12

Сюлейман паша

преди 2 години

За какво спане говорим?!Той, моя малкия Сюлейманчо още в ранни зори облещил очи,надянал льскавата германска каска,седнал здраво на двата крьгли фундамента и чака с нетьрпение Айшето да направи някакво непредпазливо движение...Е,какво да го ограничиш такьв палавник?!

11

-|-

преди 2 години

"6 причини защо да започнете ставате рано сутрин"или"6 причини защо да започнете да ставате рано сутрин"Редакторът спи и похърква, отново

10

анонимна

преди 2 години

Всеки е различен. Аз примерно мога да легна в 3, да стана в 10 и да се чувствам чудесно. Но ако легна в 22 ч. и стана в 6, цял ден ми е криво и не съм така работоспособна. Нали имаше хора-сови и хора-чучулиги, пак в такива измислени статии съм го чела.

9

Селски тарикат

преди 2 години

Двойно гражданство е нещо средно между Батман и Рамбо "първа кръв". Дай 5 нати 3 селджя бои

8

Ямболски цървул

преди 2 години

И първокласниците не изяждат цяла дума!Ама някои неграмотни журналисти го правят постоянно.

7

xaxsasб

преди 2 години

До 4 - И аз като теб имах проблеми с ранното ставане, но като започнах да работя след обед се научих да спя по няколко пъти на ден. Сега редонво заспивам към 1-2 сутрин, ставам в 6-7, тренирам или играя електронни игри, пуша лягам си в 9, будя се 11-12, хапвам, пуша, към 14 пак заспивам, почвам работа към 16-17 и ако съм късметлия си правя още 5-6 power nap-a за по 10 минути. На 30 съм, предполагам, че като навърша 40 ще съм се научил да спя двойно повече пъти. Обожавам да спя, хоби ми е.

6

Анонимен

преди 2 години

До 6.Не аз избягвам срещата с тъщата а точно обратното.Като ме види как съм се надървил и почва да се кръсти,отстъпквайки на задна.Инак и тъста не мой я спаси.И все търтаносва на жената ,че не си "гледала работата"в къщи.

5

Анонимен

преди 2 години

След като проследих резултатите от изборите наживо, ясно се разбра, че избирателите на ИТН стават след 12 часа, обаче са сигурни, че ще ни решат проблемите и ще ни оправят. Боже господи, та той лидера им му двам точно две седмици ставане в 5 сутринта и обикаляне и в хвърлил топа, но иначе по фейсбук е силен. лелеле какви хора има.

4

Анонимен

преди 2 години

Ми чи той,моя малкия,винаги става сутрин,преди мен.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ

2

Анонимен

преди 2 години

Ужасно се чувствам сутрин, напрово ми е лошо. Затова работя от обяд, как не съм се сетила толкова години и се мъчех години наред. В крайна сметка всеки човек е различен, живеем в гъвкаво време. Сутрин се наспивам, после свършвам доста неща и следобеда, като съм най-активна аз съм на работа.

1

Анонимен

преди 2 години

Като ще плагиатствате от чужди медии, поне се научете да ползвате Гугъл преводача интелигентно и професионално. "Причини защо да...' не е на български. Излагате секато кифладжии.