26

ДО ...

преди 2 години

До пишещите тук !Извинете но Бербатов е ДАРИТЕЛ , ЗАЕДНО СЪС СТИЛЯН ПЕТРОВ , ЕДИНСТВЕНИТЕ футболисти които оставят милиони за децата в България ! Някой познава ли други , ''дарители'' - футболисти от Бг ?Вместо да им БЛАГОДАРИМ , НИЕ ПАК СИ ПЛЮЕМ ... ЗАСРАМЕТЕ СЕ . И другото :Какво е доринесъл Боби М. за футбола като УПРАВЛЯВАЩ ???

25

АЛОООО!

преди 2 години

До Анонимен...не е ли ви виновен и Сл. Трифонов , И Президента , И Тошко .... най-малкото Барбатов е виновен . И нещо положително : ОСВЕН СТЕНЛИ ПЕТРОВ И БЕРБАТОВ , ....КОЙ ДРУГ ФУТБАЛЕР Е НАЛЯЛ /ДАРИЛ/ , МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ ?????

24

Тошо

преди 2 години

Ето я основната причина за кризата и ...във футбола, а тя е че вместо прителски сигнали има съдебни такива!До кога така г-н Михайлов...да, промяната е нещо бавно, мудно и трудно!Защо у нас всичко не става от раз, а по мъчителния начин ?!!

23

Анонимен

преди 2 години

Доносникът Бербатов.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 - С какво па единия те накара, да се гордееш, а другия да се срамуваш? А и да ... някакви ритнитопковци не са ми НИКАКВО мерило, за стойността ми като българин, както и за нацията ми.

21

Анонимен

преди 2 години

А защо, когато АЗ подам сигнал към прокуратурата срещу бивш общински съветник от герб, който стана бизнес партньор в 5 бизнеса, конкурентни на неговия, а после зари 3 от тях, никой не го вика на разпит?

20

колко е простУ :

преди 2 години

Има ли футбол в Бг ,... НЯМА ! Ами , нали шефовете си заминават при такава ситуация , нямаме футбол НЕ ОТ ВЧЕРА , гусин Перуканто !Боби М. е задминал политиците по наглост , явно не изтрезнява , затова не се усеща !

19

Анонимен

преди 2 години

Бербатов и ко бяха дъното 2004.Оттогава ни е срам да идем на голям форум.0т с 1:9 голова разлика.

18

Даа!

преди 2 години

Тоя перуканто , до кога ще търка столЪ в БФС ?нАДМИНА БАЙ тОШО по тоталитарно и дълготрайно управление , .... питане : Какви са ''резултатите'' от неговото управление , за да управлява още ???Нямат срама , всички са закостенели корумпирани крадци !

17

Анонимен

преди 2 години

Боби е от хората дето ни някараха да се гордеем ,че сме българи.Бербатов е от тия дето ме е карал да се срамувам от тоя факт.Бербатов е с престъпно мислене.

16

Азимов

преди 2 години

Майтапът е, че и двамата са с перуки.

15

Анонимен

преди 2 години

Ей няма махане в тая държава разни хора. На вън като сбъркат сами си подават оставка. Тук няма братче. Алчни копеленцаа и спящи дълбок сън "фенове".

14

Словянин

преди 2 години

До opa Първо, в Българско има футбол на средноевропейско равнище, това са измеримите показатели на УЕФА. Разбира се, има още много да се работи, особено за изграждане на млади талантливи футболисти. Голяма вина имат вносителите /чети: лапачите/ на чужди футболисти. Добър пример за създаване и развитие на на български таланти са Славия, Арда, Ботев Враца, Пирин. Много по-виновни от Борислав Михайлов са търговците във футбола. Не че той е невинен.

13

Анонимен

преди 2 години

Перуката ке удари едно уиски и всичко му е о.к!

12

Койчо

преди 2 години

Най хубавото беше когато боко тиквата го уволни този перукан

11

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Г-н Перукан Несменяемий да не пропусне да забере със себе си Преслава и да каже на шофьора да натовари "Жони", от онова за специални случаи. Салфетките са в багажника. За протокола, от "Левски" съм от 35 г., но ставащото в и около отбора и БФС се характеризира накратко със срам и позор. Приятен ден.

10

Анонимен

преди 2 години

Перука а наздраве да го ***..

9

Анонимен

преди 2 години

а тиквун телупев патладжанов кога?

8

До стоян

преди 2 години

Не пиши глупости , в затвора вкарва съдът а не прокуратурата !!!

7

1212

преди 2 години

Перуко, навремето ме кефеше много докато вардеше вратата. Нооо сега ти е време да се махаш, че много поразии направи.