58

Бай Иван

преди 2 години

Клоуните от дб дето най-често живеят в наследената панелка от баба си, построена от лошите комунисти, искат да сме като в сащ, където масово нямаш своя собственост, достъп до здравеопазване и те стрелят повече от Афганистан ;) !!!!

57

Георги

преди 2 години

Вярно е, че системата за наеми на жилища е сбъркана. Имам две къщи, едната от която е еднофамилна и я давам под наем. С тази наредба на практика наема ми секна, тъй като хората смятаха, че това ще продължи вечно и държавата ще плати на хазяите. Сега вече имат огромни задължения и гледат да напуснат и да започнат на чисто на друго място.

56

Факт

преди 2 години

Ако не беше огромната американска армия,налагаща силово купищата свежонапечатани долари,САЩ отдавна да са в небитието.Какво представлява американската икономика?Машина за потребление,финансирана на гърба на целия Свят.

55

Анонимен

преди 2 години

Кризата е предизвикана от либерастията, която създаде пЛандемията. Недейте да пропагандирате лъжи и манипулации. Един грип разруши живота на милиони домакинства. Само заради либерастията, това е основната причина!

54

Анонимен

преди 2 години

САЩ са свършили, не го ли разбрахте. Какво произвеждат? Кога за последно сте си купували нещо американско? По улиците на горемите градове пълно с бездомници, това и в БГ го няма. Но имат самочувствие до небетo, неграмотните и безпросветни краваpи.

53

SS

преди 2 години

То и при нас положението не е много розово.Инфлацията расте.

52

Хемус

преди 2 години

По-голям вирус от спряла икономика няма!

51

До Колганов

преди 2 години

Ти гледай себе си! Проучих те, че си пълен шарлатан, "адвокат" по емиграция. През годините може да си лъгал много наивници, но сега не вървиш. И много внимавай в картинката, да не получиш всеки момент двоен удар както от "адвокатските ти кантори" в България, така и в САЩ. Има един наточени американски прокурорчета, които за да израстнат в кариерата може да ти направят живота черен като те пратят на курорт за 20-тина години.

50

До 54:

преди 2 години

Агресивният тон, неграмотната пунктуация и стила ти на писане показва тотална комплексарщина, необразованост на някакъв льольо, който никога няма да го приемат дори на нивото на чернокож в обществото на САЩ.

49

Анонимен

преди 2 години

Живея в Канада от повече от 20 години, работил съм в няколко американски фирми и моето мнение е, че живота в Северна Америка става от година на година все по-труден. Да не говорим, че в последните години под прицел са белите хетеросексуални мъже - това не го пиша по инерция, а от личен опит и наблюдения. Не препоръчвам емиграция в този момент, дори на ИТ специалисти в Силициевата Долина.

48

адв.Колганов

преди 2 години

Посрьовци в Българско взимащи заплати всеки месец,а понякога и през 6 месеца! Вие не се пукайте за Американците на тях чекът им идва Петък па Петък.По 4 пъти месечно на тях им вливат.Инкам таксите им връщат по 4000 $ годишно,повечето работят на по 2 места платен Ковид умни докарват седмично доход от над 3000-5000 $ чисто на 2 работи.Вие си гледайте омазанитеЛгъсове,които нямат 2 ст.да си платят тока и водата и не се грижете зад Океана кво ставало с Ам.При 25$ на час дори децата са самостоятелни

47

Анонимен

преди 2 години

Много опростено се представя ситуацията. Тази специална наредба е от повече от година. Наемалите са предупредени отдавна че ситуацията няма да е вечна. Дребните притежали на имоти, тези които ги дават под наем, също имат ипотеки за изплащане и разчитат на тези доходи. Много от притежалите на имоти давани под наем са големи корпорации, обаче, и за тях няма значение. А между другото, сега много от наемалите ще получават специални помощи за наем и т.н.

46

123

преди 2 години

Герундий, а този който не може да си плаща наема къде остава??? Да си се връща на село искам да кажа, ноооо много прованс ще е сърдит... Защото наемите не виждам да падат???

45

Анонимен

преди 2 години

Така е! Когато замениш свобода за сигурност, губиш и двете.

44

Герундий

преди 2 години

Следващата стъпка на имотния балон, остават на улицата, тези, които не могат да си връщат заема!

43

до не се набутвайте

преди 2 години

По-добре да плащам ипотека за собствено жилище, отколкото да пълня гушката на наемодател, който живее за моя сметка! Поне един ден детето ми няма да плаща наем за квартира!

42

123

преди 2 години

До: Не се набутвайте със заеми за жилища...А наема какво е???Хич не си роб. Цял живот богатееш някой и накрая бездомен...Шансът да е твое, когато вече си пенсия е доста по-голям, отколкото с пенсия да плащаш наем... Поне в бананова република като БГ...

41

Анонимен

преди 2 години

Не се набутвайте със заеми за жилище... Ставате роби на мястото, където живеете.

40

Анонимен

преди 2 години

Защо триете ве ? Това е много важен въпрос. Хората показаха че държавното е и по ефективно и в десетки пъти по евтино от частното . Това е въпрос който много се обсъжда .А в България що не се обсъжда ? ф 35 до сега е над половин трилион $ и по нищо не превъзхожда су 57 който няма да надхвърли 10 милиарда ;) Смятайте колко по добро е държавното в някой случаи . Не е сериозно като нямате доводи да триете . Това е извратено.

39

SS

преди 2 години

В Сащ винаги е имало бездомници ! Лошото е ,че при нас те стават все повече и повече.И маргинализацията достига висоти.Все повече населението се превръща в биомаса която лесно се управлява и манипулира !