19

Ясно е!

преди 2 години

Китайския етиопец от СЗО не миряса, след като китайския Байдън му върна финансирането

18

Анонимен

преди 2 години

Да го дуxа СЗО

17

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквате от терористи.

16

R

преди 2 години

СЗО са с нулево доверие!

15

Анонимен

преди 2 години

Учителите,дори и ваксинирани могат да пренесат вируса в семействата си - бебета, деца, възрастни родители. Защо не се мисли за това?

14

Проблем

преди 2 години

А пък нормалната логика препоръчва двойкаджии да не стават учители, но в антиваксърското гето всичко е на кестерме.

13

Калашников

преди 2 години

Мързе.ливите родителки да спрат да настояват за насилствено ваксиниране на учителите, защото няма да усетят кога ще набодат после и безценните им умници, докато си развяват *** по молове и кафета. Естествено, ако самите те не са ги скопили вече. Толкова свободни места за учители има - да отидат да се пробват как се пие кафенцето онлайн и как в мола.

12

Анонимен

преди 2 години

СЗО не знаят,че в България се хвърлят ваксини. Даряват се ваксини и няма нужда от приоритетни групи защото където и да идеш за ваксина не се чака опашка повече от 3 човека.Аз съм от Пловдив. При двете дози вакснина до Понеделник пазара отидох и не съм чакал повече от 5 мин. Дори при първа доза ме послещнаха на стълбите защото кабинетите са 2 и единия е някак навътре в коридора.Няма нужда от приоритетни групи.Не е навалица.Който иска отива. Който не иска няма как да го принудят дори и лекар да е.

11

Анонимен

преди 2 години

Това си е личен избор още повече, че щом не предпазва от заразяване, боледуване и разпространяване се губи обществената функция на ковидваксините.

10

Анонимен

преди 2 години

Тази година за пореден път се влиза в университет с педагогическа специалност на държавна издръжка защото учители няма. Ако притискате хората и ги карате на сила да се ваксинират, България скоро ще остане без учители. Всяка година се пенсионират хиляди учители, а за младите кадри процеса е бавен докато се изградят като учители. Не е това пътя да налагате ваксините по този начин. Човека е устроен така, че когато му се налага нещо насила да отказва.Измислете други методи, за да ги пожелаят хората!

9

Анонимен

преди 2 години

А нема нужда! Благодарим за загрижеността!

8

Анонимен

преди 2 години

Починаха толкова учители - колкото и лекари. Ваксините не са гаранция на 100%, че хората няма да се разболеят. Както се вижда в България на 100 ваксинирани има 3 -*** заразени. Как държавата ще обещети тези хора, които дори и ваксинирани се разболеят заради риска пряк контакт с децата, които нито се тестват, нито се имунизират? Няма как СЗО да иска това от учителите. Аз съм ваксинирана. Но колегите ми не са. Около 40% сме ваксинирани. Останалите се опасяват. Това е лично тяхно право и решение.

7

Анонимен

преди 2 години

Да, ама учителите не искат да се ваксинират. Щото друго си е онлайн обучение от вкъщи на кафенце и да сгъваш 2 бондака. Ееех, дай боже всекиму...

6

Анонимен

преди 2 години

Да бе! Приоритет! Те не искат, ще ги приоритирам, как не! Бг учителите са неграмотни като цялото ни племе!

5

Анонимен

преди 2 години

Абе, не знам приоритет или не, но доста учители/ки се опасяват от ваксините, та ще видим.

4

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа,не вируса е проблем,нито ваксините Ви...Проблема за всички вече се нарича ИНФЛАЦИЯ,натам си обърнете главиците...

3

Анонимен

преди 2 години

Ммдааа СЗО НА СЪД

2

Мъдуран

преди 2 години

Заради СЗО плъзна вируса. Да не се били затваряли граници за Китай в началото още. После взеха да се усилват. Нормално като виждаме Рома де и е председател .

1

Анонимен

преди 2 години

СЗО да се закрие. Да излезем от тая организация ако трябва. Тръмп го направи. Значи всеки може. Тия освен да побъркват хората с нищо не са помогнали.