11

спонсор на МВР

преди 2 години

Колоездачите и без това не признават никакви правила и не ги спазват, свикнали са да карат в насрещното, без каски, без да спират на червено и на зебри. Сами си го търсят!

10

Анонимен

преди 2 години

Докога тези СО *** ще качват велоалеите на тротоара -- няма им стъпим!

9

Грую

преди 2 години

Селската кметица и бездарният ѝ колега - Петков само това могат да измислят, след като е***аха мамата на Ал.Пушкин с тая велоалея. Да я прекарат отдолу на резиденцията....горе няма място.

8

педалска работа

преди 2 години

Директорът на дирекцията, сигурно никога не се е качвал на велосипед или на автобус и си вози дебелия *** само в общински служебни автомобили, обаче много знае да приказва.

7

pege

преди 2 години

кой гепи кинтите , с остатъка толкова.Пак гласувайте за фандък.

6

София

преди 2 години

най-добрата инфраструктура!! Пакистан пасти да яде!!

5

Анонимен

преди 2 години

Сигурно трябва да стане инцидент за да излети "архитекта"...

4

Анонимен

преди 2 години

Сеяндурката от Самоковско що не дойде тук в Немско да види как се правят вело алеи. Тук велоалеите не са направени на пътя където се движат автомобилите а са направени отделно далеч от пътя за автомобили. Такава велоалея като в бугарско ако направят тук ще ги обесят на първият стълб. Тук автомобилите се движат с над 100 км.

3

СуверенЪТ

преди 2 години

Ами...то идеята е явно да няма велосипедисти :) ..с такава алея ще намалеят бързо. Пълна пародия. Поредният пример когато нещо се прави просто "за да го има" без грам планиране и експертиза. Класически пример за отбиване на номера, което (между другото) е с нашите данъци....

2

KALki4

преди 2 години

Няма нищо, важното е да се усвояват евро проектите...Дали решението не е от най-перфектните изводите оставам на Вас уважаеми, читатели. Когато парата говори и съда мълчи!

1

Анонимен

преди 2 години

Тя е абсурдна, тротоарът там е достатъчно широк, няма никаква нужда от допълнителна велоалея. Слагат ги наляво и надясно без да мислят- тези от Велоеволюция не са ли гледали проекта? Само шум вдигат, ама грам мозък нямат.