134

оня с енергията

преди 2 години

е тоя импексова го гласи за премиер .

133

bolbov

преди 2 години

Кирил,натиснете до краен предел шайката от крадци и некадърници на ГЕРБ уволнявайте,давайте под съд разобличавайте чрез СМИ,докато не остане нито една гербаджийска мишка в съдрания чувал България.Създайте социално движение с лява ориентация и дръпнеш страната.Комунистите,хората с леви убеждения ще застанат зад Вас честните десни също.Инцидента ГЕРБ трябва да потъне в най прашните.страници на нашата история,които ще отваряме с погнуса.

132

Анонимен

преди 2 години

Маке, мила! Ти ли ше ни променяш, не знаел къде си попаднал. S

131

Анонимен

преди 2 години

Спрял си проекти и инвестиции за 42 млрд на предприемачите готови да теглят заеми, които да инвестират в икономиката на страната ни.Хвала на такъви министри икономически тигри направус.

130

Жоро

преди 2 години

Тоя мазник е протеже на Херо-кадрови офицер от ЦРУ и явно ше го назначат начело на нова про-американска партия, гази конституция и закони, защото щом е по нареждане от Херо ще му се размине, в крайна сметка сме колонизирана територия. На Боко му направиха показана шарена революция, щото се осмели да прокара руска тръба и не изпълни нарежданията от Вашингтон. ТА за тоя мазник - той е още проект, а ГЕРБ имат Дани Митов, така че ше видим кой кого..

129

Гошето

преди 2 години

850 кредита средно по 50 милиона са 42,5 милиарда лева. Голямо крадене и нищо насреща

128

Анонимен

преди 2 години

Браво господине, искащите кредити да не искат кредити от Българската лихваджийска банка, да искат кредити от Канадската лихваджийска банка. Канада освен злато могат да изнасят и лихви с добавена стойност. ББР да *** без клиенти в пълна мизерия, данъкоплатеца ще им покрие фалита.

127

Анонимен

преди 2 години

Киро лъжльото да каже кой го спусна на Радев. Ама няма да каже истината щото мирише на комунистическа крадлива корумпирана ***.

126

Анонимен

преди 2 години

Промяната е необратима.На 10септ пред Бнт с искане за оставка на журналиста на мафията,Бойко В.Промяната е навсякъде.

125

Да , бе Кире...

преди 2 години

Цв. Василев и той кипеше от енергия ....и замъкна 4-млрд.лв. като "Банкер на годината"...а ти Кире , като "топ бизнесмен " ли ще го раздаваш със "600-те ИНВЕСТИТОРИ В БЪЛГАРИЯ"...???

124

Анонимен

преди 2 години

Този като го мерна и сменям канала на телевизора.

123

Край

преди 2 години

Екстра сме си. Тоя има енергия. Радев пък синергия. Ще си живучкаме екстра. Само да щат да ни повЕрват и да ни дадат да управлява.

122

Смех смех смех

преди 2 години

Кико лъжата се изживява като някой който много си е повярвал, че е печен и кул. Пинокио, смешен си ми с опъклените си очички и с мисълта си, че си супер чаровен и готьен. Като професионалист си пълна нула. Леличките вече не ти се кефят. Мина ти модата. Кофти, че се отказа от Канадското гражданство. Няма да те бъде тук. Прекалено много подцени хората и си повярва, че ще гепиш от една бедна държава без никой да те усети. Изчезни.

121

Тралала

преди 2 години

До 131 Вървят под ръководството на Атанасов

120

хахаха

преди 2 години

поредни приказки под шипковия храст. Тоз знае ли колко пари са 850 кредита по 50млн??? явно или математиката не му е силна, или просто лъже най-нагло. Ама като населението му е толкова акъла ще го премятат ей така, супер лесно.

119

До 132

преди 2 години

Не си добре, пука ми защото ни крадат яко, а това ще понижи качеството на живот на моето семейство!!! Народът, не иска ухилени измамници да го крадат!

118

Реалист

преди 2 години

Кирил Петков се изживява като печално известната българка в чужбина - Ружа Игнатова! Никакви заеми не сте спрели, просто не сте ги одобрили!Явно мислят, че лесно ще ни замаят с неверни данни! Не забравяйте, че българите са по запознати с даване и взимане на кредити, защото по принцип не използват адвокатски фирми!

117

а може

преди 2 години

би подмяна с подобрени копия

116

Монката

преди 2 години

Кирчо язовирчо - и лъжец съм и крадец съм ,на закона мам...........!!!

115

Анонимен

преди 2 години

*** моля ти се , ако нямаше далавера сигурно въобще нямаше да имате енергия