35

Анонимен

преди 2 години

тия дни евреите казаха че при тях починалите са с две игли и придпужаващи заболявания/рисковите групи, как това се връзва с ваксинацията като за тия хора разлика НЯМА

34

Анонимен

преди 2 години

В Израел, където има вече над 1 милион преболедували и около 70% ваксинирани, някои с по ТРИ дози, всеки ден имат над 9000 нови заразените. Изводите си направете сами.

33

Анонимен

преди 2 години

Освен другите ползи, ваксинирането намалява паниката у паникьосаните до лек уплах, значи и имунната им система не се пропуква чак толкова, като без ваксина. Ама май у нас всички паникьосани вече се ваксинираха. Така че спокойно може да заявим, че сме световни първенци със 100% ваксинирани.

32

Анонимен

преди 2 години

Така както вИзраел там първи се ваксинираха и какво от това голямо нищо

31

Анонимен

преди 2 години

Две дози намаляват случаите на прием в болница, а третата или 4-тата те пращат директно при дядо Господ.

30

Мартина

преди 2 години

След две години онлайн медицинско образование качеството ще се различава.Ще те е страх да пристъпиш прага на лекарския кабинет.Ако това недоразумение ими е личен лекар на момента спира да го посещавам и декември месец го сменям задължително!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Този ако ми беше джипи, няма да стъпя повече при него, снимам доверието си към него и при първа възможност до края на декември го подменян с друг Екатерина,на когото бих имал доверие.Да оди да си лекува людете в неговата родина.До та ли се докарахме да избягат качествените лекари и да ни лекуват лекари със съмнителни познания-вчера беше Гломб, днес друго недоразумение на медицинското образование.Страх ме е да мисля след две години онлайн медицинско образование какво бъдеще идва за децата ни?

28

хсплескан

преди 2 години

Пак да питам, за един приятел-В африка що не е измрял половината континент без ваксинации?Колкото и да се крият и маниулират данни, ако умрат 100 млн. човека няма как да го скриеш.Та в свят без лекари,хигиена,лекарства,вода и ток - защо не са измрели половината континент без т.нар. ваксини?

27

дай

преди 2 години

Дайте ваксина, ще се ваксинираме. Експериментални субстанции, които реално не помагат за какво ни са? Според Туита на Израелския главен експерт - 78 от общо 79 нови починали онзи ден били починали, щото не били с 3 дози!!!!!Та къде са ваксинните питам, които нямат толкова странични ефекти и спират да се разболяваш и да разпространяваш?Или от тях няма полза за биг фарма, че няма да има кинти?

26

Джендю

преди 2 години

Ами, кво да ви кажа..?! Мен всеки ден ме ваксинират едни момци в Южния Парк.. Толкоз ваксина съм поел, че чак за Куруна-66 вариант ми стига... Ама на, пуста слабост, станал съм зависим от кожената спринцовка... Нема спиране!

25

Ямболски цървул

преди 2 години

Такива като този по дърветата увиснали!

24

Анонимен

преди 2 години

До 4 Ами ще има, рано е още.

23

Анонимен

преди 2 години

Д-р Сила за шеф на ваксинационния батальон.

22

Супермен

преди 2 години

Д-р Сила, ти не важиш. Аз ти го казвам. Лично.

21

123456

преди 2 години

"рябва да се ваксинират рисковите групи възрастните хора, учителите, както и хората с професии, свързани с други хора",- Тъ...ар всяка професия е свързана с други хора!!!Стига сте агитирали и сте се чудили какво да измислите! Няма да се ваксинирам! Не ме интересува дали уч.година ще е присъствено или не! Впрочем вече сте решили, че е ще е онлайн!!! Не се правете на умрели лисици!

20

Приоритети и Мерки

преди 2 години

пропаганда ден #583

19

Анонимен

преди 2 години

Рисковите групи не могат ли да имат снимка. Или са прекалено рискови.

18

do 1

преди 2 години

албанец е, типично албанско оме

17

До 13

преди 2 години

Мда, само дето съм на 3000 км от Враца. :)

16

Скендер

преди 2 години

Сталкера, казва в прав текст, да се отстранят пречките в лицето на възрастните, децата и учителите....