22

Щирлиц

преди 2 години

А във болното ви въображение оцелява до появата на следващия модел вирус!

21

Juls

преди 2 години

Вируса най - общо казано представлява обвивка от мазнина с РНК в центъра, затова не издържа ***, сапуна разтваря мазнини, затова не издържа на УВ и на висока температура, те стопяват мазнините, затова алкохола го убива, алкохола разгражда мазнините. От това всеки може да си извади заключение какви са шансовете вируса да отцелее например в морето или по ВИК тръбите. Естествено че е възможно да отцелеее във вода, но само при подходящи условия.

20

Анонимен

преди 2 години

Пак измислените учени ще се огелпят сами в лъжите си, като от началото до сега.

19

Анонимен

преди 2 години

Хаха, подобни изцепки, с които ни промиват вече повее от година, само ги чета да видя до колко низко може да падне фармамафията с платените джу рна ля ги. Осъзнавам че низините за тая световна мафия са безгранични. НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, сатанистки изчадия адови!

18

Акварист

преди 2 години

А па я се чудим оти от неколко дни аквариумните ми рибки кихат и кашлят.

17

путин

преди 2 години

Не излизайте навън ,когато вали ръста на заболелите се покачва. Пийте само преварена вода. Или въобще не пийте вода . В бирата няма данни да оцелява.

16

майнатайм

преди 2 години

илюминатите Търсят ни цаката.

15

Извод

преди 2 години

Не пийте непреварена вода. Може да съдържа вируси.

14

Дедо

преди 2 години

Тея учени , същите като унея ! Унея преди 2 дни писаха , че копали вируси у ледовете от преди 80 000 години и ги изследвали , а тея викат 2 дена в студена вода и умират. После хората били *** , че не вервали на учените !?

13

Антон

преди 2 години

Както обикновено - гръмко заглавие , оцелява 72 часа, в статията първото изречение : може да оцелее. Жалки сте вече в желанието си да плашите хората. Аз съм трансваксиниран, реално не съм, но се чувствам и самоопределям като ваксиниран

12

Тъй тъй

преди 2 години

Вирусите са неживи. Те живеят в гостоприемната клетка. Ако вируса оцелява в някаква среда, това означава, че може да зарази клетка и да се възпроизведе. Няма такава глупост да оцелява, ама да не може да заразява...

11

Анонимен

преди 2 години

А какво ще пием? И с какво ще се къпем? Това е драма!

10

име

преди 2 години

А в езеро може ли? За един приятел питам.

9

Анонимен

преди 2 години

Изследването е показало още, че колкото по-ниска е температурата на водата, толкова по-кратко време оцелява в нея коронавирусът. ----////---- Ясно. На "братушките" ще им забранят да ходят на море. Ще се къпят в Балтика и Северния ледовит...

8

Анонимен

преди 2 години

Рибите и другите морски обитатели да са "хвърлили петалата", случайно? Не дишайте, не пиите и яжте, че ще хванете ковид отнякъде или отвсякъде.

7

Анонимен

преди 2 години

Спрете се! Стига с този страх! Какви са тия глупости?!?

6

Анонимен

преди 2 години

Значи като се запотя така и чипът ми нещо не работи!Що така?

5

Анонимен

преди 2 години

Е той е летен за зимата имат друг да ни пуснат...

4

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

ЛЕЛЕЕЕЙ а пък първия кови-грип-измишльотина оцеляваше по 14 дена върху повърхности! Помните ли? Пак ли рестарт на измишльотините? Златните рибки забравиха ли вече какво се е случило преди година- година и половина? Ще пуснете ли пак фалшиви видеа с хора, падащи по улиците? Този път от делтаизмишльотина? Аз лично чакам новите тик-ток танци на медицинските сестри в празните ковиотделения, това си беше добро шоу. Дано не са се усетили да им забранят тоя път.

3

Анонимен

преди 2 години

Странно как в студената вода по- трудно оцелява, а ваксината се съхранява във фризери. Понастоящем в етикетите на ваксината Pfizer и BioNTech се твърди, че тя трябва да се съхранява при минус 80 и минус 60 градуса по Целзий.