65

Аз

преди 2 години

Къде стои подписа Балтов, ако няма никакви документи за техниката в Царево?

64

Анонимен

преди 2 години

Преди две седмици синът ми беше с потвърден ковид с ПСР и отидохме в Пирогов тъй като много кашляше и температурата му не спадаше под 38С. На регистратурата в ковид отделението ни отговориха, че няма да го прегледа лекар, защото ако е за болница нямали свободни места.

63

Анонимен

преди 2 години

Може би съм изпуснала новоназначението, но този Поромански кога го назначиха. Дали и кой се е уморил, знае Балтов, който изнесе пандемията на гърба си. Този новият идва на заварено положение с обучен за Ковид персонал. Така е лесно.

62

До 76

преди 2 години

Нищо не се доказа от ,,обвиненията,, на Кацата. Майстор на късия разказ.

61

Анонимен

преди 2 години

Имало легла, но нямало персонал?!Що за израз? Поредният торен бръмбър. Болните на самообслужване ли ще са? Например същото може да се каже за Кремиковци. Има комбинат, но няма суровина и няма работници.

60

Анонимен

преди 2 години

Кацаров уволни Балтов, но до сега не разбрах "Пирогов" даден ли е на съд за " откритите" нередностти? Нередностите като, че ли са отдавна известни и правени от всички болници. Кацаров да беше отправил обвинението си към всички болници. Толкова злобен и смешен беше. Сега се усмихва мазно-мазно.

59

антиваксър

преди 2 години

Наистина се умориха хората от вас. Как един не се обърка да даде изявление, от което да имаме полза - как да укрепим имунитета си с природни средства, кои са рисковите групи, какви са първите симптоми на болестта, как да реагираме на тях, кога и към кого да се обърнем за помощ, какво е лекото протичане и какво е тежкото протичане на болестта, трябва ли непременно да се влиза в болница и т.н. Да не говорим направихте ли анализ на предишната вълна - грешки при лечението, организацията и други, кои

58

Да,Рашков има 19

преди 2 години

имота,ама те са му оставени от бившата жена,имаща нотариална кантора,като подарък, че се е махнал от нея.Сигурно е заверила продажбата на някой окръг за да има такива хонорари,пък и са спестовни двамцата,нищо че той е бил само на държавна служба. Да,Поромански имаше заплата 30 000 лв,която си определяше сам,но сега заплатата му падна.Да,Кацаров бе антиваксър,но сега е притискан да агитира през зъби,че пада реномето на кабинета,оставил народа на ковида.Паноптикум на управленски образци.

57

Анонимен

преди 2 години

Шефе от Пирогов, хората ги е страх да попаднат в ръцете ви! Знаят, че ще ги рекетирате, изнудвате за пари и отношението ви към тьх ще е отвратително, а резултатите от лечението ви съмнитени. Затова идват късно, когато вече няма на къде. Преди това правят всичко възможно, да нямат нищо общо с вас - мафията с бели престилки

56

Отнякъде се процеди

преди 2 години

информация,че проф.Балтов ще влезе в попрището на политик,кандидат за...Веднага започна кампания за омаскаряването му. У нас,важното е да наклеветиш някого.после той да търси как да изчиства името си.Законите и правилниците са уклончиво написани и позволяват тълкувания,тоест трябва да изясняваш мотивите си за някое действие,дори то да не е престъпление.И хората се вторачват в наклеветения,а рядко гледат клеветника колко имота има и как ги е придобил или каква мега заплата си е определил сам.

55

до 65

преди 2 години

Ха-ха, ти сериозно ли? И какъв е резултата? Кой ти казва, колко от приетите в болница са ваксинирани или си съчиняват? Всеки ден образуваш хиляди ракови клетки, но имунната ти система ги "сдъвква". Иначе всички да сме се разболели от рак. Някои се бъгват и се разболяват, но слава Богу, не всички. Така и с вируса. Ясно? Нямам нужда от ваксина, за да оцелея. Още веднъж, ясно?

54

Разбрах

преди 2 години

Ще си запиша час за ваксиниране с бабичките по бутките между блоковете и нещата ще се оправят.

53

Анонимен

преди 2 години

Вижда се резултата от неваксинацията. Само антиваксърите фанатици не то виждат. Дават си кураж един на друг по форумите. Смешници!

52

неваксиниран

преди 2 години

Най-накрая една добра новина свързана с ваксинацията.

51

11

преди 2 години

И ко сеа? Кат кихна и да тичам веднага през глава у болницата ли?

50

Галин Костов

преди 2 години

"Хората ни търсят все по-късно, когато вече нищо не може да се направи". Тази мантра я повтарят от първата вълна и е зле прикрита реклама. Демек щом сте положителен за коронката, бегом към Пирогов за да вървят златните пътеки от по 1000 лв. за ден престой и да ни "спасят"! Аз и много мои познати изкарахме Ковид в домашни условия и то при умерено тежки симптоми. Запомнете Ковид не убива ако лечението е адекватно и налично, а не по телефона, ако личния реши да вдигне. Това у нас е отказ от лечение

49

Анонимен

преди 2 години

Стига ревахте ^сополи^ ,,, 100 легла ахахаххаяКакво ревете .... при население в столицата около 2 000 000 те се оплакват ахахахаха Ако дойдат 500 болни какво ще правите .. ще се самоубийте ли ??Това ви е работата работете

48

Анонимен

преди 2 години

Нали това тръбяха антивасдъри мангъровци. Стой вкъщи и пий чай и аспирин. Стоял, ама взел че умрял. Суха съчка ще да е бил.

47

Анонимен

преди 2 години

Ако спрете само за ден да квичите за тоя вирОс, гаранция ви давам , че ще изчезне.

46

Кал-Ел

преди 2 години

Изолираха ли вируса? Защо няма "ваксини" при личните лекари? Защо има "пандемия" при неизолиран "вирус". Защо не мога да занеса един флакон за проба в лаборатория по мой избор? Защо в Беларус и Тексас няма пандемия? Защо са забранени аутопсиите на починали от "ковид". Как разбраха, че са починали от ковид? Защо болниците са празни. Защо "труповете" които снимат пушат цигари на клиповете и тежат по 1кг? Защо "ваксинираните" имат IP? Защо си лепят магнити? Защо във "ваксините" има графен?