54

Михаил Михов

преди 2 години

Другарката Корнела толкова дебела та чак квадратна станала.

53

Анонимен

преди 2 години

Коя пък беше тази?!

52

Таня

преди 2 години

Циркаджийка!

51

Гореща новина

преди 2 години

Е Нема начин Нинова да не получи оргазъм! Добрев ще умре на мъка

50

баба мара

преди 2 години

всички излязохте несериозни на вас не може вече да се разчита хаиде изчезваитеи да идват нови лица няма какво да говорите вече разбрахме кои какъв е и за каквосе бори

49

Да видим

преди 2 години

До Анонимен 50: Ще видим, ще видим. Предвиждам, че всички, и ИТН, и ДБ и ИБГНИ ще отидат на консултациите. Дали ще се договорят е друг въпрос

48

ПроСоТо

преди 2 години

До Бунгур..СТИГА сте дъвкали Радев,шебецигербави!!!..На крив ..какво му пречи?..Ако терора на Тиквохунтата беше читав и хората бяха доволни,кой щеше да протестира и да иска Тиквун да се махне бе?!ДВАНАДЕСЕТ години смукаха силите на България Боко и неговите братя.ДВАНАДЕСЕТ!...Е какво,за "пожизнени владетели" ли искате да се самообявите?...Е не става!..За това:-"Затваряйте си устите и продължавайте да марширувате!"

47

Време за промяна

преди 2 години

По времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и ГЕРБ. Сега имаме шанс да се отлепим от дъното.

46

Сега накъде?

преди 2 години

Нека БСП опитат да предложат премиер, приемлив за ИТН, ДБ и ИБГНИ. Ако не се получи отиваме на избори

45

Анонимен

преди 2 години

ОФФФФФ, ПЪК АЗ СЕ ПРИТЕСНИХ, ЧЕ Е ИЗПУСНАЛА И Б Н И- АМА АКО МЕ НЕ ЛЪЖИ СЕСТРА ГАЛЕВА ДЕНЯТ МИ ЩЕ Е ПРАЗЕН....

44

Щерю

преди 2 години

Стар куплет на нов глас: - Промяната да се чете Подмяната...

43

Анонимен

преди 2 години

Кагато покани ГЕРБ и ДПС може да има успех.

42

Бунгур

преди 2 години

Не ги ли заболяха устите вече от тези разговори.Те до сега друго не са правили,освен разговори и резултата е налице.Пълен батак в държавата.До там ни докара Президента Радев..повсеместни кризи.Видяхме всички какво родиха протестите.За сега изплува на повърхноста пяната и опростачването на народа лъсна в целия си блясък.

41

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..е какво чакаш ,та не изчегъртваш?..Я какъв юнак си!

40

ПроСоТо

преди 2 години

Добра е идеята разговорите да са открити за медиите!..Така ще стане ясно кой какво плямпа на публиката и какви мераци се опитва да договори на практика..Добра идея!..За съжаление не е изискване и другите могат просто да не се съгласят..Тогава готвенето на манджата ще продължи на тъмно,както винаги до сега е било..Ще поживеем,ще видим..

39

шкафа

преди 2 години

Нинова покани Баце за премиер :))))

38

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС И ВСИЧКИ ИСТИНСКИ безпартийни българи -ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ Румен Юмруков ,Мая Божкова Пеевска, Хр.Иванов - *** ,Дългият *** Трифонов ,***.отите от отровното трио и всички МЕТЕЖНИЦИ и превратаджии !!!!

37

Калеко Алеко

преди 2 години

Нинова е тръгнала с отарашената си партийна каса на гола кука шарани да лови ... като иска да ги примами, да им предложи част от акциите на Техноимпекс или други активи от инвентарната книга на РеМеДето от "Позитано 20" ... Както е казал народа гладна мечка хоро не играе, а протестърите свикнаха да се облажват с постъпленията на Черепа и сега на голи обещания за порции няма да се хванат, ако не получат нещо авансово и в Кеш ... !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Вместо разговори Слави да изпее Ще ти скъсам гь_заа.

35

Анонимен

преди 2 години

Точно за да се отървеме от тия комунисти, дадохме мегдан на Бойко Чекмеджето да ни окраде. Тъкмо се отървахме и от тях и от Банкянския вожд, та сега ли ще ги пуснем да управляват?