31

антиваксър

преди 2 години

До tzveti8 В много голяма степен плодовете и зеленчуците са изградени от вода :) И после са захарите, а имат и фибри, витамини, аминокиселини и минерали, а авокадото има и мазнини. Изключая белтъчините/аминокиселините и мазнините, могат да доставят достатъчно от другото, защото по принцип не ни трябва много от тях. И на Вас казвам, сравних плодовете със захарните изделия, понеже става дума за диабет. Иначе си яжте и друго. Плодовете са непривлекателни, защото децата първо са свикнали с бялата за

30

до 32

преди 2 години

Диабет тип 1 е невъзможност да се секретира инсулин, причината може да бъде автоимунно, но не е задължително. Диабет тип 2 е резистентност към инсулин, която е причинена от прекомерната употреба на въглехидрати. Поне провери, преди да пишеш на прима виста.

29

до 30 от славянин

преди 2 години

Захарите не са причина за диабета, причината за него е увреждането на имунната система до степен да не може да разграничава чужди от свои протеини и атакува всичко наред! Затова и диабетът се нарича ''автоимунно заболяване''!

28

славянин

преди 2 години

Това е съвсем нормално, нали ваксините за това са създадени - да предизвикват пандемия от автоимунни и онкологични заболявания!? И пандемията от тях е налице!

27

tzveti8

преди 2 години

До антиваксърВ много голяма степен плодовете и зеленчуцита са изградени от захар, мазнините и аминокиселините в тях са в минимални количества, и чрез тези храни няма как да се набавят в необходимите за организма количества. Друг е въпросът, че ако трябва да избирам дали да дам на децата си плодове или вафли, е повече от лигично да избера плодовете. Само че въпреки полезността си те не са достатъчно атрактивни и самото дете не ги иска. Ето тук е големият проблем- маркетингът и печалбата.

26

House M.D.

преди 2 години

В същото време гликолентичките вече не са безплатни.

25

антиваксър

преди 2 години

До до 24 Аз сравних плодовете и зеленчуците със захарните изделия, не казвам нищо против протеините и мазнините. Макар че и при тях важи същото - зависи как си ги набавяте. Много витамини, ензими и аминокиселини идват от плодовете и зеленчуците, а те също са градивни елементи. Не знам в подробности случая на Стив Джобс, не мога да коментирам.

24

ACAB

преди 2 години

Вакцината ще ги спаси и от диабет

23

Анонимен

преди 2 години

Ето това е притеснително, а не коронавируса ви смотан.

22

Анонимен

преди 2 години

Ами някъде да продават вкусни български зеленчуци? Дори през 2015 си купих домат "биволско сърце" малко над 900 гр, и го ядох просто нарязан без никакви подправки. Хайде кажете ми къде се продават сега такива домати? Всяко по-нормално нещо струва майка си и баща си,акоможешда го намериш. Децата плюскат само сладкарски изделия и шоколади и затова са станали такива пл0ндири. Дори мафиозите вече ядат в МакДоналдс, защото винаги могат да се скрият зад някое дебело дете при атентат.

21

до 24

преди 2 години

Градивни елементи за тялото ти са протеини и мазнини. Захарта се използва само за гориво. Стийв Джобс беше на плодова диета и умря от рак на панкреаса. Сам си направи изводите. Тялото е така остроено, че протеин ти трябва, а мазнините са много по стабилен източник на енергия, отколкото захарта. Мазнините не предизвикват пикове в секретирането на инсулин, за разлика от захарта. Най- богатата на витамини храна е черния дроб.

20

Анонимен

преди 2 години

Да храната е ***,а ваксините поставени в новородените отключват всичко като предиспозиция,влияят и ментално.Знаете ли как се гоят гъски?Така гоят и гоите.

19

антиваксър

преди 2 години

Виждам, че по този много важен проблем няма "загрижени" тро.ло.ве :) Храненето е ключово, както и за всичко друго. Без пресни, сурови плодове и зеленчуци в организма не постъпват необходимите градивни елементи, а готовите захарни изделия и напитки, освен много бяла захар, струпват и много допълнителни отрови.

18

Еми

преди 2 години

щото ни тъпчат с всевъзможни гадости, че да изкарат някой лев. Не е от Ковид! Помня по господари на ефира даваха един склад с изтекли срокове където ги преетикират и трябваше ТВ предаване да забележи с дрон, че има още една постройка и да се намерят всички храни. Институциите ни са жалка картинка, възрастни хора, без желание за нищо друго освен да си потопят краката в топла вода с морска сол и да гледат телевизия.

17

до 21

преди 2 години

От месо не може да направиш диабет.

16

българин

преди 2 години

Ами като изяждат купища сладки неща и снаксове за деня , всякакви *** ! Когато аз бях дете ме изпращаха на село при баба лятото . В нейните манджи рядко имаше месо ( ако заколи пиле , имаше няколко ). Допълнително през деня хапвах някоя филия с масло и чубрица и това беше ! В сладкарницата имаше само боза и обикновени вафли .

15

до 19

преди 2 години

Говориш митове и легенди.

14

Бил Гей

преди 2 години

Само Фазер и Модерна ще оправят децата. После ще са бронирани! Хайде, по-бързичко ги надупчете, че да може само по-тъмните им наборчета да останат. Те ще са бъдещият суверен на Славчу, дон Тиквун и другата про-западна гмеж. Нормалните българи нямате право да живеете и да се размножавате. Аз казах, ХАУ.

13

Ямболски цървул

преди 2 години

Храните,които ядем са най-голямата отрова.Особено сладките и пакетираните хрупкалки.

12

до 16

преди 2 години

Не! Генетиката играе най- голяма роля. След това е всичко, което вреди на панкреаса и надбъбречните жлези.