31

IQ 3.14

преди 3 години

съвсем случайно, след като слийпи джо забрани вноса на боеприпаси, произведени в русия, у нас кликата на фигуранта се пресегна за ВПК, щот нямало контрол.

30

алоо

преди 3 години

Алооооо,винетуджиите,после недейте скача като попраени като чуете колко са били велики вашите вождове-сикаджии и с право трезво мислещият българин ви нарича гробокопачите на България

29

123

преди 3 години

В пъти по в час от КиРО

28

Анонимен

преди 3 години

Калитко пак се е метнал на амбразурата да защитава незащитимото.

27

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... От колко, като са тръгнали да разследват 2018 и 2019 г., да стигнат и до 2014-2015 г., че тогава цялата държава фалира за пореден път заедно с КТБ и ни спряха фондовете за корупция, а тези дето сега разследват правителството на ББ тогава предложиха Пеевски за Шеф на ДАНС ... Тези от "Народния съд" на Сестрите галеви и подобните им са пропуснали факта че живеем в 21 век. и сме в ЕС и НАТО, а ги няма и съвеЦките танкове ... !!!

26

Анонимен

преди 3 години

Орешарски никога не е бил на власт дори и когато беше министър-председател.Тия които властват си ги знаем

25

Анонимен

преди 3 години

Калеко ставаш смешен вече. Орешарски не е на власт от колко години? Можеш да смяташ нали? Вие не сте вивновни за нищо и не окрадохте нищо. Орешарски е виновен за всичко.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

Боже, тези не могат да излъчат правителство и да актуализират един бюджет но продължават да разследват обезпечените кредити на ББР...Лоши кредити раздаваше една банка която фалира по времето на Олигарски при правителство на БСП с мандата на ДПС и завлече държавата в офшорките на Вирджините, да вземат да разследват този период или ако става въпрос за дружества с държавно участие да разследват как беше приватизиран Техноимпекс, че той Гешев започна да го правии, но тогава фигуранта вдигна юмрук...

23

Тралала

преди 3 години

Много неща не е контролирал, щом Божков е плащал на любовницата си с държавни пари чрез Министерство на икономиката

22

Мда

преди 3 години

Естествена елементарна манипулация! Тъй като повечето "читатели" даже не си правят труда да прочетат дописката, а четат само заглавието, ходи обяснявай после, че нямаш сестра!Точното заглавие бе било "Бившият министър на икономитката...." за когото и става въпрос във статията. Елементарни трикове за елементарни хора! Защо минават ли?! Ами защото напразно ръмжахте и псувахте един, който правилно беше казал, че българите са 80% де.бил.и.....

21

Анонимен

преди 3 години

Какво е това свободно съчинение? Или има престъпление или няма! "Няма държавна стратегия как търговските дружества повишават растежа на икономиката и конкурентноспособността й..." Общи приказки на килограм и тръшкането на Киро язовиро, че не може да назначи достатъчно прокопиеви кърлежи да смучат.

20

Анонимен

преди 3 години

Комунистите ви говорят колко зле се е управлявала държавата, ама сега всички цени скачат. Магистрали не се правят. Всички тези спрени проекти, ще рефлектират на икономиката и скоро многобройните фенове на Слави ще останат без работа.

19

Бойко Чекмеджянов

преди 3 години

Е защо и е на една калинка да контролира нещо? Тези неща са от компетенцията само на стари братиньовци.

18

Анонимен

преди 3 години

Пак добре, че сте прочели статията преди да сложите заглавието, уважаеми журналисти. Щото в един друг, очевидно гербаджийски сайт , бяха сложили заглавие "Какво обяви Сметната палата за работата Кирил Петков", придружено със снимка на последния, без изобщо да споменат, че периодът на проверка е далеч преди той да стане министър

17

Анонимен

преди 3 години

Емил Караниклов беше от Атака, както и подсъдимият министър на околната среда и водите.

16

Анонимен

преди 3 години

Голям крадец е бойко, за 12 години не успя да фалира държавата и магистрали ни остави. Комунистите за 1 година фалираха държавата и оставиха хората ограбени на улицата. Сега ако си нископлатен плиткоумен червен *** това не можеш да го разбереш.

15

Анонимен

преди 3 години

ВМЗ не е на държавата.ВМЗ е на тия къде 15 год. ги дават по телевизията

14

Ами Баце

преди 3 години

Не си пълнеше чекмеджето от "Плод и зеленчук", а от ВМЗ.

13

Раздадени са

преди 3 години

Милиарди и десетки миларди са били в процес. Ролята на ББР е била да праща лихвите по заемите за кредитиране и да покрива загубите.

12

Анонимен

преди 3 години

ЗАВОДА Е НА КОЙТО ГО Е СТРОИЛ И НА КОЙТО Е РАБОТИЛ В НЕГО. ДОКАТО ХОРАТА СТРОЯХА ЗАВОДИ И РАБОТЕХА В ТЯХ НЯКОИ СЕ ТЪРКАЛЯХА ПИЯНИ В ЛЕГЛАТА С ПЛЕЙМЕТКИТЕ ОКОЛО ХАРВАРД.