6

пияница мистик

преди 2 години

Даваха репортаж за това момиче. То още от малко дете все е с колело, направо се е срасла с него. И има много големи мечти, напълно заслужена победа

5

xaxsasб

преди 2 години

Преди няколко дни се разходих до Рилските езера и на слизане минах по пътеката за планинско колоездене. Имаше на места паднали дървета и има нужда от ремонт, но не това е важното... Направи ми впечатление колко е трудно да слезеш пеша по нея и си представих каква координация и рефлекс се изискват за да се спуснеш с колело. Дано някой ден имам възможността, смелоста и желанието да направя едно спускане. Адмирации към всички байкъри! Сигурно адреналина е голям.

4

Брех

преди 2 години

Браво бе моме, при това цели 11 секунди пред втората - ей това е класа !

3

Браво

преди 2 години

на детето, но за жалост усшех в истиснки спорт на дали ше доживеем да видим!! До година финала на новия турнир на Уефа ще се играе в Тирана, ние оше нямаме стадион. Най - скапаната държава и нация-България!

2

Асан

преди 2 години

Натърти и са трътката от тез бурунки :)))

1

НИК

преди 2 години

Браво на Изабела! Все така да успява! Да е жива и здрава!Днес Бе-Ге-То. Хора, мили ми журналисти. Да бяхте написали още някой друг ред за успеха на момичето ни. Защо така телеграфно, по между другото някак си и много посредствено отразен успех! 3 изречения на кръст и толкова!