12

Анонимен

преди 2 години

до 11 е ти колко искаш да е?тука и в румъния е най-ниската цена на бензнва в ес,в другите страни от ес е между 2.50лв.и 3.30лв.

11

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам ли защо лукойл " все още" няма измерителни уреди на вход- изход? Сигурно са много скъпи и не можем да си ги позволим, а и руснаците ще се обидят може би, че им нямаме доверие на " дадената дума", че са " честни"....Еми тогава защо се чудиме как при 70$ средно годишна цена за барел, и с най ниският акциз в ЕС тука цената А95 гони 2.30 лв за литър!? Има и още по нагли създания дето ни пробутват " идеята" за до 3.20/ 3.40 лева бензин/ дизел. Епа добре бе, щом рупаме доматите с колците

10

Анонимен

преди 2 години

Койчо, разбира се, че на са ги заклали, но тенденцията е показателна. За нас. Според един простзакон "когато увеличите ъгловата скорост на голямото колело с 4%, свързаното с него малко колело топи лагерите".

9

Койчо

преди 2 години

Направо ги заклаха тези американци с 4%.Няма да могат да си изкарат месеца

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко е спекула и мафия. Бурята отнимава точно за 3 дни, какво покачване, какви 5 лева. Като у нас, идва лято и вдигат цените, на световната борса цените спадат а у нас качват цените. Няма контрол никакъв.

7

Анонимен

преди 2 години

И с колко е скочил от 20 на 30 цента ли.

6

однако

преди 2 години

Факт е, че доставките на енергия в претендиращата за най-голяма икономика в света са нарушени. Потреблението се увеличава и колкото и да ни убеждавате, че пиндостанските търговци щели да преценяват през тази седмица, ние знаем, че тежката дума е на мощните производители на нефт и газ. Увеличаване на производството зависи от намеренията на страните износителки на петрол ОПЕК+, а решението на ОПЕК+ до голяма степен зависи от преценката на руския министър на енергетиката Александър Новак.

5

Анонимен

преди 2 години

цена на бензина 30 август в винецуела 0.020-(usd) сащ-1.38лв в русия-1.14лв а в бг ???

4

Анонимен

преди 2 години

2.10$ ЗА ГАЛОН ( 3.89 ЛИТРА!), АЙДЕ СМЕТАЙТЕ РУСКИЯ БРАЦЦЦКИ БЕНЗИН ОТ БРАЦЦЦ КАТА ЛУКОЙЛ КОЛКО НИ ИЗЛИЗА НА НАС! ПРИ НАЙ НИСКИЯ АКЦИЗ У ЦЕЛИЯ ЕС......

3

Анонимен

преди 2 години

"Заради урагана "Аида"" ... от Верди предполагам иде реч!

2

SS

преди 2 години

Пак питам ? Ако подобен ураган удари някой бг град кой ще го евакуира и къде ? Защото към всяка община има и военен отдел дето *** парички от въздуха и отдел екология дето също папкат.Та въпроса ми е имаме ли мобилизационна готовност в случай на природно бедствие ? И не казвайте ,че подобни урагани тук няма.То и торнадо нямаше !

1

Зозо

преди 2 години

Тука бензина скочи и без ураган. Промяната на Радев е факт :))))))))))))))))))))))