87

ББ

преди 2 години

г-н Хаджигенов...българите са уплашени и не ... пишат...подкрепа...и работете за просперитета на Народа ни...на децата ни...дпс-гроб...държат всичко...медии,пари,съд,прокурори,администрация...но не държат Народа ни...не държат САЩ...ес бюрократи превърнаха в мафиоти и си повярваха!10 г...е като миг...в историята...бедите им предстоят...Света ни ще оцелее!България ще пребъде!

86

Анонимен

преди 2 години

До Чао , Хаджигенов.... __ЗАБРАВИ, ЗАБРАВИ ... ГЕРБЪТ НА ПОЗОРА ВЕЧ НЯМА ДА НИ ТРЕВОЖИ ВЗОРА...

85

Анонимен

преди 2 години

До 100 Отиват си и то завинаги

84

Анонимен

преди 2 години

АМА ВЕРНО ЛИ, ЧЕ ИБГНИ СИ СМЕНИЛИ ИМЕТО НА ИБГНО - ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ НИ СИ ОТИВАМЕ?!

83

Анонимен

преди 2 години

Слушах интервюто с Трифонов и той отговаряше пъти по-смислено и честно от Хаджигенов. не можес крякане и хвърляне на яйца и домати да изплуваш до НС като депутат ...само с едната злоба и реваншизъм и въртейки опашка около Радев!

82

Анонимен

преди 2 години

ДЕ МУ СА ПРАШКИТЕ И КАМЪНИТЕ НА ТОЯ ЗЛОБЕН ТЪПОГЛАВЧО- ЩО НЕ МЯТА КАМЪНИ ПО ПОЛИЦАИТЕ В ГЕРМАНИЯ, А СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТНИК НА РЕЗИДЕНТА ЩО НЕ СПРЯ ТОКА В БЕРЛИН- ДАЛИ СЪДЪТ ЩЕШЕ ДА ПРИЕМЕ ЧЕ Е ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ИЛИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ...

81

ГЕРБ

преди 2 години

..ИЗПРАВИ СЕ ! НИЕ ИДВАМЕ ...КЪДЕ Е БАНИЦАТА И ШАМПАНСКОТО......

80

Чао , Хаджигенов....

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ-4!!....

79

ЕБНИ ГИ

преди 2 години

ЗАБРАВИ ГИ

78

сминдух енд чесън

преди 2 години

ИБГНИ и ДБ не желаят със Слави да правят правителство,не жалаят и с БСП,с кой искат?

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Този е най пропадналият адвокат, тръгнал политик да става". Първо, този НЕ е никакъв хайдукат, доскоро беше треньор по кикбокс, Федерацията го изгони заради некадърното му сВинче. "Защитник" е само на отявлени ПРЕСТЪПНИЦИ, но иска да ЛЪЩИ в медийките също като патрона си - грипльото, и НЕ е спечелил дори едно-едничко дело. Ако съм прецакал държавата или когото и да било, вдигна врява в ПРОКОПсалите медийки и "чиливизиите" и ме съдят, кой, освен аджиГЕЙов, ще изгуби делото?

76

Анонимен

преди 2 години

Дано на следващите избори ибгни са вече в историята, че не мога да гледам противната физиономия на ***

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 "И от минекян няма смисъл. В следващия парламент-" Че какво им е на минекянските мутрета? едното е играло с дечицата на Тато, докато татето му е бил личен скулптор на 4героичните" партизани из цяла България, а другото вече двайсетина години ви залива с фалшиви новини, КЛЕВЕТИ и КОМПРОМАТИ - и ПРОКОПО-медийките и чиливизииките на грипльото свършиха работа! Браво, ама за ПЕТ години Кремъл изгуби интерес, пък и Шорош взе нещо да се стиска - пак си останахме на РОДНИТЕ мутрета

74

Анонимен

преди 2 години

Този е най пропадналият адвокат, тръгнал политик да става и то как, чрез протести, метежи, хвърляне на яйца и домати, развалена риба, носене на ковчези, блокиране на главни кръстовища в София. Ще му дадете ли власт на такъв?

73

Въобще

преди 2 години

Няма смисъл от съществуването на трите протестни партии, а президентската институция отдавна може само нещо да пречи, не и да направи

72

Педро от Каракас

преди 2 години

Този е пълен демагог и за щастие в следващия парламент няма да го има и Мая палачинката също !

71

Анонимен

преди 2 години

И от минекян няма смисъл. В следващия парламент- .!.

70

анонимен

преди 2 години

Хаджибабикяни, вече никой не ви вярва, даже и напиканите протестъри от миналата година, които вие подгрявахте да правят метежи! Всички ви видяха какво представлявате, давайки ви власт в парламента! И то на два пъти! Измамници и негодници сте вие от "Ние си отиваме"!

69

Случаен минувач

преди 2 години

Цялата тази коалиция е безсмислена. Дано избирателите да го разберат това нещо и да падне под 4%. Тогава ще се разпадне от само себе си.

68

Анонимен

преди 2 години

Бърборконикоян е станал много войстван от как взе дистанционно участи във войната в Нагорнонаебах. Пърдиодиот ама екселанси