8

xaxsasб

преди 2 години

До 7 - То си е написано В СТРАНАТА. Погледни например един оксиметър който го купуваш от АлиЕкспрес за 2 долара. Тук го преопаковат, пускат новини по БТВ с някой уж вирусолог с предварителен сценарий, той обяснява, че човек е хубаво да има такъв, а на следващият ден Емаг го пускат "на промоция" за 80лв. Който се е занимавал с онлайн търговия знае всички трикове - Уайт лейбъл, ребрандиране и т.н. Ама като внучето е в САЩ или Германия бабата си купува като поп и не асимилира, че новините са измама

7

Анонимен

преди 2 години

У нас финансова култура няма. Месечно правя по над 50 поръчки от цял свят. Амазон, Алиекспрес, Ибей, наши сайтове. Всичко се плаща само и единствено с кредитна карта. Не виртуална, не дебитна, а кредитна. Дори при най-малкия проблем оспрорвам моментално цялата трансакция и парите се връщат при мен. Казвам го като човек с шестцифрен оборот на кредитната си карта на година, обиколил цял свят и пазаруващ онлайн, откакто се помни.

6

Глупости

преди 2 години

Докато живеех в БГ съм направил над 1000 поръчки от БГ сайтове и НИКОГА не е имало проблем. Самият аз имах 2 онлайн магазина и съм изпълнил хиляди перфектни поръчки. Откъде идва тази статистика, не е ясно. Може би "експертите" са включили вехтошарници като оlх, там наистина е пълно с измамници и психари, но и нормалните хора не пазаруват от такива кочини.

5

Страната

преди 2 години

Си е ОК, но държавата и политиците са менте.

4

Анонимен

преди 2 години

на първо място хотелите следвани от ресторантите , дайте им още помощи и им намалете ддс-то , алибглията нямал пари да си оправи прическата .

3

Анонимен

преди 2 години

Да се затворят системно проблемните фирми, во главе с трите мобилни оператора!

2

Цялата

преди 2 години

страна е менте!!

1

xaxsasб

преди 2 години

Когато започнеш работа в магазин на телекомуникационна компания започват да те учат как да премълчаваш малките букви. Караха ни да "подаряваме телефони" на жени над 60г като е ясно, че след няколко месеца започват да плащат такси. Викали са ме над 5 пъти в 1во РПУ да давам обяснения за разни клиенти на бивши мои колеги. Аз напуснах на третият месец защото бях твърде добър. Изкъртих всички бонуси още на 1вият месец освен бонуса за нови договори, който очи в очи им казах, че няма да покривам.