89

Ivo

преди 2 години

Можете да бъдете сигурни че измисления т вирус няма нищо общо със смърта на това момиче!

88

Крети

преди 2 години

Да не е Умряла като 22 годишната в Пазарджик, след Шампоанче Джонстън?

87

Реалност

преди 2 години

До Мъка Мой братовчед ,вярваше на НОЩ и пропагандата и си направи ДВЕ ВАСКИНИ . Бог да прости ! Минаха 90 дни на 4 август ! . Е ,и ?

86

Coronaviridae

преди 2 години

Трагедията е не е само в здравеопазването. Хората не се пазят, няма маски няма дистанция, а после някой друг е виновен. А по новините говорят за излекувани не за преболедували... Според мен тук винаги си е така - никой нищо не го интересува докато не се окаже в центъра на събитията.

85

До 96

преди 2 години

Било е в болницата в Ямбол? Нямам повече въпроси. С изключение на трима-четирима лекари, всички останали са сбъркали при избора на професия.

84

Анонимен

преди 2 години

Еййй *** народеее, стига с тая злоба . Нито за 4та нито за 44та вълна сме подготвени тук. Болниците са в окаяно състояние, медикаменти липсват, тея дето предизборно казват, че сме подготвени да се скрият или ако не щът ковида да ги тръшне. Докато ни нахъсват един срещу друг вакси и антивакси се скрива истината. Лекари няма, лекарства няма, който прескочи тррапа да се радва. Това дете е било в болницата в Ямбол.

83

Анонимен

преди 2 години

Истината се крие в трагедията на бг здравеопазването. Минах през ада декември когато баща ми беше в реанимация в малка болница в провинцията. Мизерия, никаква информация за пациента, нямаха наличен дори фраксипарин. Но... лекарите, млади и отговорни, 1 лекар на 80 пациента на 12ч смяна, да татко отцеля, но липсваха елементарни медикаменри, които ние набавяхме, когато имахме късмет да чуем някой лекар по телефона. Бог да го прости детето и сили на родителите.

82

Преболедувал

преди 2 години

На 59 години съм. Не съм ваксиниран, няма и да се ваксинирам. Преди месец загубих вкус и мирис, поддържах висока температура, болки в гърлото. ПСР-тестът се оказа положителен. Тежко преболедувах ковида, но поне не се наложи да ходя в болница. Хипертоник съм, тежа 120 кг., с диабет тип 2, от време на време получавам сърцебиене, пушач. На 100 % попадам в рисковата група. Но, слава богу, жив съм! Как така 18, 20, 22-годишни умират от ковид?! Няма логика. Това са млади, здрави хора. Съмнително си е.

81

От Берлин

преди 2 години

Преди три часа говорех с една добра позната. Знаех, че се,, ваксинираха" преди три месеца ( притисната ги, заради едното им дете...)... Бяха ни на гости, и изглеждаше много изморена. Направих и три пъти еспресо, заговорихме се... Призна ми, че от,, боцкането" са постоянно страшно изморени и все й се спи, има големи проблеми с кръвната картина, и ходи редовно за изследвания... Страхува се, и няма да си слага трета игла! Бог с Вас

80

Лекар

преди 2 години

Глупост на квадрат! Няма доживотен имунитет при рнк вируси!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Да, може да го преболедувате два или повече пъти"Стига глупости! Спецалистът Чорбанов от БАН го казА - с преболедуване има много силен имунитет до живот!

78

Анонимен

преди 2 години

До МъкаЗащо да търси лекарска помощ? Мангътов го казА - чайчето и юрганчето.

77

Анонимен

преди 2 години

Стига фалшиви и преиначени новини! Стига подвеждахте наивниците! Макар, че наивниците заслужават да им треперят мартинките от страх по всеки незначителен повод. Бойте се мушици

76

Анонимен

преди 2 години

Да бе, сега лекарите ви виновни! Те ли са виновни, че не сте ваксинирани? Те ли са виновни, че бълвате пропаганда денонощно против ваксините и плашите колебливите? Те ли са виновни, че ваксинирана Европа се връща към нормалното, а ние затъваме в блатото на хаос и смърт?

75

Сата НАТО

преди 2 години

Защо Прокуратурата не разследва такива случаи? Това може да е лекарска небрежност, погрешно лечение, даже умишлено убийство? Къ де е Гешев? Къде е вътрешното му убеждение? Този човек има ли съвест и сърце?

74

Анонимен

преди 2 години

100% Дезинформация е таа Статия , само от covid-19 не се умира а с придружено с някаква болест

73

Анонимен

преди 2 години

В момента сме с Ковид. Три броя. Един, ваксиниран на 70 години с хиляди болести, един на 30 с никакви заболявания и аз на 31. Температурите варират, стигат до 38,6. Добре сме, снимките на бял дроб са ни нормални, сатурацията на възрастния човек е 99. Ще живеем. Всеки го кара различно и при всеки е индивидуално. Престанете да спорите за простотии. Да, може да се заразите и ако сте ваксинирани. Да, може да го преболедувате два или повече пъти. Да, може и да не разберете изобщо, че сте били болни.

72

До 85

преди 2 години

Като си криеш главата в пясъка, не променяш действителността, за съжаление.

71

сф

преди 2 години

Добре! Лъгахте за ВУХАН!Лъгахте за масовата смърт!Лъгахте за ваксините!Лъгахте за паспортите!Лъгахте за индийският щам!Лъгахте за Делта!И сега ли да ви вярваме на еднотипните статии!Тия пари от ЕС за пропаганда странно защо започнаха да съвпадат с тия облъчвания

70

Ясновид22

преди 2 години

От къде знаете ваксинирани ли са или дали е било прекалено късно и не е имало време за изграждане на имунитет.