18

Бонго Бонго

преди 2 години

И да люпи семки.Като влезеш в магазин, чуваш офффф..начии...кажи.Казваш добър ден- отговарят - тоооз пък на културен са прай...маде ин Булгария- трябва да влезеш гръмко в Бг магазин да пръйниш и да кажеш оооу я иела тука *** и всичко е бързо обслужване без забележки. Може да и прати някой пепелник инак.Маде ин булгария.

17

Handel

преди 2 години

Ако някой знае такъв работодател свиркайте - по цял ден само ще работя!ПС. Както винаги в DW са тьпyнгери.

16

Анонимен

преди 2 години

Работя с много испанци, никой ме страда от липса на сън. Също така е лъжа че ходят в 8 и се прибират чак в 21:00. Обикновено работното време на магазини, институции и т.н. е от 9-10 до най-късно 18:00 с 2 или 3 часова пауза. И всички са толкова позитивни и отзивчиви. Имат време за всичко. А българина в офиса от 9-17 само знае да плюе, завижда и да носи негативни емоции

15

Анонимен

преди 2 години

До И.Б. 12 - Да, за дебелогъчите мърчеливи нещастници, все нещо е проблем и трябва да си дремват ..

14

Забавно

преди 2 години

Сега чакам с нетърпение гурбетчиите във Великобритания и Испания да отидат и да кажат на работодателите си, че от 1 до 4 ще спят! :D Представям си разговора: "Шефе, вече няма да работим по 16-18 часа и да спасим във фургони без течаща вода, а искаме 8 часов работен ден и три часа спане по средата... и то у дома...

13

molly

преди 2 години

Толкова се радвам, че получих заема си от Помощ за заема на принц Луис и съм щастлив, че бизнесът ми вече може да издържи. Получих заема си от 22 000 лв. Имейл: 24hoursloancom***gmail. com, ако трябва да вземете заем.

12

И.Б.

преди 2 години

Дори животните си дрямват след ядене. Силите на организма се насочват към храносмилането, мозъкът действа забавящо. Отдавна е трябвало да се въведат тези поне 15-25 минути дрямка, за да се възстанови работещият човек. Нека и работодателите да си припомнят поговорката "Бързай полека". Човекът не е машина. Понякога за машините се полагат повече грижи, отколкото за човека.

11

Бацо Шефа

преди 2 години

аз така на дивана на рабутъ, седнаПръдна едно тихо задушевно и гледаш как съм мотивирал всички подчинени да одят да работят, мискините.

10

д-р Бойко Борисов

преди 2 години

Работата ще ви направи свободни!

9

маска на очите

преди 2 години

(снимката) Буци, ти ли си

8

хмм

преди 2 години

Хората не са отишли да си губят времето на работното място. Който иска да си дреме вкъщи. Поредната евродивотия на брюкселските пeдали.

7

хмм

преди 2 години

На военните и полицаите това им е основната дейност като са на работа.

6

Държавен служител

преди 2 години

Сиестата в държавната администрация е от 9 до 5 ;)))

5

xaxsasб

преди 2 години

Между другото днес.бг, когато АйТи-то Ви се събуди го помолете да оправи енкрипшъна на коментарите, че и-то с ударение не излиза. Рискувате феминистките да ревнат, че правата им са потъпкани. :}

4

xaxsasб

преди 2 години

От сиестата в Испания също имам забавни спомени, но там работих в тур агенция и не беше оферта да спим пред туристите, затова просто си взимахме един йога мат и си лягахме в една от тоалетните. И понеже трябваше да се наспиваме набързо всеки си взимаше един пакет бисквити с топло мляко и се приспиваше като малко дете. Хахахаха. Една от колежките ми, полякиня, винаги заспиваше по лице, за да не си мачка прическата и ѝ се смеехме, че челото ѝ винаги я разпознавахме кога е спала.

3

xaxsasб

преди 2 години

Ако искате да си намерите работа на която можете да спите се ориентирайте към английските компании в ресторантьорският сектор (ЕПОС, ХАРДУЕЪР - пращане на инженери) и късните смени. В момента карам хоум офис, но в минали фирми сме се редували в офиса кой да спи или да играе видео игри. И такива смени се дават предимно от необвързани мъже/жени и на никой не му пука за нищо. В настоящата имам колега, с който се редуваме кой да работи на седмица, а зимата даже се редувахме на месец. 21в е супер.

2

xaxsasб

преди 2 години

Аз спя редовно и го правя дори когато съм сам на смяна, просто си нагласям аларма на всеки 10 минути, за да хвърлям едно око. За 2 години в настоящата си работа само веднъж съм изпускал да си изпълня задълженията на време, но мениджъра на екипа ми е много готин и просто ми се смее. На много от миналите си работи също съм спал. Едно време работих барман на летището, давах само нощни смени и всяка вечер спях по 8 часа понеже нямаше полети.

1

Анонимен

преди 2 години

Дааа... Много е гадно. Аз съм добро и мило, но бедно и изтощени студент че. Ходя на лекции, работя нощна работа и имам стаж. Имаме обедна почивка и аз просто искам да дремна през нея. Но злиииии и Ганди илеги казват, че спя на работа, а не е така. Аз спя в почивката. После се събуждам от починал и бодър. Едно е да спиш 2.5 часа на ден, друго е 3, съгласете се! Ох, трябва да отивам за другата работа сега! Айде!