10

Анонимен

преди 2 години

Планът Калегри се изпълнява.

9

Неудобен въпрос...

преди 2 години

1/3 от бежанците в мигрантските центрове БИЛИ афганистанци .... А ВИЕ КАК РАЗБРАХТЕ ? НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ ? ПАСПОРТ ? ШОФЬОРСКА КНИЖКА ? АКТ ЗА РАЖДАНЕ НА БЕЖАНЕЦА ? Или ги попитахте честно да ви кажат и те добросъвестно ви отговориха.Без да лъжат.Ама какво говорите ... Те не правят такива работи... Да лъжат... Абсурд. Те ако бяха талибански бойци, тръгнали да стават икономически мигранти щяха веднага да си признаят... Или ако бяха мароканци, египтяни,ИДИЛ щяха ВЕДНАГА да си кажат......НАИВНИЦИ.

8

мигранти

преди 2 години

Какви бежанци, какви 5 лева? Това са икономически мигранти или кандидат- гастарбайтери дошли от Турция! От какво бягат в Турция? Там бачкат яко по строежите и фермите. Тези не бягат от Турция, а са мераклии за немските помощи! Термините са много важни!

7

Анонимен

преди 2 години

как разбрахте че са афганистанци? нали нямат документи? Да не се окаже като в Швеция че 32г се представят за 18г и това беше в 40% от случайте. Който се е сблъсквал с такива знае че не трябва да им се вярва, ще кажат всичко което искаш да чуеш.

6

Анонимен

преди 2 години

За разплод ли сте ги домъкнали тия карабини?Млади мъже връщайте ги обратно, след ден два ще налазят забулените с по10-20чавета с козите и кравите.

5

Асан

преди 2 години

Първанова обслужва талибаните при халите :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Товарете ги на самолети и да ходят си бранят държавата

3

Анонимен

преди 2 години

След толкова трогателни сърцераздирателни статии за нерадостната съдба и мъките на ЖЕНИТЕ В АФГАНИСТАН след като талибаните завзеха власта ........ 98% от афганистанските мигранти са мъже на 25-35г. ... 2% жени ... и 0% възрастни афганистанци над 45г. КОЕТО ЛОГИЧЕСКИ води до извода че от талибаните най много се страхуват здравите и млади афганистанци които бягайки от режима на талибаниоте са оставили в страната си само ЖЕНИ И СТАРЦИ . БРАВО БЕ !

2

Анонимен

преди 2 години

е нали радевчо каза че щяло да има неизбежна вълна от афганци?

1

Анонимен

преди 2 години

Настаняванято в мигрантски центрове е проява на лошо гостоприемство, те трябва да бъдат пуснати сред народа за да помогнат за строежа на мултикултурно общество. България все пак е атлантичка и така ще получи потупване по рамото от господарите и конграчюлейшън.