46

Хаха

преди 2 години

Факт е, че учителите усетиха мекото на хляба с дистанционното обучение и сега не искат да ходят на работа. Истината е, че толкова много ги мързи и като чуят за присъствено обучение надигат вой до небесата. На останалите, на които им се налага да ходят редовно на работа и да контактуват с различни хора да не би да им е лесно. Дръжте се мъжки ... учители.

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани или не, срещу учителите стоят 26 неваксинирани кретена.

44

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая ваксинация на учители - във ваксиниран Израел защо имат 12 000 дневно заразени, а в неваксинирана БГ 1700? И да са ваксинирани нали пак ще се заразяват и разнасят или така може? Ваксинираните учители миналата година се мислеха защитени, носеха маски фиктивно на брадата само в класните стаи и бяха без маски в учителската стая, на събрания, съвети и т.н. Кой разнася повече?

43

Анонимен

преди 2 години

Ами , всъщност ,г-н министре , при присъствено обучение здрави учители не може да има , защото на втория ден вече ще са болни !!! Невъзможно е 25-30 олиг0френчета да ти кашлят в лицето ,повечето от които нарочно, и учителят да остане здрав, па ако ще да е опакован като космонавт ! При тези съвременни технологии решението е онлайн обучение !Експериментите със здравето на учителите трябва да приключат !

42

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как студенти по медицина ще учат не присъствено? Това вече е пародия! Явно бъдещите лекари ще знаят какво е само ваксина! Как смеете да искате млади хора да се бодат с тези отрови? Дано младите ви стачкуват и има нулева година!

41

Анонимен

преди 2 години

А пък изобщо без учители може ли да има? Като ги изгоните с опитите си принудително да ги наръгате с неработещите вредни препарати?

40

Тралала

преди 2 години

Онлайн е, колкото да не е нулева годината поредната

39

До 42

преди 2 години

Правилно. Безотговорност е лозунгът на служебното правителство.

38

Анонимен

преди 2 години

#42 Като не искат маски и тестове, има начин. Стои си детето у дома и учи онлайн. Като не им пречат тестове и маски, учат присъствено. Това е минималното, което може да се направи... Омръзна ни от безпочвени капризи.

37

Анонимен

преди 2 години

Алууу..дончо,я кажи как в дискотеки барове кръчми ще са без маски ,а че задължаваш децата да носят маски в учебната стая ,а гад отговори що за терор е това

36

Анонимен

преди 2 години

Родителите не знаят какво искат. Маски не ги устройват, тестове - не ги устройват... Като сме присъствено, искат онлайн, като сме онлайн - присъствено. В цял свят са с маски и тестове/2 пъти седмично/по училищата, ама у нас ще ги питаме желаят ли, не желаят ли... По-лесно е винаги друг да е виновен, защо е това фалшиво допитване до родители, нима няма медицински специалисти, които да вземат правилно решение кой вариант е най-безопасен в момента за здравето на деца, учители и родители и съответно да носят отговорност за това?? Крайно безотговорно е това. Като не искат маски и тестове, има начин

35

Анонимен

преди 2 години

Тоз и той за ваксинация реве. Пълни глупости дрънка. Здрави учители. Щом са прави и нищо им няма - значи са здрави. А и ваксините не защитават, пак се заразява човек. Тъй че за ква ваксинация говори тоя??? Добре, съгласяват се даскалите и се ваксинират. След седмица пак са заразени - ко прайм тогава? Идеята е да ваксинират наред, никой не мисли за вашето здраве, да знаете. Дали ша умрете от усложнения от ваксините, на никой не му дреме. Дреме им да ваксинират с нещо си всички.

34

Анонимен

преди 2 години

Изцяло онлайн обучение е нсй-чистата работа. 90 процента от ученицитеса силно тазпасани пи принцип, наливат се с енергийни напитки, а в час са само тялом и щракат чатове по телефоните си. Учителите се хабят буквално в присъстврното обучение и повтарят до изтощение обясненията. Белите им дробове са си техен проблем, така ли? Кисмически кораби и астронавти се управляват дистанционно, но видиш ли на бг ученици им трябва разказвач на живо. Я стига тъпизми и изостаналост!

33

Анонимен

преди 2 години

Как ще тестваш Т имунитет с тампон в носа, бе? Ти мозък имаш ли? И какви днк проби сънуваш? Параноята ви и глупостта ви граници няма!

32

Оставете

преди 2 години

децата на мира!!!! След като 240 депутати могат да ходят без маски, без тестове и без ваксини на работа - това трябва да важи и за училищата! А относно тестването на децата - каквито и да са тестовете, целта е ДНК-то и нивата на Т-клетките...всъщност никой /освен родителите/, не го интересува здравето на децата..Също така трябва се има предвид, че училищата не са изследователски лаборатории и учениците не са опитни мишки...Задайте си въпроса - На кого са нужни тези данни и за какво????

31

Анонимен

преди 2 години

То се вижда кои за безмозъчни овци. Вързахте се на руската пропаганда против ваксините ни и сега берете плодовете. Нагарчат ви, ама пак ги гълтате като пуйки. Цяла Европа се отърсва от кошмара , а България отново затъва в калта. Пада ви се!

30

Анонимен

преди 2 години

33, кви ги плещиш пъ ти бе. Егати безмозъчната овца. Ходи чети сериозни факти и мнения, а не мнения на продажници, които са лапясали да диплят.

29

Antvx

преди 2 години

33: Коя от масово ваксинираните страни се е върнала към "нормалния живот"?Аз се сещам за такива с ниска степен на ваксинация, които (почти) не са го напускали...

28

Стига бе

преди 2 години

А може ли да има образователна система с неграмотни учители?

27

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да се ваксинират, и деца , и възрастни, и учители. Иначе е предизвестен хаос в цялото общество, във всички сфери . Ваксинираните държави се връщат към нормалния живот. Въпреки че имат нови случаи, ти са леки. При нас още спорят дали са опасни ваксините. Не обвинявайте доктори или МОН, или арменския поп, обвинявайте себе си, че пропиляхте цялото лято, вместо да се ваксинирате