14

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам ??? Жените там са подтискани , а бягат само Мъже ????

13

Анонимен

преди 2 години

Както са ги насмели, даже няма и да имат време да плямпат, а не до 31 август. Подсказват им, да побързат. Работата е: Бий самарът, да се сеща магарето.

12

Чукундур

преди 2 години

Ислямските войни идат.

11

ЕС

преди 2 години

Малко са! Ние имаме нужда от 100 милиона!Четете програма "Европа 2030"!

10

Асан

преди 2 години

100 000 туй е направо Трета талибанска армия :)))

9

Асан

преди 2 години

Къдя са евакуирани :)))

8

Не

преди 2 години

искам нито една стотинка от моите данъци да отива за издръжка даже на един единствен афганистанец! Имаме си достатъчно индобългари на наш гръб! Да си ги прибира който иска!

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия са некви манияци да ***. То бива да си мазохист,ама тва си е некъв култ към мраньието. Па да си мрът,ама не у бугарско.

6

Анонимен

преди 2 години

E нали там беше световния стожер да ги учи на цивилизация. Колкото англичаните оправиха Индия, толкова и тези. Да им бяха построили няколко държавни компании по мака, но друго си е да крадеш без отчет. Да си ги прибират. Най ме кефи, че Англия ще приемат на документи 20 000, което означава 100 000 на практика. Дръж се Лондостане, п0турковците идат!

5

анонимен

преди 2 години

Живеем все още във века на националните държави, така че ентусиастите как всеки може да ходи насам натам е направо пагубен. Всичко с мярка, отнася се и за емиграцията. Всичко с времето си, както се коментира по-долу. Или ако се впряга каруцата пред коня, е ясно какво става.

4

анонимен

преди 2 години

Не толкова просто и не е сигурно, че ще става тук шериат. Неведоми са пътищата божии, тоест нищо не се знае. То китайци може да дойдат, защото повърхностният слой на почвата им бил изчерпан и се очаквало глад. Възстановяването му било много бавно. А що се отнася за заселване, мисля, че никой не е дорасъл за мирно съществуване, всеки дърпа за своето и ето катаклизми. Засега, поне в близките столетия, всеки откъдето е. За друго трябва време, така както детето се развива за девет месеца.

3

анонимен

преди 2 години

Земята е за всички, но защо ли някой като отиде някъде и почва да я смята за своя. Аргументът, че всеки е дошъл от някъде не винаги е точен, защото преди нито е имало държави, нито толкова ясно обособени групи от хора, да не говорим пък колко по-малобройно е било населението. Имало и неразработени ресурси, и земя, но вече е разпределено май всичко.

2

Анонимен

преди 2 години

не пишат щото ги карат насам. пусти села колкото искаш. скоро ще са афгански всичките. в германия място няма между другото. всичко е застроено и зелените талибани не дават да се строи повече. дерзайте бугариштанци иде шериатя, учете кораня.

1

анонимен

преди 2 години

Не пишете къде са евакуирани. Нямам нищо против хората, но доста станаха в ЕС, а всяко прекалено нещо води обикновено до лошо. Това е заложено в природата на човека, да си държи на религия, нрави и обичаи, а тези не са от кротките. Това, че в историята един е горе, друг долу и всичко се върти, не значи, че радостно трябва да си даваме мястото на друг. Не приемам версията, че Земята е за всички.