29

Анонимен

преди 2 години

Хасан е единия. На другите им забравих имената

28

Анонимен

преди 2 години

ИД и ИД-Х е невъзможно да съществуват без оръжейната и финансова поддръжка на сащ

27

Анонимен

преди 2 години

Нощно пренапрегналите се тук твърдят, че руснаците им били братя, а пиндостанците оставиха на талибаните повече ракетни комплекси "Джавелин", отколкото доставиха на Украйна за война с опълченците.

26

Анонимен

преди 2 години

Незнам от къде е крадена пак Новината но Турция затваря Границите от изток , вече има заловени нелегални Афганистанци в Турция има видео по немската NTV

25

Анонимен

преди 2 години

Преди 20 години умахме в училището едно момче бежанец от Афганистан, още преди конфликтите в Сирия и дори в Ирак, преди 9/11. Изключително любознателно и позитивно дете. Тези, които не го познаваха го обиждаха, че е ***, а той беше пълен отличник. После си биха камшика от България, цялото семейство. Сега може би е хирург някъде на Запад. Кой знае.

24

cCc

преди 2 години

Добре дошли афганистански братя!

23

Дядо ЛазЕр

преди 2 години

Лъвиците се окотиха.

22

АнатемаНаСулюПасито

преди 2 години

ФАЩисаните са истинските терористи.Те взривиха кулите-близнаци,за да манипулират света ,че уш терористите са с *** и трябва да бъдат наказани,като съсипят държавиците им и ги украдат.

21

Анонимен

преди 2 години

Байдън ни забрави. Трябваше да ни каже името на политическия лидер от Списъка "Магнитски" и да го пратим да лежи в американски затвор....................Някой да му напомни, че чакаме. Байдън да оправя талибаните и пак да ни обърне внимание на нашите герботалибани. Народът чака.

20

Трафик на Хора

преди 2 години

Властите питаха ли Трафикантът на Републиката за експертно становище?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ....Абу Бакр Ел Багдади ,пардон ,Шимон Елиът от МОСАД и канибалите борци за демокрация . Това е ИДИЛ !

18

Един е той

преди 2 години

Има един човек в България, който има ОГРОМЕН интерес от това да ни заплашва бежанска вълна. И той е... Неговото име е....Буци Емилио Есковар Лоера ел Чапо Гузман Банкянски.

17

Разпит на Терористи:

преди 2 години

Къде бяхте по време на атентатите в Кабул, господин Боко Тиква?

16

Анонимен

преди 2 години

За всичко случващо се в Афганистан са виновни само и единствено САЩ. 20 г. държавата е била американски протекторат с папагалско правителство.

15

Анонимен

преди 2 години

До Извинете, че питам .От демократичните ,от демократичните борци ,въоръжени от демократичната общност ,ЕС и баш демократите от САЩ .Разбира се със задължителното участие на България и естествено ,,,Гарантирано от ГЕРБ ,,и Шиши .

14

Анонимен

преди 2 години

Ислямска държава са лошите, талибаните са добрите. Скоро нашите доларатлантици ще започнат да хвалят талибаните. Скоро ще получат заповедта от посолството. Тръгват по телевизиите и ще хвалят мъдрата талибанска власт в Афганистан.

13

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от ДВ, цялата истина ама само около.Последния атентат стана в зоната на отговорност на САЩ. А тези зони са не по големи от квартал, в предвид изтеглянето на контингента им. И поемането на отговорност от ннякой си е чисто медийно действие. На терен ако искам да накажа някой, местните сами ще се сетят, а останалата пропаганда е нужна на други, но не и на афганистанците. Там информацията не се разпространява така както ние сме свикнали.

12

xaxsasб

преди 2 години

До Живко от Варна - Здравей Живко, в армията вдигнаха възрастта за прием. Вече можеш да влезеш до 40г. Като цяло не правиш нищо. Единственото хубаво, което можеш да направиш е със заплатата да си купуваш стока с баркод 380, за да подкрепяш българското, докато си на гърба на вкарващите от чужбина. И се усмихвай. Никой не е длъжен да живее в България и постоянно да е заобиколен от намръщени хора. :} Успех в армията не е като едно време. Пълно е с девойки и всяка чака да излезе в майчинство. :}

11

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, моля ви помогнете ми да стана държавен служител в някой от секторите на България ! Може ли ?Смятам в моето бъдеще да правя само хубави и добри неща ! Може ли да ми помогните и как ?

10

българин

преди 2 години

Абе... никога не мога да ги разбера тия ислямисти. Едни се бият срещу други, а всички срещу нас, които не сме мюсюлмани. И защо? Какво сме им направили? Шиити срещу сунити, талибани, Ислямска Държава, Хизбула, ходи ги разбери кой какъв е! Четох, образовах се, ама явно тази област от науката не е по силите ми. Никога няма да ги разбера - кой събаря древни статуи, кой не пуска жените да излязат от къщи, кой ги кара да ходят със чаршафи, кой се вози на въртележка в лунапарк... лудница!