80

Диана

преди 2 години

До Шъ съ оправим Така ще да е докато я има БСП в политиката-надеждата на всички не.ка.дъ.р.ни.ци и по.сре.д.ст.ве.ни хора,че жабите могат да бъдат лебеди!..Докато не премахнем тази заблуда от хоризонта,няма спасение-ще си ровим тинята, ще ловим някое прехвърчащо талантче и ще кудкудякаме в хор с жабите /е, може и да поизпеем някоя и друга петльова песничка от кумова срама../. Това е, защото жабите ни са с много ниска култура и въобще не се самоуважават - те са решили, че са лебеди и толкоз

79

Шъ съ оправим

преди 2 години

Както във всяка игра, има нужда от партньор.ГЕРБ няма партньор. Нека вземем за пример футбола. ГЕРБ е на линия. Излиза Слави и казва: Ние няма да играем с Вас. Излиза ДБ и казва: Ако не ни дадете служебно победата, ние няма да играем с Вас. Излиза Мая и казва: Черепа ми е дал инструкции да не играя с Бойко Просто не може да стане игра

78

Анонимен

преди 2 години

ИТН: на 4 април получиха 51 депутата, на 11 юли получиха 65 депутата, т.е. +14 , за да ги докарат до 121 депутата им трябва оше 4 извънредни парламентарни избори при които да добавят +14 депутата. При БСП, от 43 депутати през април отидоха на 36, т.е. (--9), което означава че след 4 извънредни избори ще им се стопят депутатите и ще изчезнат...

77

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

ГЕРБ повече никога няма да са на влас, това е основното. Ха ХА Ха Ха

76

Дони

преди 2 години

Прах в очите ни!На това тия негодници му викат парламентаризъм -наливаш от пусто в празно.Борисов им убил парламентаризма?!Нищо не ви е убил мошеници,просто не понасяше да си губи безцелно времето,да се прави,че уж работи,като вас безделници устати

75

Слави цоца здраво

преди 2 години

Снощи сменях каналите на кабелната си телевизия и с възмущение открих че плащав в пакета за 7/8.Народа трябва да се надигне и сам да избира какви телевизии има в пакета.

74

с поглед в бъдещето

преди 2 години

Щастието трябва да се изстрада.Ако този мандат бъде пропуснат, на народа ще сервират отново че "Бойко е виновен". Ако го реализират, трябва да се запасим с компоти и варива за зимата за да оцелеем до пролетта. Вече не е като 1996 г да има баба и дядо на село че да не умрем от глад.Но нищо, тези които имаме ясно съзнание за Радевата зима ще оцелеем, а баламурниците няма.

73

Доктор Сън

преди 2 години

Охо! Майката и синето на една снимка....ехаааа ! Жестока снимка....малко тече олио от нея , нооооо...абе яка е яка е кефи ме.....шефката и послушника...времето на тройната коалиция и БСП никога няма да отмине, честито ! Единствения шанс на Бг е Борисов да се върне, друга алтернатива няма !!!

72

истина

преди 2 години

До 98 То само с чегъртане не се живее, трябва и нещо да се свърши.

71

Радев се наведе !

преди 2 години

Радев се наведе да си връзва обувките и се обърна обратно към Партията Майка БКП/БСП

70

Анонимен

преди 2 години

Аз лично не искам редовно правителство ...Служебното напълно ме устройва ...Колкото по-дълго се задържи, толкова по-дълго ще чегърта герберастчета ... Ах, кеф ... Пълна анихилация на банкянския павиан ...

69

Разумен

преди 2 години

На следващите избори нещата са прости. Или искаме стабилност и градеж - ГЕРБ, или караници, спорове за постове и безвремие - останалите. Видя се, че от партиите на промяната (смешно определение за сбирщайн с Манолова, Дончева, сценаристи и тем подобни) не става нищо. Ама абсолютно нищо!

68

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Честито на всички българи!Столетницата отново идва на власт.След терор, убийства, фалити и мизерия - отново!Да ви е честита!

67

До Корнелия

преди 2 години

Да назначиш за министър на финансите Румен Гечев,искам пак да съм милионер,пенсията ми е 200$ по 3000 лв.600000,първия месец карам с мазнинките от Бойко,втория месец-милионер.УРА да живее нашто БКП,да живее руското БКП да живеят всички БКП-та по земните кълбита.

66

Анонимен

преди 2 години

"Демократична България" пък са категорични, че няма да подкрепят мандат на БСП. А дали "Демократична България" ще участва в преговорите ще решат колективните органи на обединението." Е, как хем няма да участват, хем тепърва ще решават??? Бойкикевия отново ще търси начин да пробута за министри тазни "специалисти" от кръга Прокипиев, като К. Петков-канадеца, Спецов от Дубай и Василев осъдения измамник... Честито българи, това са умно-красивите спецове...те, и Р. Гечев-фалита ще ни "оправят"

65

АнонимеН

преди 2 години

ИТН ЩЕШЕ ДА ИМА НАД 27% АКО СТАНИСЛАВ НЕ СИ БЕШЕ ОТВОРИЛ СЛАБО-УМНАТА УСТА , ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПИ РАДЕВ! ИЗОБЩО НЕ МУ БЕШЕ ВРЕМЕТО ДОРИ И ДА ГО МИСЛИ ДА ГО ПРАВИ! КАТО СЕ НАСРОЧИ ДАТА, ТОГАВА СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ИЗЯВЛЕНИЯ! СЕГА ГЕРБ СЕ РАДВАТ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СА ПЪРВИ КАТО РЕЗУЛТАТ САМО ЗАРАДИ СЛАБО-УМИЕТО НА СТАНИСЛАВ!

64

Люба

преди 2 години

Сценаристите на това безумие трябва ясно да кажат пред българският народ колко избори са необходими за да им дойде акъла и да осъзнаят каква е реалността в политиката. Както са тръгнали шоуто им ще остане без публика.

63

Анонимен

преди 2 години

Партията майка и детето й.

62

Анонимен

преди 2 години

Бившият началник на кабинета на Радев Калоян Методиев: Той е в конфликт с българските лекари, с българските турци, с партии и интелектуалци! Не го виждам като президент, освен ако не се търси гражданска война в държавата

61

Анонимен

преди 2 години

чалгопитеците на Слави, не си въобразявайте, че подкрепата за вас е стабилна ... вашата подкрепа е балон, който вече се спука.