417

Защо бе, брат?!

преди 2 години

2. На "починалите" от COVID не се прави аутопсия. Не се търси медицинската причина - анализ на предприето лечение, ковид и съпътстващи заболявания и техните взаимодействия.3. Позитивните се поставят под карантина и всъщност биват лишени от адекватно лечение, освен ако не броим "лечението" по телефона за такова. Ако са добре - ОК, ако не - стигат до помощ, когато нещата са зле.4. Множество пациенти се заразиха при болничен престой заради други заболявания, поради липсата на адекватна сегрегация

416

Защо бе, брат?!

преди 2 години

При управлението на една криза/риск, трябва да намериш корена на проблема и да го премахнеш. Иначе "мерките" ти ще са винаги частични. 1. Статистиката ни е стагмистика - множество пациенти са вписани като COVID, за да се "хванат" прословутите пътеки - многогодишната политика на НЗОК, че едно заболявене протична точно определени дни и лечението му струва точно определени пари. А болничните заведения са търговски дружества. Ама получаващи приходи от този обществен ресурс и лекуват според кинтите.

415

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че в сравнение с другите държави от съюза, при нас мерки не е имало никога. Просто нашата хазна не може да си го позволи. Вече никой не е длъжен да е с маска навън. Всеки си прави, каквото си иска. Просто лекарите едвам издържат вече, а въобще не го разбираме.

414

Анонимен

преди 2 години

До Lina: хора с такъв говор, верно е по добре да ги няма. Слушай си там чалгата, радвай се на кюфтето и кебапа и се чуди защо всички ти се смеят и все си нещастна.

413

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разберете, че косвените жертви на кихавицата са повече отколкото преките? Що народ измря, защото не си лекува истинските болести от страх да не се зарази с вируса на умрел прилеп........

412

Анонимен

преди 2 години

До 507:Толкова ли нямаш познати. Или в пещерата нямате ковид. Хахахах целият свят се чуди кк да се отърве, нашата се хванала да обяснява антиваксърските си заложби. Като се знаеш, що за инженер си, нормално да те е страх да отидеш на лекар.

411

Lina

преди 2 години

До 506 - нормален( а) в преценките си стани ти! Очевидно е нормално да сложиш маска на 4 г дете, абсолютно излишно, между другото и самия кумчев не защити тезата. Чети повече и гледай от страх да не умреш . Че е опасно да се живее в такъв стрес.

410

Анонимен

преди 2 години

До 505: ясно е, че говориш празни приказки.. Виж смъртността спрямо болните. Вземи ти светне, та разбереш че се излагаш с приказки и започнеш да бъдеш по нормална в прецените си.

409

Lina

преди 2 години

Когато същество , като теб се опитва да защитава идеята за маски на 4 г деца - границата е отдавна мината. И да обясняваш, и да не обясняваш - историята с Израел е ясна

408

Европейски ценности

преди 2 години

Аз съм ТРАНСВАКСИНИРАН!Тоест не съм ваксиниран, но се определям като ваксиниран!Кои сте вие, че да оспорвате правото ми да се самоопределям?

407

Анонимен

преди 2 години

С една дума или се ваксинираш или за теб няма живот.Разделят населението на ваксинирани и не ваксинирани, и хората се избиват по между си.Много знаят зелени паспорти, жълти на бели точки.Отначалотоо беше, имаш ваксина не носиш маска, сега и да имаш и да нямаш пак носиш маска. Постоянно лъжи и нагласяне на болни. Да поговорим за нон стоп кражбите им в здравеопазването.Че тези, които мислят '' най много'' за нас крадът с извинение с *** си.

406

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ги търпим, питам?!!!

405

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Уважаеми г-н Кунчев, миналата година по стадионите нямаше публика. Успяхте ли да прекъснете меганизма на предаване на инфекцията, какво сочат резултатите от компетентния анализ?

404

Анонимен

преди 2 години

Кунчев кога ще ваксинираш дъщеря си и близите си????Не се занимавай с България!

403

Анонимен

преди 2 години

109 мъртви за вторник... Повече от ясно е, че отново сме на върха по смъртност в световен мащаб.... А е още август... Мангъров и пpocтаците, които го подкрепят трябва вече да са в съда, а не по протести и форуми...

402

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се да въвеждат крути "мерки", защото вече се вижда, че т.нар. плато наближава, ще започне да се оттича поредната вълна и ние ще вземем да се усетим, че и без "мерки" можело. Че и с ваксини, и без ваксини - все тая. И току-виж тръгнем да търсим сметка на тия, дето две години ни тормозят с безумни локдауни, а сега се опитват да ни принуждават да се ваксинираме.

401

мдаа

преди 2 години

Като гледам как се къпе в народната любов Кунчев и колко поздрави събра напоследък - към него и цялата му рода - няма да се учудя, този доклад за нов локдаун да е Отмъщението на Здравния Инспектор!

400

Анонимен

преди 2 години

Да попитам: Ако посещавам обществена тоалетна, трябва ли ми санитарен паспорт?

399

Анонимен

преди 2 години

Ам на избори пак ли със зелен паспорт, хахахаййа... Или там ще има облекчения за нас неваксинираните, или ще има машини навън за гласуване, то ще е хладно, ама....

398

Анонимен

преди 2 години

Кунчев дали спиш спокойно, ЕС ли ти плащат и ти ги ръсиш такива. Да не мога да ям вътре на 10 градуса навън, да разделяш хората, които са еднакво заразни и застрашени ваксинирани и неваксинирани.... Осъзнаваш ли се какво правиш, а движиш ли се с охрана вече, че май се канят да те лунчуват. Ако Кацата приеме щуротиите ти, ще ви изметеме и двамата.