63

преди 16 години

ти кога си рисуваш мустачките на Хитлер за да обиждаш на такава етническа основа, преди или след като сутрин си пиеш кафето?

62

123456

преди 16 години

Горната статия явно не е само за иранките, но и за туркините .......

61

преди 16 години

гний ти в някоя панелка на осмия етаж, крачи из калните надупчени улици и злобей от дъното на душата си, докато аз хлебарката, говореща езици, обиколила света, срещнала истински умни и качествени хора и живееща европейски живот в ЕВРОПА, не в "европейска" България, представям твоите интереси пред онези които преди години сглупиха и Ви обещаха членство в ЕС! наздраве и благодаря за шанса!!!

60

Atatjurk

преди 16 години

Еееех, в края на краищата *** също живеят.......

59

преди 16 години

да, това е прецедент и никъде другаде по света не се случва да бъдат убити случайни хора. в българия се изпозастреляха всичките "видни" българи, но това не е срам за страната и народа. неее, българите сте чисти и непорочни души, които са подтиквани от другите да вършат случайни лоши неща. това че български синове убиват бащите и майките си не е чак толкова лошо. само турците са лоши. това че българският народ е качествен е доказано безброй пъти, невероятни сте, умни, талантливи, работливи и най-вече гостоприемни!!!! поне на приказки сте такива! а ние простите, грозни и мръсни малцинства ще продължаваме да сме Ви трън в очите и да живеем живота,за който Вие мечтаете, защото знаем и можем да го постигнем. и на края се пита в задачката- кой е най-прецакан? да съм българка ли?! не, благодаря!

58

123456

преди 16 години

Радикал: Срамът за Турция заради убийството на италианската художничка14 април 2008 | 10:41 | Агенция "Фокус"Рим/Анкара. Турският печат отразява срама за Турция от зверското изнасилване и убийството в провинция Коджаели на италианката Пипа Бака, тръгнала на поход на мира на автостоп от Милано до Палестина, а италианската преса обръща внимание на дълбокото съжаление за случая в Турция, пише днес вестник Радикал. Изнасилването и убийството на 33-годишната италианка дълбоко повлия върху общественото мнение и в двете страни. Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган не си спести възхвалите към подхода и поведението на роднините на Пипа Бака, което за него е много повече от всякакви други оценки по случая. Ердоган посочи, че не може да намери думи, за да изрази дълбоката си покруса, посочва всекидневникът.Агенция Фокус припомня:В края на миналата седмица турският печат оповести, че италианска художничка, тръгнала на "поход на мира" на автостоп, е открита мъртва в околностите на турската провинция Коджаели. Става въпрос за Джузепина Паскуалино ди Маринео - художничка от Милано, известна като Пипа Бака, открита мъртва в гориста местност край село Тавшанлъ, околия Гебзе, провинция Коджаели. 33-годишната представителка на италианското изкуство е тръгнала на 8 март 2008 г. заедно с приятелката си Силвия Моро, и двете облечени в булчински дрехи, от Милано на поход на мира. Двете италианки са искали да стигнат на автостоп през балканските страни и Турция до Тел Авив. На 19 март двете са се разделили и по различни маршрути са планирали да се срещнат отново в Бейрут. Но Пипа Бака за последен път е била видяна в Гебзе на 31 март, след което е обявена за изчезнала. Полицията в Коджаели предприема издирване и след разпити на свидетели, които са я видели за последно, е открито тялото й. При аутопсията в болница в Коджаели е установено, че смъртта е настъпила преди 10-11 дни, констатиран е бил също напреднал стадий на разлагане на трупа. В Турция веднага пристигнаха сестрата на италианката и други нейни роднини.

57

Atatjurk

преди 16 години

Вместо да пишеш с пяна на уста турски дивотии, прочети още веднъж написаното от 54 и 55, научи ги наизуст и *** да се оплакваш на мръсната си турска майка, *** мръсен !!!

56

преди 16 години

trugnat li si turcite i pomacite ot nekadurnata wi durjawa, suwsem ste se srinete! i wzemete si suberete prostite i neobrazowani bratia i sestri bulgari ot ewropa i sweta kudeto oswen da se izlagat drugo ne prawiat, ce kato se mahnem nie da ima koi da raboti i za BG. ogledai se malko i ste widish ce procenta na uspeli turci i pomaci e mnogo po-goliam ot procenta na uspeli bulgari - i ot kude idwa towa? ot fakta ce ednite sa murzeliwi i lejat na stari lawri i mita za talantliwia i rabotliw bulgarski narod a drugite se boriat i postigat naistina nesto! a che ot maloumnici kato teb se sustoi chistokruwnia bulgarski narod, koito mejdudrugoto e proizliazal ot aziatski plemena mi e iasno i niama da se i opitwam da te ubejdawam w kakwoto i da bilo No. 39

55

123456789

преди 16 години

*** мръсни турци, какво правите по форумите ???Изчезвайте в мръсния си анадол или на майната си по света, още ли не разбрахте, че за тук сте противни ***, изметта на света ???

