36

Анонимен

преди 2 години

Още от 40 За мене голямата загадка е защо Байдън се реши да изпълнява споразумението на Тръмп от 2017 г с талибаните за изтегляне, и как удържа на целия еврейски натиск да не се изтегля Сащ от Афган? Всичко беше впрегнато в този натиск- сенатори, конгресмени, Холивуд, ООН, Г7, ЕС, Британия, вкл Русия...лично мое мнение е, че ако Байдън оцелее в тази ситуация трябва да отиде в черква и да запали свещичка, без значение дали е вярващ или атеист каквито са моите подозрения!

35

Анонимен

преди 2 години

Тръмп какви ги натвори, сега всички се чудят как да му оправят кашите.

34

хехе

преди 2 години

До МдааТе и да влязат, не искат да останат

33

хехе

преди 2 години

Те и да влязат, не искат да останат...

32

Анонимен

преди 2 години

До Пета Аз рядко влизам в диалози с чужди форумни мнения, но твоето показва дълбоко непознаване на проблема с Афган и в частност със света в момента! Тези афганци не са " избягали" , те са част от големия еврейски план за подмяна на населението на Европа! Точно затова са мъже във фертилна възраст, ако Америка се беше огънала на " световния" натиск да развали споразумението от Доха и да удължи срока след 31.08.за " евакуация" войната започваше и мъжете " бегълци" тръгваха за ЕС...

31

Криво разбрано

преди 2 години

Според мен, някой таксиджия не е разбрал правилно клиента, който като са преминавали покрай летището му е казал Хвърли ме тук

30

Анонимен

преди 2 години

Всички гласували за Джо Байдън имат кръв по ръцете си!

29

До 33

преди 2 години

Да, такива думи са присъщи на хо.мо.сексу.алистите. Те много мразят жените, защото искат да заемат тяхното място и да бъдат сек.суа.лна играчка на мъжете.

28

Типични турци

преди 2 години

Големи бабаити са да взривяват жени и деца.На квадратоглавите терористи ,които бомбиха вагона за майки с деца преди Възродителния паметник им направиха от ДъПъСъ.

27

Анонимен

преди 2 години

ИМПИЙЧМЪНТ И СЪД ЗА ТАЛИБАЙДЪН !

26

Анонимен

преди 2 години

Заблуждавате се всички, или по-точно заблуждават ви. Жената като пол е злобно, коварно, подло и отвратително същество. Мъжът е благороден по природа, за това е позволил еманципацията, и феминизмът се развилня из Европа! Казват, че най-големият душманин на мъжа е жената! Не напразно в повече от 3/4 от света мъжете не дават права на жените от колкото им е нужно. За това там жените си знаят мястото. Ще дойде време и при нас мъжете да "свият сърмите" на жените, ако не искат Хр. свят да загине!

25

Решение

преди 2 години

Оградете и минирайте тая държава и никакви паре и помощи и да ги видя тогаз

24

Анонимен

преди 2 години

Това е ислямът с човешко лице. А за нечовешкото лице, даже не ми се мисли какво е...

23

Анонимен

преди 2 години

До Петя, жените никъде по света вече не заслужават мъжете да се бият заради тях, защото са второ качество хора. Заради женските права американците 20 години тероризираха местното население? И какво постигнаха? Сега талибаните ще изколят де що жена-феминистка има и край с женските права. Нека да видим колко са смели жените. Жена само да гъкне на права равни с мъжа и умира на място! Там не е както принас да има матриархат-женорахат за сметка на мъжете. "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!"

22

Анонимен

преди 2 години

Вижте Афган 2001- 2021 беше еврейски проект, както обикновенно финансиран и военно екзекутиран от щатската военна мощ и финанси! Тука място за американофобия НЯМА, защото Сащ са главната жертва на ЖИДексперимента- Афган да стане LGBT витрината на Азия! Щатите си свършиха работата биха талибаните 20 г бяха изловили почти всичките им лидери в Гуантанамо, но гей експеримента се провали заради съпротивата на афганския народ срещу извратеността и Бога!

21

Анонимен

преди 2 години

ЕЕМИ ДА ТЕЖАТ НА КРАВАРСКАТА СЪВЕСТ КО СМЕ НИЕ КРИВИ БОГ ГЛЕДА

20

Анонимен

преди 2 години

Дядката да не се напиня да ги плаши с нищо. Не е в позиция да ги плаши.

19

Петя

преди 2 години

Да, защото мъжете избягаха. Пълно е при нас на границата с млади мъже от Афганистан. Всички са си зарязали майките, сестрите и дъщерите. Колко му е, те женската част я имат за разходен материал. И после да ги приютим тези - абсурд

18

Анонимен

преди 2 години

Талибаните били истински мъже!? Да избиват деца и жени? Това е средновековно извращение!

17

Анонимен

преди 2 години

И света се страхувал от теа паткани. Една гражданска дори немогта да направят. 20г се криха в пещерите на северен Афганистан. Живяха като картици. Голями страшилища...що не излязохте на пъшномащабна война долу на фронта срещу САЩ :))) ***