230

До 256

преди 2 години

" ... какво направи Гешев ... " ами на някои олигарси им стана горещо, та сега се разхлаждат извън България. Аз харесвам, за теб не знам.

229

Анонимен

преди 2 години

Умни и красиви идеи. По-добре прокурора да не се занимава с престъпления,че вече не е охраняван. Гениално!

228

Анонимен

преди 2 години

Бюджета на НСО е 7 млн лева и охранява 14 човека, което си е по близо 500000лв на всеки охраняем. Някой вижда ли проблема или пак да ви го обяснявам.

227

Анонимен

преди 2 години

256: ти явно живееш в пещера

226

Анонимен

преди 2 години

Октопода на комунистите е най-добрият мафиотски колектив от другари

225

Анонимен

преди 2 години

Пак не разбрах - кому е притрябвало да посяга на Гешев, който (по собствените му думи) нито някого контролира, нито може да влияе на вътрешното убеждение, никакви сериозни правомощия няма. За какво да му имат зъб?

224

Анонимен

преди 2 години

нямаш сметка от независим и добре охраняван Прокурор ----///---- Защо да имам сметка от Гешев, с какво е доказал, че ми е полезен?

223

Анонимен

преди 2 години

Каскета е за затвора.

222

Рашков

преди 2 години

Е луд. Освидетелствувайте го, дорде не е съвсем сринал доветието в президента.

221

Анонимен

преди 2 години

Говорим за главния прокурор. Който и да е той. Да не стане така, че за следващия да се променят правилата. Тогава ще има яко протести, нали няма да ни бият, щото ще протестираме "мирно".

220

Анонимен

преди 2 години

В момента мафията е на власт, чрез техните адвокати, не се чудете.

219

ИСТИНАТА

преди 2 години

НАРОДЕН СЪД.

218

Анонимен

преди 2 години

Рашков разкри , какво гръмко заглавие. А иначе нищо съществено , бил охраняван и по 100 начина да е все тая. Все пак махат не само охраната на Гешев , а на главен прокурор , който и да е той . Голяма грешка , тогава да махнем и НСО за какво е никой няма да се охранява. И президента включително и Председателя на парламента също , тя защо се охранява .

217

Недоразбрал

преди 2 години

Не си бай ставри,а си бай х,й,живуркащ с подхвърляни трохи от черепи и мустаци!!Що да са мориш,като можеш да захлебваш от тру па на България!!Гаврата ти с Главния Обвинител на България показва,че или ти самият си крадец или убиец и нямаш сметка от независим и добре охраняван Прокурор или си мин дил,платен *** на бегълците и на сбабикяните и кирливаните,дето се тръшкаха и къртиха павета да имитират народно недоволство,а то чиста платена КГБ продукция за им бе цили и то 85% ви!!

216

Тарашков

преди 2 години

бих ти повервал, ама досега само лъжи ръсиш.

215

Сата НАТО

преди 2 години

Е, кое пък му е важното на Гешев? Нали той самият каза, че не може да се бърка в работата на другите прокурори, не може да ги контролира, няма информация, едно методическо ръководство трябва да упражнява и там е кръгла нула? Кое важно дело води Гешев, че аз се сещам само за едно ПТП с убит журналист -личен негов враг?

214

Анонимен

преди 2 години

А защо Радев е с петорна защита, той нещо повече ли е от останалите българи?

213

Бай Ставри

преди 2 години

Щом Гешефт се страхува от народната "любов",за да го охранява Света Троица,значи е правил бая гешефти и има наистина нужда от охрана.

212

Анонимен

преди 2 години

Симулира пред работдателя си, че прави нещо във връзка с главния му враг, но да не го изненада някой мигрант от храстите?

211

Недоразбрал

преди 2 години

Ражков не знае колко емигранти се очаква да влязат в България,но много е заинтересуван да разкрива пред целия свят информация относно охраната на един от най важните служители на държавата?!Това ако не е мафия,аз не знам как да го нарека?!Това ли е работата на един министър на МВР да рови досиета и да разкрива служебни тайни за своя колега с който служат уж на България уж на така наречената си РОДИНА?!Мисля,че ко му негите дойдоха до предела на налудностите,а ние ги търпим,до кога НЕ ЗНАМ?!