54

1234

преди 16 години

Защо те е страх от фактите 50 ? Много пожари станаха с турците, не се ли притесняваш, че се опърлиха доста мръсни анадолци ???

53

преди 16 години

"На нормалните жени просто няма какво да им се търсят някакви си точки, кой си го може, си го може!!" Съгласна съм с 34:-) Още - хора!! Когато заговорите за ТЕХНИКА В СЕКСА = СКУЧЕН, НЕ ЧУВСТВЕН СЕКС, защото когато правиш СЕКС, а не някакво ЖАЛКО ПОДОБИЕ:-) ВСИЧКО ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ. Ако не ви идва - просто не го правете, няма смисъл, на никого няма да му е чак толкова хубаво. Точка!

52

преди 16 години

"Всичко останало, което сте видели по порнофилмите (като позата "обърната ездачка") жените го правят, защото им плащат. "Защо говориш bullshit? Което на теб не ти харесва, на други им харесва. Така както ти се харесваш, но други теб не те харесват:-) Ела да видиш кой не изпитва удоволствие от споменатата поза:-)

51

преди 16 години

Ами те полвината са ***, как се очаква да изпитат удоволствие?А и много над полвината са омъжени насила.Е как да стане таа работа?

50

преди 16 години

ей келешо ти по добре внимавай да не те закопчаят в Европа само за това,че си българин.Ти остави,че си българин но си от село,неизвестно някъде в бг полята.Мани мани - да се изразя на твоя диалект,за да ме разбереш по добре.

49

1234

преди 16 години

Внимавай като се изнесеш в Европа да не те посрещнат с някоя бомба-молотовка затова, че си турчин, така, както ги посрещат турците в Германия.

48

N:4

преди 16 години

Ей ***,като си българин се научи да пишеш на майчиния си език. Какъв *** *** си, че да ми говориш за Турция. Докато не си излизал от къщурката си насело, обиколих Европа докато ти си стоя на *** в мизерната си родина, заради *** като теб човек би се срамувал да се нарече българин.Споко бе ***, жена не видял - лъскай преспокойно бастуна пре поредното порно, оставям ти мизерята в държавата ти и се оправяй сред в нея. Аз се изнасям към Европа,където ти никога няма да стъпиш.

47

преди 16 години

Jena si vika6....samoto dokosvane do klitora te kara da iypitva6 otvra6tenie...interesna jena si.

46

PLAM

преди 16 години

Има неща в изказването ти,които не са верни.Аз също съм жена и го казвам от личен опит.Всичко в секса е строго индивидуално и правила няма.Е,има някой неща,като целувки,докосвания и т.н.,без които не може,но като цяло, да се говори за някаква схема е абсурд.Казваш,че всичко било в ***.Ами не мога да се съглася с теб,защото аз съм една от жените,при които клиторът не само че не е най-горещата точка,а напротив.Дори самото докосване там ме кара да изпитвам отвращение и да губя желание за секс.Същото се отнася и за мастурбирането.Предполагам че има жени,които го правят и на които то носи удоволствие,но има и такива,които не го правят.И то не от някакъв фалшив морал или нещо друго,а просто защото това не може да ги възбуди.Аз например, за нищо на света не бих заменила мъжката ласка и пениса с ръцете си или с някакви секс-играчки.Така че жените сме различни,както е различен и начинът по който се възбуждаме и правим секс.Не случайно се счита за най-правилно,всеки да казва на половинката си какво му харесва най-много.А по повод оргазма,мога да кажа само,че има жени,които без да са фригидни,никога през целия си живот не са получавали оргазъм.Така че не всичко зависи само от мъжете или само от жените,макар те да са най-важните фактори.

45

Cap'n Jezebel

преди 16 години

Е, хайде де. Аз описвам механиката на акта, която явно убягва на доста хора. Нямам си и представа как да предизвикам такава бурна биохимия на любовта:)

44

rasta

преди 16 години

Prekrasno opisano, obache izpuskash dosta vajni suotvetstviq, koito sa opredelqshti za orgazma na jenata - naprimer, vazbuda i dori orgasm samo ot misulta za konkretniq muj - kogato toi e Toi. M?