

преди 2 години

ах тая овца ***,само глепенеркото тнея може да напеше такива глупости

12

Анонимен

преди 2 години

След всяка произведена ядрена ракета Ким изяда по 10 малки деца наведнъж, затуй е толкова дебел.

11

Анонимен

преди 2 години

Ким е сложил македонско знаме зад себе си, скоро Ким ще праща космонавти на Луната да търси следи от македонската инвазия на Луната.

10

Анонимен

преди 2 години

Ядрената им програма нее спирала. С.Корея има ядрено оръжи да унищожи половината свят. Затова Краварите несмеят да ги нападнат щото ще се самоубият. Вече имат и ракети които могат да стигнат до Кравария. Единствената държава в света която не се подчинява на Краварите е С.Корея. Това е най големият проблем за Краварите че една малка държава ги прави разногледи. Особено онзи падащият по стълбите. Той и без това си е разноглед но С.Корея го прави кривоглед.

9

Българин

преди 2 години

Мен от КНДР не ме е страх. Страх ме е от онази държава, която единствена си е позволила да използва ядрено оръжие срещу цивилно население. От лудото янки по-страшно няма.

8

до 5

преди 2 години

Земи малко прочети това онова преди да пишеш глупасти. С Корея НИЩО не внася от никъде. Не случайно Ким се жалваше, че тази годиа е много зле с изхранването. Обаче за бамби пари се намират. Нали за него има ядене много важно, че други умират от глад.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ капитулираха пред талибаните и сега помпат рейтинг като показват мускули на другаря Ким.

6

Анонимен

преди 2 години

Много от хората, които четат подобни новини, не схващат, че плашенето е адресирано към тях.