99

Е. ДАЙНОВ..ДГД...

преди 2 години

НО КОМЕНТ!

98

ТЕТКА КОРНИ СИ ОТИВА

преди 2 години

ОТ ПОЗИТАНО -20 , ВЕЧЕ СА И КУПИЛИ БИЛЕТ ЗА с.КРУШОВИЦА И СТОПЕРАН , ЗА ДА НЕ СЕ ИЗПУСКА ПО ПЪТЯ....

97

тя

преди 2 години

Излъга много хора , ама това ще му е !

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен # 108 ... Какво стана с коментара за тъмните улички ... И да се оглеждаш през рамо след свечеряване .. Напълни ли гащите ????

95

Анонимен

преди 2 години

Радев открито говори за "провален политически модел". За тоя превратаджия няма ли съд?

94

Анонимен

преди 2 години

"защото Радев от доста време е стабилизиращ фактор в цялата тази бъркотия." ХАХАХАХАХАХАХАААААА. Радев е ОСНОВНАТА причина да сме в това трагично положение, като даде старта на преврата, като 4 години игра ролята на партиен президент,като покровителства руската шпионска мрежа в България, като сее раздори между различните власти, като нарушава Конституцията и законите,като разцепва българското общество и като умишлено предизвика всичките кризи, които имаме в момента. Дайнов, пий си хапчетата!!!

93

ББ

преди 2 години

Не закачайте Президента ни...ще ви погнем като гешев...Народа ни ще ви погне,итн...ни прецакаха...Президента...само...Инициативен ...той се е доказал като надпартиен...милеещ за България!!!Спечелил уважението на...американкски въздушни асове,изправил се сам срещу мафията...жертвал живота си безброй пъти в защита небето на Родината ни...оплюван и обругаван от дпс медии,от гроб чекмедже-паши,от руски служби,...Радев...Президент...ако обичате България!!!

92

До Христо Христов

преди 2 години

А ти си глупав.

91

Анонимен

преди 2 години

Дайнов също е сдал багажа отдавна.Искаше хаос и безредици и им викаше полезност.Сега вика:бе буркотия голяма.И кой бил слагал ред-Руман слагал ред.Оня дето вдигна хаоса и нападна реда и главния прокурор..Луд е тоя Дайнов,но по -лошото е че побъркаха народа.Откачалки.

90

Време за промяна

преди 2 години

Какво предлага ИТН на тези, от които очаква подкрепа: "Договаряме се какво ще се прави и ние предлагаме правителство на малцинството, а вие нямате право на мнение за състава му. Подкрепяте иначе сте предатели". А факт е, че нито ДБ, нито БСП или ИБГНИ предлагаха свои хора за министри. Но да се слага на масата един състав с очевидно неподходящи хора в него без предварителни разговори, това нямаше как да мине. Стабилизация ще има когато в НС има мнозинство, при което и ГЕРБ и ИТН са в опозиция.

89

Анонимен

преди 2 години

Нормално е итн да се срине след като се издъниха. два пъти не успяха да съставят правителство. Пълни аматьори. навирили носовете сякаш шоу- сценка представят.

88

хаха

преди 2 години

празна червена куха лейка,дето само дамаджани и се въртят в главата

87

да бе,расте

преди 2 години

Расте му носа на тоя аонсаджия!Като на Буратино-лъжльото!

86

Анонимен

преди 2 години

Че от какво да му расте подкрепата, той досега нищо не е направил, освен празни приказки.

85

Господ се загрижи

преди 2 години

Къде повече да помагам, рече, вече не знам ? Най-лошо изглежда, при талибаните, в Афганистан! - Началство, св. Петър каза, така изглежда, но в България, са се пръкнали онези, Новите варвари, или Хунвейбини някакви, цялата държавица са подлудили! Нищо не ги интересува, играят на обидени, шефа им контактува само с Есемеси, заместниците му вилнеят в Парламента със съдрани панталони, или се държат, като късокраки фараони !

84

ф

преди 2 години

До Анонимен наблюдател 94 Партийната му книжка е някъде под дюшемето у къщата дето е у село Миндя.

83

Влади

преди 2 години

Писна ми от разни тъмносини/ тъмночервени гурута! Ама писна ми от тия лъжци! Сега били готови да подкрепят БСП. Щото подкрепяхме ДСБ и Костов срещу комунистите толкова години, пък те били едно ?! Все такива гурута-пеперуди, летящи тук и там, с тейковци комунисти. Дилов, Бойкикев, Дайнов, все телевизионни звезди, дето им вервахме, а сега прозряхме, ама късно.

82

Анонимен наблюдател

преди 2 години

Евгени-къде скри твоята партийна книжка?

81

Разплут селски кмет

преди 2 години

Така го нарече, Весна Змиянац, сръбската поп-дива, която той подлъга, да му гостува в пещерата с кривата стълба, и тя едва не се се преби, а той не мръдна от бюрото си, да й подаде ръка ! Каква простащина ?! Но тя не му остана длъжна, а пък той й го върна, като започна на щерката й да се слага, подпитва какво прави в Гърция, има ли си гадже, и т.н.

80

ха ха

преди 2 години

Расте подкрепата за Радев друг път. Айде стига с тази евтина пропаганда-манипулация в стил Работническо дело. Все пак не сме 1979г.