41

Анонимен

преди 2 години

Слави - сбогом! Ако искате да сте част от обществото -лекувайте се момчета.Слави от мегаломания и физическите си страдания ,тошко Африкански от нахалство, филип от хронично незачитание към околните.Ако не се коригирате, бързо ще падните до заветните 3.5% подкрепа и спомени за отминала значимост. А и интереса към телевизиката ви ще отмре - ако нещо не е ясно погледнете кум Атака.

40

Кире

преди 2 години

Сигурно е заради рекламите. Но само той върна парите. Дай следващата версия.

39

Анонимен

преди 2 години

Иво Мирчев написа:"Вместо реални преговори за коалиционно споразумение с ясни ангажименти.."Ама не разбра ли, че Слави не иска с ДБ коалиция да прави. Не приема задкулисно да решавате за постовете в държавата. Не приема и министър на правосъдието на Бойко, без стаж, да назначава и дава мнение кой нямал стаж. Просто разбрахме какви сте боклууци. Не че не се досещахме, де :)

38

xaxsas

преди 2 години

До Анонимен 49 - Браво. Точно така се използва словото, който не е осъзнал, че словото гради света в който живеем е редно да отиде да поработи на запад, за да види и усети как негативните хора биват изолирани. Българското слово е нашата идентичност. Климент Охридски, дали е създал тази азбука, за да се дърляме за битовизмите от материалният свят? Мислите, че партиите в парламента не четат и не притежават новинарските сайтове? Видяха разединението и се възползваха, сега на трети избори, нормално.

37

Анонимен

преди 2 години

Искам морал в БГ политика. Искам БГ политици да работят за държавата и хората, а не за себе си и олигархията. Искам прозрачност, компетентност, почтеност и модернизация на държавните структури. Искам да се разбие модела на корумпирана държавно-олигархичната зависимост. Искам да съм свободен гражданин в просперираща и модерна демократична държава, а не ориенталец в автократично-олигархична пропаднала страна. ЗАЩО ДА НЕ ЗНАМ КАКВО ИСКАМ?!

36

xaxsasб

преди 2 години

Още преди първите избори си знаех, че нищо няма да направят тия. Народа няма кауза, единствнео иска да свали ГЕРБ. Затова в парламента се насъбраха злобни човечета. Ето свалиха ГЕРБ сега се опитват да се свалят едни други. Защото както вече казахме "да свалиш" не е кауза, а начин на мислене. Като чета коментарите и ми става смешно. Няма един който да каже "искам това и онова" всичко плювни подигравки и т.н. Аз съм *** човек - искам легална трева, не предлагат - не гласувам. Човек с кауза.:}

35

Анонимен

преди 2 години

Когато някой заговори за морал в политиката, изведнъж става"кух отвътре". Авгиевият обор наречен Народно събрание трябва да се разруши до основи като статукво.

34

Анонимен

преди 2 години

Може би не е вярно, че е болен, дано да не е вярно - но очевидното е, че става въпрос за дълбоко комплексиран човек, човек готов да ти се хареса на всяка цена, готов за пари днес да е десен, утре да е ляв но самият той е кух отвътре, без самоидентичност и стойност.

33

Аз

преди 2 години

То и дясната им е статукво. ГЕРБ е десен център. Тия ИТН къде са един Господ знае само.

32

Анонимен

преди 2 години

Единствено избирателите, които гласуваха за тези недоразумения в политиката и Чорапа са виновни за тази криза...

31

Анонимен

преди 2 години

Борисов се оказа 100 пъти по-читав политик от тези аматьори участници в този мексикански сериал...

30

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото зло в България! ИТН и техните заблудени избиратели.

29

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря, Мутрата, Сестра Галева и 3мата овчаря, единствените с света ем десни , ем *** и разбира се Импекса и отгоре тестовото пилотче.....Е те тия се борят от сутрин довечер с мафията

28

ИНаТ

преди 2 години

с бабикян никой не иска да води преговори, вън са мутрите

27

Анонимен

преди 2 години

До 31 Те искат да са в опозиция бе, кво сбогом! На следващите избори вероятно ще им се получи.

26

ИНаТ

преди 2 години

МУТРИ СБОГОМ

25

Анонимен

преди 2 години

Бабикян може ли да поясни какво е искал да каже, защото не му схващам нито дълбокомислието, нито хумора...

24

Инженерка:

преди 2 години

ПРОМЯНАТА ЕЛИМИНИРСНЕ КОРУПЦИОННАТА ДЪРЖАВА ЗАПОЧВА С НАМАЛЯВАНЕ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ НА 1 ЛЕВА, КОЕТО ПРОТЕСТЪРИТЕ НА ХРИСТО И МАЯ НЕ ЖЕЛАЯТ И ЗАТОВА С ВСЯКАКВИ СТАТИИ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ПЛЮЯТ УНИЩОЖАВАТ ИТН ЗАТОВА НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТДА ДАДЕМ НА ИТН НАД 125 ДЕПУТАТИ ДА ЗАПОЧНЕ ПРОМЯНАТА С 65 НЕ СТАВА КЪМ НОВИ ИЗБОРИ ИСТИНСКА ПОБЕДА НА ИТН!

23

Анонимен

преди 2 години

тъпотия, а тия бабикян хаджи... еди кои си защо си мислят че са някакви просто са самозванци

22

Анонимен

преди 2 години

До Сосидж Ти явно само до 10 си се учил да броиш. За логична аргументация е излишно да говорим - би било непосилно за поклонниците на чалга идола.