21

Аз

преди 2 години

Неантиваксъри, хайде обяснете ми как с 50% ваксинирано население се стигат същите стойности хоспитализирани , при положение, че техните мерки не са ги махали много много? Много ми е интересно.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 13 ваксърите очевидно не виждате по дълеч от носа си, и от телевизора си, всичко говори (както и тази новина) че ваксините не само не работят, ами разболяват повече и ваксинираните изкарват вируса по-тежко от неваксинираните ! Ваксърите постоянно говорите за IQто на неваксинираните, а реално точно вашето IQ е толкова ниско, че сами се убивате ..

19

до19

преди 2 години

когато казваш на някой че е пътник, огледай се първо ти къде си застанал, да не те отнесе влака на който ще се качи пътника

18

до 18

преди 2 години

Неуместно сравнение, но все пак тук е форум и е естествено да има опоненти, няма как приемете го.

17

до13

преди 2 години

когато делта натръшка хиляди през юни в Индия там ваксинираните бяха едва 2%, не си ли актуален с написаното.

16

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Почва очакваният ефект от унищожението на имунната система с експерименталните препарати... А още е лято. Есента и зимата ще са страшни. Естествено, "виновни" ще са неваксинираните, понеже не са участвали във ваксинирането с препарати, които водят до antibody dependent enhancement.

15

Шах

преди 2 години

И така още 8 години.

14

до 13

преди 2 години

Антиваксърите хич не сте убедени в правотата си да не се ваксинирате, и още от сутринта взаимно си давате кураж колко сте железни:)"........абсолютно е прав друже, но няма как да си го признаеш, вие сте като гейовете никой не ви забранява да сте такива но вие държите да го покажете

13

Лилияна

преди 2 години

Страхотен е д-р Фаучи, и като мъж, и като човек, в него има нещо много секси, на галено с приятелки го наричаме- Фалуси. Мисля, че децата трябва да се всксинират дори в утрообата и като проплачат вече ще са поели своята отговорност към обществото!

12

Мда

преди 2 години

Няма страшно и тая вълна ще затихне, и пак ще пишете успех за ваксините. И така до следващата!

11

Те са

преди 2 години

Спомнете си от къде тръгна Спин през 80 години изпуснат от лаборатория в сащ, така че несе знае дали не е пак същото?!

10

Анонимен

преди 2 години

Напротив ,не от делтата ами откакто почна масовото набучване почна и масовото заразяване и натръшкване.Защо ли? Може би защото след ваксините идва новото нормално .А какво е новото нормално-ковид фашизма и неговите бойни знамена Кунчев ,Бай Шиле ,Тромп ,Витанов и още много знайни и незнайни продажници.Вървим много бързо към деспотията и тиранията когато няма да имаме нищо и ще бъдем щастливи.А тези които ще имат всичко ще са още по щастливи.Запомнете ми думите!

9

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха на първо место по ваксинация ?

8

Анонимен

преди 2 години

До: номер 6 Бе ти защо си убеден че аз отказвам да се ваксинирам бе!!! Ми не е вярно, нищо не си разбрал, само ти мътят мозъка. Аз никога не съм отказвал ваксина. Просто не съм убеден, че имам нужда точно от тези, които ми ги навират под носа! Още повече че ми се струва че съм карал вече вируса. Само нямам едни излишни 300 лева, иначе бих се тествал за Т клетъчен имунитет. Антителата не дават реална информация.

7

Леша

преди 2 години

Ваксините също се слагат от 8 месеца. Нова случайност?

6

КОВИД Ваксинтите

преди 2 години

Видими - Резултати! На Ваксърите - дните им са преброени!!

5

Ончо

преди 2 години

Антиваксърите хич не сте убедени в правотата си да не се ваксинирате, и още от сутринта взаимно си давате кураж колко сте железни:)

4

Анонимен

преди 2 години

до 1, то в Израел същото, там трета игла бодат

3

Бате Сечко

преди 2 години

Проф. Фаучи е доказан слуга на Сатаната и участник в развиването на Корона-виеусите....!!! Важното е да се прави пачка- дупчене до смърт, важното е да има доларес...!

2

Анонимен

преди 2 години

А, продължавайте с хоспитализация за кашлица и хрема - така и в офталмологията места няма да останат!