102

СС

преди 2 години

те и нацистите едно време събираха данни от хората в името на науката, всички знаете доктор Менгеле и резултата след това.... а сега забележете за какво натискат да тестват масово децата в училище тоест да им събират геномите а данните при кого ще отидат? в тези който правят вируси и куп други генетични щуротии въобще не са добре нещата и когато съберат необходимите неща ще се разбере, че всичко е фалшиво обаче дано да не е късно вече за човечеството....

101

Анонимен

преди 2 години

Предварителните данни, публикувани от израелското правителство през юли, показват, че ваксината Pfizer-BioNTech е била само 16% ефективна срещу симптоматична инфекция при хора, които са получили две дози през януари. За хората, които са били напълно ваксинирани до април, ваксината е била 79%ефективна срещу симптоматична инфекция, което предполага,че имунитетът, придобит чрез имунизация, се изчерпва с течение на времето.

100

Др Зорге

преди 2 години

Сега всяка година като излиза по един нов вариант Алфа, Бега, Гама и тн. ще има и ваксинка доза 23..... 24...... и те така, поздрави за прецаканите морски свинчета, лек ден желая :)))))

99

Тарикат

преди 2 години

Ей ся си взех сертификатчето - Джонсън Джонсън, 200лв, даже и памуче със спирт си поисках от доктора да изгрежда по автентично бухахахаха системата е създадена да бъде прецакана ;)

98

Martin Bormann

преди 2 години

Всички ваксъри и морски свинчета под душовете - СЕГА!

97

Кунчев

преди 2 години

е гробаджийска кратуна, да го махат веднага

96

Анонимен

преди 2 години

А като не се търси решение за задължителна ваксинация, Кунчев какви ги разправя и как предлага да се пускат навсякъде само ваксинирани????

95

Анонимен

преди 2 години

Гледах интервюто. Каза всички, което предполагахме. Фашизъм, гаден, гнусен и жалък фашизъм. Както казах и преди. Не дадохме своите евреи, няма да дадем и сега никого. Няма значение дали са християни, евреи, мюсюлмани или будисти. Щом са българи, значи не ги даваме. Точка. И всеки, който се пробва да ни убеждава в противното ще бъде саботиран.

94

Анонимен

преди 2 години

Владимир Зеленко е истински доктор, който не е забравил Хипократовата клетва. Браво! Много яко!

93

Анонимен

преди 2 години

До До специалист 9000лв - 103 - Вива шопа!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Янев може би още не знае.....

91

Анонимен

преди 2 години

Е кога вие рундьовци подписахте за секвестирането на генома български. Я малко инфо, че стана интересно!

90

Анонимен

преди 2 години

Янев, ти имаш ли още чувствито, че някой те подслушва?

89

Анонимен

преди 2 години

Койчо, видеото е супер!!!

88

Койчо

преди 2 години

Потрясающее свидетельство доктора Владимира Зеленко в раввинском суде Израиля.

87

Анонимен

преди 2 години

Това се решава от еесовците в Брюксел, вие няма какво да търсите и никой не ви е упълномощил да търсите.

86

HBK

преди 2 години

До 68.Господине, уважавам мнението Ви, но кое Ви кара да мислите че: в болниците лежат само не-ваксинирани пациенти; че ваксинираните са гарантирани от друго заболяване или дори повтаряне на инфекцията (за която са ваксинирани); че тестовете са надеждни; че ваксинацията може да промени естествения ход на ОРВИ пандемиите?Казвал съм го много пъти: Борбата с вирусите е безнадеждна дейност, Борба с вятърни мелници. Това, което трябва да се направи е ....

85

Към линка

преди 2 години

Сложете с о м

84

До специалист 9000лв

преди 2 години

Шопа е казал: они ме тикат, а я се дърпам. Колкото повече, толкова повече.

83

Койчо

преди 2 години

Съветвам да изслушате товаrumble/vlgoai-36049914.html