49

Анонимен

преди 2 години

Българина отново показва, че не само е необразован а е с тежко генетично увредено логично мислене. Някой все него иска да прецака и да го следи с чипове във ваксините. Хора, на първо място сме по смъртност в Европа, наравно с Конго и Етиопия и на последно място по ваксинирани. Не се ли сещате защо? На кой по дяволите му пука за чичо ти Васко от Злокучене, та чак ще му слагат чип да го следят. Поетът го е казал - *** народ, бедна държава!

48

Анонимен

преди 2 години

А арабите и *** са без ваксини в региона и не *** що ли????

47

Antvx

преди 2 години

41:Българите не сме най-умни, но сме едни от най-пресметливите. Глад и боя са ни научили да пресмятаме 2 и 200. Затова сме станали подозрителни и с Критично мислене. В което няма нищо лошо, да се опитваш да разгледаш въпроса от няколко гл. точки и да търсиш още информация. А такава има. Не само у нас не искат ваксини: вижте Гърция, Франция, УК,...просто у нас са над 80%.И ако се абстрахираме от настоящата мизерия, българите сме били доволно пъти водачи и на други хора, примери в историята бол.

46

Анонимен

преди 2 години

treta doza i pa pyrvo mqsto bravo xak im e

45

КОНСПИРАЦИИ

преди 2 години

Преди 80тина години на перона в Германия - прocти евреи-*** ( тип антивацъри) казват: Има нещо много съмнително тук! Нищо от казаното не отговаря на очевидното! Всички факти говорят, че се случва нещо подозрително и лошо! А "успелите, интелигентни" евреи вече са във вагона и викат: Стига с тия конспирации бе! Никой няма да ви закара в лагер и да ви убие с газ ! Айде качвайте се, заради вас не може да тръгне влака и прецаквате всички!

44

Евроатлантик

преди 2 години

Чакам четвърта доза да слагат, трета вече не е достатъчна.Може и удърна доза да слагат по две ваксини наведнъж,да не си губят времето да се боцкате през 6 месеца.

43

Анонимен

преди 2 години

Евреите не са прости като вас, европейците не са прости като вас, само на вас ви се привиждат конспирации. Те излизат от кризата вие сте затънали до шия в калта и пак крещите"няма кал".!

42

Джо

преди 2 години

Напълно безсмислено действие - на хората с 2 дози организма познава напълно стария вариант на вируса, не само с антителата (които се твърди, че намалявали), ами с целия арсенал на клетъчния си имунитет (клетки на паметта). Тестовете мерят само за антитела и правят грешни заключения и само набиват едни и същи ваксини, които ще имат същия успех срещу Делта, както оригиналните дози. Явно на компаниите не им се инвестира в обновяване на ваксините, защото знаят, че няма да могат да ги продадат

41

Анонимен

преди 2 години

То не бяха чипове, кастриране , подмяна днк и неизброими още глупости. Вирусът е гаден, не се дава, но и евреите не се дават. Вие пълните гробищата с подсмихване, а хората си решават проблема. Голтаци!

40

Анонимен

преди 2 години

До 53 - увредени неработещи мозъци имате, вацъри... И преди "ваксините" смъртността им е 100% идентична със сега. Единствено са имали малко повече - 70-80 на ден - в разгара на масовото доброволно принудително ваксиниране, в края на декември и началото на януари. Какво случайно съвпадение само.

39

Анонимен

преди 2 години

Ей, много ви е страх от ваксините , брей!!! Ама виж смъртността в Израел и у нас. Не може и сравнение да става . Евреите искат да се подсигурят на 100%. Ама вие сте андрешковци, не схващате!

38

до 41 Тренера

преди 2 години

Ваксинирането е безплатно, а българинът обича безплатните неща, вход свободен, добрата оферта. Защо ли обаче не се поддава на безплатното ваксиниране? Защото българинът си е патил и е недоверчив към шарлатаните. Българинът се оказа умен и придвидлив човек, мислещ, анализиращ, четящ и смятащ. Когато знаеш, че 2 и 2 прави 4, но те ти казват, че прави 5 - няма как да се довериш!

37

Анонимен

преди 2 години

да наистина -2 -3 дози имат ефект ,вече в Израел се заразяват по 10 000 на ден и болниците почват да се пълнят .Респект.

36

До ЦИРК КОВИД от Тре

преди 2 години

Сверете си данните за смъртността. Ваксината предпазва от тежко протичане и смърт. Сравнете смъртните случаи на дневна база в Израел преди и сега:https://worldometers.info/coronavirus/country/israel/Наистина ли българинът е толкова успял в живота и иновативен, че е открил революцията, а същевременно се налива с ракия и псува пред телевизора за неволите в личен план?

35

Анонимен

преди 2 години

До Тренера българоплювко.Какво общо имат ваксините от грип с мизерията?Ти сам потвърждаваш, че това е икономическа операция.

34

Анонимен 123

преди 2 години

След колко седмици, месеци да чакаме някакъв резултат, страничен ефект... Зомбита,, и т.н

33

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Тренера - Наистина не разбирам... В Израел ги прецакаха колосално, вече са доживотни абонати за неработещите ваксини, имат повече нови случаи от когато и да било, смъртността им си е каквато беше и преди "ваксините", и пак не можете да видите очевидната недвусмислена измама с псевдоваксините?

32

Тренера

преди 2 години

Наистина едно не разбирам. Българинът наистина ли се мисли за най-хитър в целия свят, че само той е открил конспирацията с ваксините и чипирането, а същевременно да тъне в мизерия, да се оплаква от всички и да мрънка. Наистина бих разбрал ако и в други държави масово се отказваше ваксината, но наистина от целия свят сме само ние Толкова ли се надценяваме? А най-смешното е, че ако ваксинирането не беше свободно и достъпно, а трябваше да се осъществи с връзки и тарикатлъци щяхме да сме номер 1.

31

Анонимен

преди 2 години

До AntvxТе не са нарочени за най-умното племе, те се саморекламират.

30

Анонимен

преди 2 години

Ясно удължават ковида да вървят по дяволите