43

Абе тоя

преди 2 години

няма ли най- после да се гръмне сам, и да изчезне с тези числа. Мафиотът закри НОЩ, но това бостанско плашило с неверни изначално данни, продължава да ни манипулира.

42

Anga

преди 2 години

Стига сте го цитирали този ***

41

John Wick

преди 2 години

Дадоха му поприще да се изявява по телевизии и интернет понеже за математик не ставал ,но добре плаши наивните хорица които се опитват да се радват на живота който вече всячески се опитват да ни отнемат . Лошото е че това брадато говедце ще се радва на такъв живот ,защото е лалугер

40

доц. Мангъров

преди 2 години

Тази врачка не разбра ли, че заразен не означава болен и 25 000 активни случаи не значат нищо, защото това са контактни и безсимптомни , но положителни на някакви си ПСР тестове. Дори и тези в болниците (изключение са интензивните) са само с температура и/или лека кашлица и дори не са за там.

39

наблюдател

преди 2 години

С нахлуването на афганистанските ор-ди всичко ще изчезне.

38

Това е положението

преди 2 години

В момента проф. Николай Витанов кандидатства за член-кореспондент на БАН по математика, но очевидно разчита за успех не на научните си постижения, а на подкрепата на едрия ковид-бизнес, обслужван от него вече една и половина години.

37

Витанов

преди 2 години

каза два сценария преди месец и половина. Единият беше, ако Кунчевите хора се справят - 1500 в края на август. Ако не се справят - 3000. Значи очакванията му преди месец и половина (когато случаите бяха 16 на ден) са били между 1500 и 3000 в края на август. Прогнозата му е точна. И да напомним - никой друг тогаво не вярваше, че ще са толкова много. Нали помните какъв рев се вдигна. Но Витанов пак позна. И завистниците му вият от яд и злоба.

36

Анонимен

преди 2 години

Този изживяващ се като шаман математик спомня ли си, че прогнозира до края на август по 3000 на ден да са новите заразени? Да звънне на Кунчев и някой друг от останалите стари лисици от Щаба, да "оправят" статистиката, че останаха само 2 дни до края на август, а бройките още нямат и 2000..

35

Анонимен

преди 2 години

Българина много го е страх да не се уплаши, и да не си развали еснафското ежедневие. И най-мрази по-образованите. Когато ви говорят, слушайте, без да обиждате, ако сте способни.

34

Анонимен

преди 2 години

Професорът е много точен и нервира всички злобарчета. А , и тези които са на много ниско еволюционно стъпало.

33

Анонимен

преди 2 години

пак лъже, радев каза че няма вируси стига лъга бе просд мамематик ли си бе къв си ти бе?

32

Гашо

преди 2 години

Пари ли ви дава, за да го цитирате

31

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

На този баща му, май не си е давал много зор когато го е гласил навремето!

30

така е

преди 2 години

Наистина изчезва жълтата област, когато обърнеш гащите с кафявото напред

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли кой да му вземе мярка за шапка с винкел?

28

Анонимен

преди 2 години

Искам Витанов като е толкова чак да пресметне как се развива вирусът при талибаните,има ли го там и кога ще ги тръшне?

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога най после ще бъде вкаран в затвора за масово всяване на паника ?

26

Стига вече!

преди 2 години

Ами по-добре е всички да се заразят и да се приключи вече.Писна ми от червено!После като всички се заразят ще започнат да броят кой е втори и кой трети път и с кой нов модел вирус.Аре стига вече!С мерки или без няма начин да се спре и това стана ясно на цял свят.Години напред ще го има като СПИН-а.Кой колкото може да се пази и това е.

25

Фон Гьоте

преди 2 години

Теорията, драги мой, е сива, зелено е дървото на ЖИВОТА !

24

Жоро

преди 2 години

До момента нещо да не е познал?*** как ще нося маска и ще си мия ръцете,а наздраве!Ми то както е тръгнало ще ме карат и да се къпя.Нарушават ми демократичното право да правя квото си искам и да не ми дреме за никой.Вие за себе си и за децата си не можете да се погрижите,камо ли да пазите околните.А,и веднага да се спрат парите на глупаците,дето ви лекуват и спасяват денонощно,щото...откъде накъде.Напомням,в болниците набират доброволци.Почти за без пари,пробвайте!