294

Анонимен

преди 2 години

Един министър, пролет не прави. Искат го защото е млад и може и защото има рейтинг, но за да се управиме, трябват много сериозни реформи, каквито ИТН, няма да направят.

293

Кога ще изчегъркат

преди 2 години

Киро Ментата? Конституционния съд защо не се събира? Защо се ослушват? За това ли им плащаме?

292

истина

преди 2 години

Иначе всички са за промяна и против задкулисни сделки - но продължават да се организират тайни свещички с този и онзи. Всичко е измама и прах в очите на хората. Промяната която ни предлагат е към по лошо.

291

Анонимен

преди 2 години

Тоя никога няма да има 100 депутата ,а и на тия избори може и да се 50..от толкова много лъжи и игри ,ще се харчат много милиони за изборите ,но казаха че ще бъдат опозиция ,вероятно това им харесва субсидийка и заплатки от 10000 лв и ще ловят лобизки закони

290

сминдух енд чесън

преди 2 години

Ако беше приел ,на Иванов нямаше да му хареса.

289

Анонимен

преди 2 години

баси срама - да служиш на шоумен, при това кръчмарски певец. Толкова насериозно се е взел че чак слугите му ходят да му назначават срещи.

288

Бай Коко

преди 2 години

За Българсите турци може, а за Канадските българи не може.

287

Анонимен

преди 2 години

А отпадъците от Италия внасяте ли ги още.

286

Анонимен

преди 2 години

Искаме правителство на ГЕРБ с Министър оредседател Ревизоро.

285

Анонимен

преди 2 години

Поне на всички трябва да им е ясно, че всичко в бг политиката се прави задкулисно.

284

Шишо Бакшишо

преди 2 години

Кирчо, пък на меене, чичо Славчо ми се радва всееки ден. Пък Бааба каза, че туй да ти се радват не е като да ти дават заплаата. Чичо Славчо не обича да даава заплати.

283

Анонимен

преди 2 години

Малииии, тоя сукал Киро колко е бос милият. Хал хабер си няма от нищо горкия. Киро Язовиро момче още чакаме дипломата ти и информацията относно настоящото ти гражданство и датата от която евентуално си само "българин".

282

Анонимен

преди 2 години

До *** Радеве симеонов...нали беше пУтриот...прякори...то османската ако знаеш какви на Апостола...е заради това с шефа ти боко ще свършите като тях...оградата с която ограби Българите ...пада...*** да я възстановиш за собствена сметка...пУтриоте...ние ти платихме прескъпо...крадецо

281

ББ

преди 2 години

семеонов ви ограби през оградите...само защото топлеше...яйцата на боко...шкембевойвода си купи хапартаменте...абре...елате на себе си...един не е жертвал нищо заради вас...само Апостола,е.ич.ре/че го цензурират угодно дпс-гроб/ви управляват...демек грабят и продават...погледнетепсе в огледалата...на какво приличате...Братя...в какво ви превръщат...с какви очи гледате децата си?...ще ви презират!!!Бог да пази България!!!от "спасителЕ"

280

ББ

преди 2 години

До Кир.Петков-президент"руска маша"...ляво...дясно...деца на комунисти и партизани...десни...на фашисти...леви...раделят ви и ви объркват за да ви грабят,нима "десният бойко"не строи рески поток?едни путриоте не ви ли ограбиха строящи огради паднали на 3-та год.?те с замъци...за Народа ни няма хляб!...Апостола и заветите му са ни...ценостите...Чиста и Свята...България!

279

ББ

преди 2 години

До Кир.Петков-президентза ваша дпс-гроб-итн беда...те са част от отбора на Народа ни..тук не можете ни разделите...пътници сте...и ще ви съдим...и САЩ моля време е...не ви е лесно...но ни трябва малко за да се справим с мафията и отнемащите Свободата на невинни човешки!САЩ...Президента Рейгън уби ...СССР...с решителност и почтенност!!!...това е война...на ваша страна сме...на страната на Свободата и Справедливостта...подкрепете Народа ми!!!

278

ББ

преди 2 години

До Що за ниво !хаха...гроб се срамуват да споделят...истината...ама г-н Петков не...споделя едно към едно...слаМчу опита да лъже...демек...ама как бе те ми идват и ме молят...бедният...заобиколен от...ванки,подкрепа г-н Петков,партия и на избори...работете за България...Народа ни има нужда от децата си!!!

277

Що за ниво !

преди 2 години

На мен ако Чалгарят ми предложи такова нещо, би ме било срам да го разправям ! Но явно за Кирчо това е гордост !

276

А па на мене

преди 2 години

Ми каза, че те обича.

275

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков,защо сайта на сметната палата не отваря годишните финансови отчети на партиите ????????????????????????????????????????????????????/