21

Анонимен

преди 2 години

Прага на бедност и прага на прости мустри с коли по сто бона и апартаменти с къщи. Такава пародия няма в нито една бяла държава дето до скоро ония с джипката ни сравняваше. Всички медйи го даваха на живо еднолично а сега каква била работата(бананова република Бойколандия)

20

Ботъо

преди 2 години

И този травестит не знае ,че от 1 януари линията на бедност е 432 лева.Ама нали всички обещават розови дни на пенсионерите и те ръкопляскат на всички който им обещават повече приходи ,но пък какво ще могат да си купят !!! УжАсТ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Докато има комунисти в парламента,това ще е положението.В Словения орязаха пенсиите на ноченклатурните комунисти и на ченгетата от тяхното политическо ДС,което подкрепяло режима.Нашите комунисти вземат тавана за " построеният социализъм",ведно с привилегиите които имаха да крадат и участието им в бандитското ограбване на държава и народ!

18

Анонимен

преди 2 години

Само голяма инфлация правите!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Не може работещите да са ти бедни, а като се пенсионират, да забогатеят.

16

Тато из Правец

преди 2 години

Тоя *** Манолов и 5 лева не е изкарал в живота си !

15

Коци

преди 2 години

Манолев, е расиста от Пирин. Този е Манолов!

14

Въпросите все повече

преди 2 години

От сутрин до вечер или ковид, или пенсии.И на края пълна подигравка с възрастните хора, работил и здраво плащал 40 години 350 лв.Работил 20 години пак толкова.На всичко отгоре и на заслужената пенсия таван!Младите добре платени хора защо да плащат за пенсия, като е все тая като остареят.Кой каквото е внесъл да си го получи без ограничения, хората без платени пенсионни вноски през социално подпомагане.Пенсията не е социална помощ!Същото е и с ваксините за ковида, никой вече не е наясно!

13

Анонимен

преди 2 години

При 22 години трудов стаж преди 1997 в изчисляването на коефициента ми участват само 3 години. Да, ама били най-добрите. Всчиките ми 22 години са по-добри по отношение на осиг. доход от тези след 1997 г. Как тогава мога да приема, че пенсията ми отговаря на внесените ми осигуровки и е реална? Как един човек с 36 или 40 години трудов стаж заслужава 340 лв пенсия, а този, които няма стаж или годините му са под 15/при 15 има право на непълна пенсия/ ще получава 170? НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, А УЙДУРМА

12

балък

преди 2 години

Имам няколко съседи, които от 30 години са на инвалидна пенсия, а са здрави и работят на частно! Абсолютни кърлежи!!!

11

14

преди 2 години

И ще го вкарат на останалите пенсионери и работещите - с увеличение на цените. Печеливши няма, но има популисти - предизборни.

10

Анонимен

преди 2 години

Елате тук в бялата държава да ви покажа какво е социална държава. Хора без един ден трудов стаж взимат 500 евро социал плюс им плащат тока водата и отоплението. Няма стар човек който да бедства както при вас. Аз има 20 години трудов стаж след 5 месеца ще взема пенсия която ще се равнява на 70 процента от заплатата ми която в момента е 1.800 евро. А при вас си е жива мутренска мизерия. От 30 години ви вдигат пенсии и заплати но цените на храните тока водата парното ги задминават и сте си бедни

9

Bulgaro

преди 2 години

...Chicha mi e rabotil samo 1 godina! ...sega poluchava 259lv pension!

8

До 10

преди 2 години

С комшията ми със 7 години трудов стаж - 300 + 50 = 350 лв.Как да не гласува за ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 2 години

42 години трудов стаж - 372 лв пенсия.

6

Анонимен

преди 2 години

До Зозо 1 Ако човек е работил само 5 години , или е само толкова осигуряван , няма как да получи 340 лв. На него му се полага социална пенсия за старост при навършване на 70 години , която ще е в размер на 170 лв . В момента е около 149 лв

5

Анонимен

преди 2 години

А защо не ги говореше тези неща пред последните 12 години а чак сега се сети.Защото Тиквата му пълнеше гушката да си трае.

4

Анонимен

преди 2 години

До 4....хич не си го объркал...

3

До

преди 2 години

Зозо,от нерви името обърках.

2

До

преди 2 години

Зоо с теб е трябвало да не работим,ето тия лентяй взимат колкото нас та някой и повече.пенсия за калпазаните,това е пенсионната реформа.