183

Бунгур

преди 2 години

Партии под 5% на избори и коалиции под 10% на избори нямат работа в Парламента. Тази сбирщина от партии еднодневки не трябва да се допуска до Парламента.Над 50% от партиите участващи на избори имат ,,0,, гласа.Смешното е,че имат даже и застъпници и наблюдатели и чакат за копие от протокола резултатите от изборите.Псевдо плурализъм на живо.

182

Политолог

преди 2 години

Нинова, не забравяйте да носите подаръчни торбички за Фигуранта !

181

Анонимен

преди 2 години

До кога комунисти ще влизат в НС. България съвсем ще подивее от опитите им да яхнат българите

180

мдааааа

преди 2 години

какво стана със статуквото,всичко лъсна?

179

Анонимен

преди 2 години

възраждане на комунизма възраждане на БКП това се случва ... и докато викат мафия и хулят Бойко Борисов ни насадиха неокомунизъм

178

Крас

преди 2 години

Партия тримата танкисти и *** не може да се реализира!

177

Щерю

преди 2 години

Радев връчи мандата: - Честните хора в БСП са гарант за съставяне на правителство! - Ко, ко речи?!? - Честните хора в БСП... Останах без думи...

176

ДжапанкЪ

преди 2 години

Последен шанс на Болшивиките да се докопат до пряката власт! Дългия е вече "Аут", щото разочарова много избиратели, ДБ и ДПС по средата, Гърбавите седят от страни, чоплят семки и гледат сеир! А, ние водим "дискусия" у форума!!! -))))))))))

175

11

преди 2 години

Ам то тъй се получава - гласуваш за слави, получаваш кака ***... А кака *** не пуска кокала, дърпа и глозга до последно.

174

Анонимен

преди 2 години

От простотиите на безкнижника и Цв.Цв-то му толкова обезщетения ни чакат, че и внуците ще плащат.

173

Анонимен

преди 2 години

Щом цялата мафия начело със сараите се впрегна да плюе Кирил Петков, означава, че наистина им бърка сметките. Всичките дето го плюят са разни герберя на тлъсти заплатки, дето треперят от страх, че ще загубят кокала.

172

DEM

преди 2 години

До Анонимен 190Каква точно надежда имаш към Кирил Петков? Че обича да приказва и да хвърля фишеци ли? Според мен, ако искаш да докажеш нещо, държиш този, когото проверяваш отговрен до край. До изкаване и на последният факти и тогава го уволняваш и даваш на съд, прокуратура и пр. Това което онова момченце с 5 патента за кисело мляко в САЩ направи е да уволнява и да говори глупости. Ние ще платим снетката за делата за неправомерно уволнение защото на Кирил Петков не му пука за теб.

171

Да видим

преди 2 години

Какво ще каже довечера диван войвода от новия диван, преди това всичко е спекулация

170

Анонимен

преди 2 години

Герберунги, вие пък какво подскачате. Не разбрахте ли, че неграмотникът повече власт няма да види. Ще гласувам за него, когато го видя да обърше един шамар на Пеевски по националната телевизия. Нали е голям пехливанин. Обаче това никога няма да стане, така че спокойно.

169

Анонимен

преди 2 години

Нинова е убедена, че има всички налични условия за разбирателство с партиите - да около 20 милиарда които се очакват. 20 % да си разделят, пак условията са много добри.

168

Келеша от Учиндол

преди 2 години

<>Ще дам хора на Корни за кабинет: пацо Шнорхела, Илиев, Баба Мика, Гъмзата, Маестрото, Годжи. Станев със скъсаните кюлоти и балет Магаданс....Тошко Африкански го запазвам при мене ..

167

ПЛОВДИВ

преди 2 години

НОВИЯТ ПРЕМИЕР ЩЕ Е МИКА ЗАЙКОВА

166

Анонимен

преди 2 години

Довечера учиндолският лъжец ще сведе до знанието на раята желанията на падишах Доган. Ще ни кажат, че правителство няма да има и отиваме на избори. Затова следващия път само за Киро Петков. В него е надеждата.

165

Гуфу

преди 2 години

Връщане веднага. Какво да се умува. От ИТН казаха и вчера, че няма да подкрепят трети мандат. От ДБ и те заявиха, че мандат на БСП не подкрепят. С кой ще го правят? Разговори, преговори излишно тупане на топката. Да го връща веднага и пак на избори.

164

снимка с козичка

преди 2 години

и на кого ше е премиер вашия избранник бе импексова ?! колкото и да се напъвате да заблуждавате хората че ти , мая общата с тримата овчари , плажуващият ицко и славчу , сте загрижените за народа , кой ви вярва освен стадото от протеста и бабите ? ама май и те вече не гледат бсптв :) номера с просълзените очички за козичките и прасенцата пред камерите вече не минават .