272

Кон С Пиратор

преди 2 години

А се смеехте като разправяхме, че няма достатъчно заразени, за да се говори за пандемия и че не искаме да се ваксинираме с непроверени препарати с недоказана ефективност. Турете си още няколко дози, че нови щамове се ни пръкнат. Пък естественият подбор ще ни отсее.Без маска и ваксина оцелявам вече 4-та вълна и нам си кой щам. Не се крия от хората, не живея в постоянен страх и не броя трупове. Да около мен го изкараха. Повечето вкъщи. Няколко починаха. Но повечето, дори не се заразихме.

271

Кака Пена

преди 2 години

До Анонимен "...Рисковете от ваксините са добре изследвани...Изобщо НЕ СА ДОБРЕ ИЗСЛЕДВАНИ!!! Производителят не носи отговорност при странични неблагоприятни реакции, нашата страна- вносител СЪЩО не носи отговорност, докторът, който поставя ваксината, СЪЩО не носи отговорност. А аз, която изобщо НЕ СЪМ медицинско лице, подписвам информирано СЪГЛАСИЕ, че знам какво могат да са последствията.....Как ви се струва????

270

Анонимен

преди 2 години

До Някой си от някъдеАми има и такива хора. Аз лично съм преболедувал и съм ваксиниран. Може да се наложи и разработване на нова ваксина за делта варианта. Не мога да разбера първичното мислене на повечето *** тук. Рисковете от ваксините са добре изследвани и е ясно, че са много пъти по-малки от рисковете от вируса. Дори само да подобрява шансовете ти срещу Делта вариантът, ваксината пак си струва. И като разработят специфична ваксина срещу делта пак ли ще мрънкат, че било бързо?

269

епидемиолог

преди 2 години

До 292- Виждам че на група хора тук им е заповядано да повтарят това безумие://Тия дето не искат ваксини, да не бяха ги ваксинирали като деца и да ги сблъскат с полиомиелит// Не ги интересува когато възпитано им се обясни че има ваксини и /ваксини/, лекарства и /лекарства/ , лекари и /лекари/, учени и /учени/. Това което си написал е все едно да кажеш: След като не искаш азбестова изолация на къщата си- отивай да живееш в пещерите.

268

Анонимен

преди 2 години

Тия дето не искат ваксини, да не бяха ги ваксинирали като деца и да ги сблъскат с полиомиелит, щеше да е доста забавно.

267

Анонимен

преди 2 години

До Някой си от някъде: Не е вярно. Първо обявиха, че ако се ваксинираш, няма да се заразиш, няма и да пренасяш зараза. После нямаше да се заразиш, но можеше да пренасяш зараза. Още по-късно можеше и да се заразиш, и да пренасяш зараза, но ако се заразиш, ще го караш по-леко. Сега вече ако си ваксиниран, заразяваш, заразяваш се, може и тежко да го караш, но поне няма да умреш. Чакам следващата обява

266

Някой си от някъде

преди 2 години

До АнонименНикога не са казвали ,че с ваксината няма да се заразиш !!!

265

Някой си от някъде

преди 2 години

Какъв ли е процентът при тези,които са преболедували и са се ваксинирали ?

264

до 283

преди 2 години

Да не включват тези дето не са ваксинирани и преболедували, защото те се заразяват приблизително на 100% при сблъсък с вируса

263

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата ваксина е на Джонсън. Дават и 67% защита от заразяване, но 100% от хоспитализиране. Ама папагалите се кефят на Файзър.

262

Анонимен

преди 2 години

А измислителите на този убиец дали се заразяват?!

261

Анонимен

преди 2 години

Самият въпрос кой се заразява по-лесно и отговорите са преболедуваите или ваксинираните е доста впечатляващо, защото не включват тези които не са се ваксинирали....

260

Анонимен

преди 2 години

До LosHo Ти наистина ли вярваш,че в цял свят е 2%,а само в България е 5%...Във всяка ежедневна справка на РЗИ за броя заболели и почина накрая пише-Към общата бройка на починалите се добавят и тези починали по други причини,но с положителен тест за Ковид.Как очакваш нещо друго при такава схема.

259

Анонимен

преди 2 години

Изследване на публик хелт енглад показва *** 63%от починалите от този щам са били ваксинирани това е правителствен сайт

258

Анонимен

преди 2 години

Някои фактори увеличават риска от смърт сред хората с VITT. Сред пациентите с много нисък брой на тромбоцитите и вътречерепен кръвоизлив, причинен от тромбоза на венозния синус на мозъка, изследователите установяват 73% смъртност.Пациентите се разболяват между пет и 30 дни след първата им ваксинация с ваксината COVID-19 Oxford-AstraZeneca. Около 85% са на възраст под 60 години.Изследвани са 220 пациенти с индуцирана от ваксината тромбоцитопения и тромбоза.

257

Колов.

преди 2 години

Най добре е да го изкараш и след няколко месеца ваксина...поне за сегашният вариант де.Почти всяка седмица се научава нещо ново за това биологическо оръжие.

256

Сократ

преди 2 години

С една дума - по-добре да се заразиш сега, за да не се заразиш после - пък и ще натрупаш имунитет - ако оцелееш. Друг е въпроса, че 95% от заболелите в България са НЕВАКСИНИРАН, а ваксинираните не боледуват тежко и не умират.

255

дофтор

преди 2 години

До Антиваксти не виждаш ли че той е ходеща мумия от наркотици очаквам в близките 2 години да си замине както и тюююфлека от съдечни проблеми с наднорменото тегло и злобата отвътре дето го тресе

254

Анонимен

преди 2 години

моя колежка стоматол.сестра бе болна от Ковид м.февруари.сега е с Делта.на 22г.и го кара много тежко.неваксинирана.

253

хм

преди 2 години

До LosHo 266 Е, как пък точно на тази статия, написахте обичайната опорка, ***.е :) Че и Бог съветвате :) Той си знае работата, даже без учЕните, камо ли тро.ло.ве да слуша.