127

Анонимен

преди 2 години

инфантилните троцкишчета от ДБ са по отвратителни от родната им бсп въобще тия два червени бок,,луци нетрябва да ги има

126

сминдух енд чесън

преди 2 години

Толкова ресурс срещу партията на Трифонов,значи е на прав път,даже е безпредметно да се влиза в спор.Красноречив е отговора на Атанасов на въпрос за демонтирането на модела Борисов,силите трябвало да се обединят , а не да се обединим,т е. сам изключи ДБ от процеса

125

хюстън,

преди 2 години

Мутри вън !...Съд за тиквата и каскета !...

124

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен: "При ГЕРБ нещата вървяха добре"? За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова.

123

Малко за политика

преди 2 години

До Млад: Президентът Радев се беше един от инициаторите на промяната. Подкрепят го всички, които са за промяна и срещу некадърният и корупционен модел на управление на Бойко и дружинката му.Кого ще изкара Бойко срещу него на президентските избори? И той самият да се кандидатира, няма никакъв шанс срещу Радев

122

Lina

преди 2 години

Петък- най- гледаното време. Бойчо Василев , върнат от почивка, по тъмен тен , гледа подкрепящо слаби. В офиса му ( защо всички ходят там? Защо слаби не излиза? , от какво такъв страх?) 40 мин . Нищо. Говори за любов?А- нещо. Слухове. К.Петков им се молил за пост . Нали уж те му предлагаха? Гешев? Кой е той? Точно така - КОЙ

121

Млад

преди 2 години

До Мара Какво му е свестното на Радев. Я обясни.

120

Анонимен

преди 2 години

Прав си Иво. При ГЕРБ нещата вървяха добре. Сега е хаос спонсориран от престъпните олигарси.

119

Иво

преди 2 години

Аз съм за ГЕРБ.

118

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

ИТН опростачиха всичко ! ....А каже ли се лоша дума за тях,вечерта по тв.7/8 е залят с упреци и помия!.....Толкова мн.хора бяха оплюти и заляти с помия,че акъла ми не го побира....защо?.....Но има и по добри сценаристи от 7/8 и това е Тиквата от Банкя !

117

Мара

преди 2 години

Когато на хоризонта се появят свестни хора като Радев, Кирил Петков, Асен Василев тогава *** които гледахме, гледаме и сега започват да вият на умряло, че държавата щяла да се срине. Ами нали вие, безобразници вече сте я сринали, след като грабихте като хиени толкова дълго време. Няма вече кой да ви вярва, освен вашите калинки и платени пропагандатори.

116

Анонимен

преди 2 години

С всеки изминал ден се убеждавам, че този сайт е дълбоко спонсориран от ГЕРБ.

115

Само вятър

преди 2 години

Бла бла бла, празни приказки на корем! Големи разбирачи тия социолози, политолози, и тем подобни 'лози бе? Като толкова ги разбирате нещата, кажете по добре числата от тотото, поне файда да има от вас! Бърборковци!

114

Кръстьо

преди 2 години

До БългаринъТи може и да си крадлив и злобен. Българите не сме ...

113

Гласуваш

преди 2 години

за Слави, получаваш Радев!

112

РУМЯНА

преди 2 години

Коларова и сега си егербаджийска калинка.

111

Нищо ново

преди 2 години

Румяна Коларова е бивша гербаджийска калинка - секретарка на Росен Плевнелиев. Интересно какво обективно мнение очакват от нея.

110

Българинъ

преди 2 години

Ей, злостно и крадливо племе сме, маааму...

109

Недоразбрал

преди 2 години

И на децата стана ясно що го прави.Щото ДАНС залови неговите секретари в шпионски далавери,а той самият се оказа човекът на Решетников.Гешев нахлу в президенството и може би конфискува разобличаващи го документи.Имаше въпрос дали може да му снеме имунитета,съвсем заслужено.И Аватара побесня,ръчкан от КГБ и олигарсите.Превърна се в нещо като др. Ленин начело на раб. маси,атакуващ загнилия строй на Борисов?!Питам,президент ли е или възстанник?!А на мака ците в БГ им забавно и го тикат във властта?

108

Гласувайте

преди 2 години

За Достойия Президент Генерал Румен Радев!