27

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Без друго са боя народ и имат нужда от разреждане. Сега инжекциите ще свършат тази работа.

26

Анонимен

преди 2 години

До От борецаИ това го казва един представител на потомствените роби като българите...?????!Акъл море у гютверенчето балканско... чак цунами прави...

25

От бореца

преди 2 години

Исляма е мъртвородено юдейско изтърсаче което превръща хората в потомствени роби ( зомбита) около които вони на содомия и кръвосмешения .!.

24

ЗАДНик

преди 2 години

В Турция колкото и да пукнат пак са малко!

23

Анонимен

преди 2 години

До От борецаИслямът е бъдещето на рода адамов. И това не го казвам реторично. Волята на Аллах преваля над волята сатаната, които се представят съответно от исляма и юдейо-християнството.

22

От бореца

преди 2 години

Но, проказата на исляма е нелечима, за разлика от чумата.!.

21

Анонимен

преди 2 години

Светът все някак си ще се справи с този Ковидчо вируса, но ... как ще се справи с проказата българска, плъзнала надлъж и нашир по кълбенцето земно???!

20

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Вселенския патриарх харесва това!

19

Евроатлантик

преди 2 години

Трета подсилваща доза е недостатъчна,трябва всеки месец по една ваксина.Ей тъй да не губите тренинг.

18

Мефистофел

преди 2 години

Му-ха-ха.!.

17

Анонимен

преди 2 години

До Кал-ЕлНай-умнокрасивооблоглавото племе техническо буггарашко, съдателят на компота ... компютъра, и на бобения ... брауновия газ, не можа да кодира една страница на сайта си с уникод, та да може да се пише на други азбуки освен македонските и латинските букви. Да видим какво става ако напиша епитета на българина "ороспу чоджуу" на турски - orospu çocuğuили другия епитет "амджъкаалъъ" - amcıkağızlıУвидель, ***?

16

Кал-Ел

преди 2 години

До 20. Щом си горд турчин, пиши на турски. Не можеш, нали? Не се притеснявай, ако някой иска да прочете коментара ти ще ползва гугъл преводач.

15

Анонимен

преди 2 години

Буггарското криводдзурлато гютверенче си тропа с предните си копита по клавиатурата и си мисли, че пише най-интелигентните коментари по тази част на галактиката! Племмето му пиддаразско буггарссско - година 1921, население - 5 милиона двуног добитъък, фаст форуард на година 2021 - пиддаразсскоото племе бугарско снова 5 милиона двуног ***.

14

Анонимен

преди 2 години

Ни съ тревожи чадо. Нищо не си изтървал. Върви някъде да ти набия ти късмета обратно като е тръгнал да излиза.

13

Анонимен

преди 2 години

Българите сме най-умните хора в света. Българин измисли компота.

12

изтървахме ги!

преди 2 години

Изпърдяхме си късмета!

11

Турция

преди 2 години

Е една просветена нация с интелект далеч надхвърлящ ограниченията на балканската менталност. Затова за 100 години от 15 милиона те станаха 85 милиона, а ние за 30 години намаляхме с 25%. След пандемията ние ще останем 5 млн, а те ще стигнат 100 млн. Дет се вика, аферим ашк олсун, т.е. all we want us love ... та та та та та

10

До

преди 2 години

Едни цифри все едно съм в месната кръчма от 3 да чуеш числото 92 92000 9200000.Всеки слага от него да е по по-най.

9

Анонимен

преди 2 години

Турците не ядат прасета и затуй имат винаги достатъчно генетичен материал от абортирани прасета със който да се ваксинират. Докато света страда от липса и недостиг на ваксини турците набързо се уредиха.

8

До Анонимен 1

преди 2 години

Има едно сериозно ДНК изследване на българите, което показва, че сме на тия земи още от времето на Варненския некропол - 4400 години преди Христа, от там са взимани част от пробите и до голяма степен съвпадат с пробите на съвремените българи. Ще преживеем и Кормида и вас сороските свин.и