9

Анонимен

преди 2 години

Браво на хората. Мислят.

8

Анонимен

преди 2 години

Малко цвят в сивата София

7

Анонимен

преди 2 години

На мен ми харесва уличното изкуство в повечето случай.

6

Анонимен

преди 2 години

Ненормална работа, това е поредната ненаказана подигравка с народните ни герои и будители.

5

До 4

преди 2 години

Нямат на идея, става на въпрос, имам си на представа. Върху идея си нямат, под или зад идея вероятно поемват донякъде. Жалък, презрян аналфабет, научи българския език, преди да пишеш на него! Предпочитам "фалшив" патриотизъм пред неграмотното чуждопоклонничество на хипстърчета, които си "нямат на идея" как да си напишат името!

4

Оффф

преди 2 години

Криворазбран патреотизъм. Мине се време и изникват ракиени патреоти. Мястото на българските герои е в историята и овековечени в паметници. Всичко друго е подигравка с тяхната памет. Включително това с татуировки и тениски. Те не са тик-ток звезди. Умряли са за да я има България, а не да красят трафопости и панели.

3

111

преди 2 години

Няма по-гнусно нещо от графитите. Дори и да са образите на наши герои. Това е "изкуството" на бедняците от гетата. Хора, които никога не са виждали нищо хубаво и си нямат на идея какво е това красота.

2

SHEFA

преди 2 години

ЧУХ ЧЕ В БЛАГОЕВГРАД В КВАРТАЛ СТРУМСКО СА ИЗОБРАЗЕНИ ЛИЦАТА НА БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ В РАЗМЕР 5М НА 5МЕТРА-АКО Е ВЯРНО БРАВО.

1

Анонимен

преди 2 години

Да поискат разрешение от всички собственици и общината. Да не стане като ония момчета от Добрич ли, забравих къде точно. Върнал се от чужбина,видял джунглата около блока и изчистил с приятел.За награда дошла полиция по сигнал на някакъв самсурник,защото приключили 10 мин.след 14 ч. и му нарушили спокойствието.Някои са свикнали да живеят в *** и на хубаво не се чувстват комфортно.