29

преди 2 години

ВИРУС втори сезон

28

Анонимен

преди 2 години

Видях наскоро в един репортаж как се мажат с тор от кравите. Седяха седнали и се мажеха от петите до главата... чак косата си мажеха. Стояли така с часове защото вярват, че тази тор лекува. Никаква хигиена няма там. Това по филмите и измислено. Гледайте репортажи и ще видите как живеят.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.."бяга у храстите, дига чаршафа и кляка набързо..." - изобщо не се крият в храстите. Пред мен както си вървеше на тротоара една женица, запретна чаршафа клекна и започна да ака. Аз бях в ступор.Стана, пусна чаршафа и продължи да ходи по тротоара. Аз продължавах да съм в ступор.Отстрани м/у платното и тротоара течат едни реки от фекалии. Хора и крави вървят и се изхождат където им падне. Това е в Делхи. Столица. Не зарази ами нови форми на живот ще завъдят. Мега гнус.

26

Darth shadow

преди 2 години

като с ковида не успееш, давай следваща фалшдемия и отново същата песен с фалшиви ноти..

25

Анонимен

преди 2 години

Те там моат си мрът от квото си искат. Там едно чисто място няма. Готвят на улицата, тия там не знаят кво е вода, ***, вилица, лъжица. Ядат с ръцете с които си бършат За*****те... нормално да има епидемии там. Ходят увити с чаршафи и кат го напъне голямата нужда - бяга у храстите, дига чаршафа и кляка набързо. След 5 минути тоя същия го гледаш да яде някъде нещо и да си облизва пръстите. Гнус та гнус, после... ама болести има. Ми има, как няма да има.........

24

Анонимен

преди 2 години

"Поне 12 от жертвите са деца". Малко по надолу - " Общия брой на жертвите на епидемията от това заболяване е достигнал 68 души в региона, като 40 от тях са деца".Вие изобщо осъзнавате ли кви ги дрънкате бе???? Съвсем ни взехте за боядисани врабчета.....

23

хмммм

преди 2 години

Хмм , да не би да пробват прословутия нов вирус , с когото ни плашат от известно време . Да не би Ковида да не оправда очакванията

22

Бай Х

преди 2 години

пак повтарят старата песен

21

Анонимен

преди 2 години

За БГ докторите няма неизвестен вирус. Всичко е ковид.

20

Анонимен

преди 2 години

бат гейтс тества ваксината за новия щам

19

Поредната

преди 2 години

отрова!!!

18

До 17:

преди 2 години

Не ти вярваме. Има рубрика в това издание за споделяне на снимки от различни места. Хайде публикувай ТВОИТЕ ЛИЧНИ снимки с датата на пребиваване в Индия. Иначе, аз лично в Индия никога няма да стъпя, не ми трябва да им гледам златните Тадж Махал и т.н.

17

COVID-19 II

преди 2 години

Откак е почнала епидемията, на всеки 2-3 месеца се появява по една "неизвестна болест", която щяла да измести коронавируса. Справка: потърсете "неизвестна болест" под новини в гугъл. Насаждане на истерия.

16

Анонимен

преди 2 години

Пак ли нов индийски щам?Ох,писна ми вече и ще взема да хвана гората.

15

Анонимен

преди 2 години

Индия е развъдник на най различни бацили и вирси. При 800 000 души население без елементарни хигиенни навици болестите са на своя територия. Още ядат с ръце като в средновековието. То хубаво да се яде с ръце и да си облизваш пръстите ама поне да са измити с топла вода и сап..ун. При тях сап...уна е рядкост а водата още по вече. Или ако я има то тя нее нито за миене нито за пиене. Дано това чудо не го пренесе някой умник из европа че ще я втасаме.

14

Анонимен

преди 2 години

ами от 1 милиард население на Индия че 70 човека се натровили с нещо и дай нова паника. Айде поспрете се с тоя тип новини.

13

Анонимен

преди 2 години

Те пикат в ганг река и после пият от там,даже се чудя че толкова малко ги е натръшкало

12

ДДРОнег

преди 2 години

До no name_____Бях в Индия преди две години, такива гнусотии не съм видял !!! ___Вода от чешмите съм пил, макар че ме предупреждаваха да не го правя, но нищо ми нямаше !!!_______Хората там са чисти и добри !!!

11

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с гъбичната инфекция в Индия заради която вадеха очи и лицеви кости? Нищо не казват за нея в последно време.

10

Bond

преди 2 години

Защо не са изкъртили пейките в джунглите? Ние така преборихме първата вълна. Плюс затваряне на планини и пръскане с дезинфектанти от самолет.