55

Анонимен

преди 2 години

До Инженерка:Ванка, ти ли си?

54

Избирателка

преди 2 години

До Инженерка:..Ми така *** сестро!...Кви са тия "политойоги"?..Сички са "корумпирани и гадни",само наште орица от гроп ни са!..Ния с теб също сме "води ненапити"..Еле па ти..

53

Инженерка:

преди 2 години

Не може да е политойог, кото твърди, че "За ИТН ... да останат сами срещу всички.Защото всички в парламента са срещу тях, защото са срещу всичката корупция и тази- партийната субсидия Да наложат 1 лев за глас- кара хората на Христо и Мая да ги унищожават с лъжи и манипулации, Те са и корумпирани и гадни, за разлика от ГЕРБ! Не гласувайте за тях в следващите избори! За да започнат промените, Да дадем шанс на ИТН- носеща добруването

52

Анонимен

преди 2 години

ИТН трябва да бъде изхвърлена от политиката!

51

сминдух енд чесън

преди 2 години

"Имам усещането",че "Батальона се строява" е нещо повече от песен,това е диагноза.Тази диагноза я изпита на гърба си ИТН и нейните привърженици.Тук ваксина не помага,социална дистанция също.Човек свикнал през живота си да е пoдлец я понася безсимптомно даже си мисли ,че слуша химна.

50

Анонимен

преди 2 години

Всъщност не е партия. То е нещо измислено и създадено с цел. Първо беше "Няма такава ... ", сега е "Има ... ". Нещо като "Тука има, тука нема"

49

бай Пешо

преди 2 години

ИТН са най-чистата форма на неадекватни хора с необясними увъртания,набрана оттук-оттам критика,прекомерна злоба към всички и всичко и самовлюбеност и нарцисизъм в огромни количества - долнокачествена партия с множествени разклонения ! Пфу !!!

48

USA

преди 2 години

ЗАТВАРАИ ДАРЖАВАТА И ТУРИ РОДИНАТА У ПЕРАЛНЯТА !

47

до 58

преди 2 години

Напълно сте прав, но сметките на руските шпиони ще излязат криви, защото дори дс-рите да пробутат Фигуранта за втори мандат и отново да измамят ***..олюдието, предстоят световни събития, които ще объркат сметките на Радев. Идва времето, когато комунистите ще минат в дълбока нелегалност.

46

Анонимен

преди 2 години

Има една още по-чиста форма на популистка партия: Възраждане. Внимание, те са следващите! Костадинов е новият Сидеров, само че още по-агресивен и зомбиран.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 ... Не са за Радев ... Опитват се да овъртолят Президента в техните игрички ... Доган така им е казал ... Вече стана ясно ... Играят за статуквото, Доган и Чекмеджан ...

44

Анонимен

преди 2 години

ИТН са създадени за да помогнат на Радев да се докопа до втори мандат. ЕДИНСТВЕНО за тази цел. Те си партнират от самото начало. НЕСЛУЧАЙНО ИТН в последно време, ни в клин, ни в ръкав, и независимо от темата, афишират подкрепата си за Радев - отсега си влизат в ролята, която им е отредена.

43

ББ

преди 2 години

хаха...не съм партиен..нито ***...г-не..."мантра" според вас защото ви плащат да манипулирате...бсп бе единствената опозиция в парламента на борисов!неоспорим факт!ама са губели...разбираемо...*** като вас...медии..сайтове...съдии...прокурори...администрация,армия и полици...държаха всичко доган,пеевски и обслужващият ги борисов...не видяхме данчо ментата да кани борисов да излязат навън и да се разберат като мъже...нинова го направи...факти...и бойко не посмя!

42

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се чудил това нящо политолога, отде взема пари! Кой му плаща, за да плещи небивалиците? Много странна професия.

41

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще го оправи Лоения и останалите престъпници!

40

Анонимен

преди 2 години

А защо популизъм го изкарвате като нещо лошо? По-добре Лоения и статуквото да си развяват корумпираните г***е ли?

39

Питър

преди 2 години

Чакай да видиш ***.... Тогава ИТН ще ти се сторят като отбор от нобелови лауреати

38

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за ИТН, ако се махнат сценаристите и Трифонов

37

Анонимен

преди 2 години

Да живее Цар Радо Шишарката! Слава на царство Чалгария!

36

Анонимен

преди 2 години

Сега Трифонов говори в програмираното интервю от Василев и каза няма да подкрепим БСП. :D Било като в любовта. :D Не искал. Невъзможно било. 2 в 1 според него било в зависимост от опрезидента и неговите ходове. Нинова нямала ограничение в представянето на министър СИ. Логиката изисквала да са 2 в 1 и хората щели да изморяват така. Било е много скъпо да се ходи 3 пъти на избори.